UEFA EURO 2016 France
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: UEFA EURO 2016 France
Retaliation yazdı:Milli takımı Fatih Terim'in egosu bitirmiştir.
Fatih Terim'inde Etkisi var ama Türkiye'de Futbolcu yok sorun orda.2008 deki Türkiye ile bugün kü Türkiye Arasında Dağlar Kadar fark var.Eski Türkiye 2 defa yarı finale kadar çıktı.Umarız Çek Cumhuriyeti Maçında İstediğimiz sonucu Elde Ederiz.
Dualarımız Millilerle.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Maçı her zaman olmasada çoğu zaman hak eden takım kazanır . İki maçta da hak etmedik ve kazanamadık . Ben şahsen iki maçta da mililerimizi desteklemedim . Her zaman hak eden tarafı destekledim ve desteklemeye de devam ediceğim . Dostlar tamam bizim milli takımımızı iy yerlerde görmek istiyorsunuz ama bu futbolla ve bu oyuncularla olmuyor ne yapalım ? Yani yok anlaşma var felan demeyin dostum . Türkiye ne zaman kaybetse saçma sapan Türkiye lehine konuşanlar ve gerçekle kesinlikle ilişkisi olmayan sırf milli takımı desteklemek olsun diye rakip takımın aleyhine konuşan kişiler görüyorum . Adamlar gol atıyor spiker güzel vuruş değildi diyor . Maçı bıraktım cidden 60 dk komedi filmi izler gibi spikeri dinliyordum . Hiç objektif spikerimiz yok . Yani ben dedim grubtan çıkamayız diye ve şu anda eminim grubtan çıkamıcaz . 90 dk izledim De Gea nın üzerine etkili bir şut gittiğini hiç görmedim . Takımımızın kalitesi bu fazla bişey beklememek gerek .
En son selitelis1046 tarafından 18 Haz 2016 00:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
Türkiye'de futbolcu yok tespitine katılmıyorum.Milli takımın sorunu fizik olarak yetersiz oyuncuları sırf adları için oynatılması.Arda , Selçuk , Caner , Burak bu adamlar yok abi ne kondisyon var ne ruh var ne de kazanmaya çıkmış bir hedefleri var.Bu adamlar sırf sıfatlarından dolayı oynatılıp takımı bitirenlerdir.KARADAVUTs yazdı:Retaliation yazdı:Milli takımı Fatih Terim'in egosu bitirmiştir.
Fatih Terim'inde Etkisi var ama Türkiye'de Futbolcu yok sorun orda.2008 deki Türkiye ile bugün kü Türkiye Arasında Dağlar Kadar fark var.Eski Türkiye 2 defa yarı finale kadar çıktı.Umarız Çek Cumhuriyeti Maçında İstediğimiz sonucu Elde Ederiz.
Dualarımız Millilerle.
Türkiye de maalesef torpilin olmadıktan sonra milli takımda da oynayamazsın kendini büyük takımlarda da gösteremezsin.
Emre Mor gibi bir adamı İlk 11 de çıkarmaması :idea: .Çocukta hırs var kendini gösterme gibi bir hedefi de var.Sen bu çocuğu oynatma git ruhsuz top gelsede vursam diyen caneri oynat selçuğu oynat ardayı oynat.Pozisyon olarak bakmıyorum adamlarda ruh yok ruh.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Emre konusu kesinlikle doğru bir görüş . Emre yi ilk 11 de oynatmamak hangi akla hizmet anlamadım . Hırvatistan maçında az bişede oynasa takıma katkısını herkes gördü bence . Arda gibi hedefi sadece Barcelona da oynamak için futbol oynamak olan adamları oyuna sokarsan olacağı bu . Adamı Barcelona oyuna almıyor yedekte aval aval maç izliyor ancak .resp0nse yazdı:Türkiye'de futbolcu yok tespitine katılmıyorum.Milli takımın sorunu fizik olarak yetersiz oyuncuları sırf adları için oynatılması.Arda , Selçuk , Caner , Burak bu adamlar yok abi ne kondisyon var ne ruh var ne de kazanmaya çıkmış bir hedefleri var.Bu adamlar sırf sıfatlarından dolayı oynatılıp takımı bitirenlerdir.KARADAVUTs yazdı:Retaliation yazdı:Milli takımı Fatih Terim'in egosu bitirmiştir.
Dualarımız Millilerle.
Türkiye de maalesef torpilin olmadıktan sonra milli takımda da oynayamazsın kendini büyük takımlarda da gösteremezsin.
Emre Mor gibi bir adamı İlk 11 de çıkarmaması :idea: .Çocukta hırs var kendini gösterme gibi bir hedefi de var.Sen bu çocuğu oynatma git ruhsuz top gelsede vursam diyen caneri oynat selçuğu oynat ardayı oynat.Pozisyon olarak bakmıyorum adamlarda ruh yok ruh.
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
+1resp0nse yazdı:Türkiye'de futbolcu yok tespitine katılmıyorum.Milli takımın sorunu fizik olarak yetersiz oyuncuları sırf adları için oynatılması.Arda , Selçuk , Caner , Burak bu adamlar yok abi ne kondisyon var ne ruh var ne de kazanmaya çıkmış bir hedefleri var.Bu adamlar sırf sıfatlarından dolayı oynatılıp takımı bitirenlerdir.KARADAVUTs yazdı:Retaliation yazdı:Milli takımı Fatih Terim'in egosu bitirmiştir.
Dualarımız Millilerle.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Takımda ruh olsun hırs olsun mücadele etsinler yenilsinler yine canları sagolsun ama o kadar hava cıva yaptılar bız bıttı dımıdın bıtmız fılan gereksız havaya gırdıler sonuc ortada..
auril & DoubleLift
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Portekiz olabilir
Emre Mor u neye göre ilk 11 e koyuyorsunuz.Heleki böyle önemli bir İspanya maçında,çıkıp 2 tane tecrübesizliğinden kaynaklanan hata yapsa suç yine kimin olacaktı herkes Fatih Terim e kızacaktı.Böyle Televizyon karşısında Teknik Hocalık yapmak kolay tabiki sonuçta hepimiz Pes de aldığımız takımları şampiyon yapıyoruz.
Ardanın taraftardan tepki gördü diye artistlenmesine yada takımın golü yedikten sonra dağılmasına laf etmiyorda gidip Fatih Terimin çıkardığı kadroya laf ediyorsan gram futboldan anlamıyorsun demektir!
Ardanın taraftardan tepki gördü diye artistlenmesine yada takımın golü yedikten sonra dağılmasına laf etmiyorda gidip Fatih Terimin çıkardığı kadroya laf ediyorsan gram futboldan anlamıyorsun demektir!
.....
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Emre mor çok deneyimli bir oyuncu , arda burak türk futbolunda iyi olabilirler ama kardeşim sen uluslararsı bir turnuvada mücadele veriyorsun avrupada oynayan bir çok oyuncun var . Sur onları bi milli lere bak bi alıyor mu almıyor mu. Ben şahsen canerden ardadan buraktan bu akşam çok iyi bir performans bekliyordum malesef yine bizi hayal kırıklığına uğrattılar. BU ARADA FATİH TERİM TEKNİK DİREKTORLUKTEN ÇEKİLEBİLİR dün akşam haberini okudum bulursam buraya yollarım