Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OmRAcR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

Mesaj gönderen OmRAcR »

Şimdiye kadar İKV'den kazandıkları parayla, adamlar yeni bir oyun yapmışlar ve bir alakası olmadığını söylüyorlar. Alakası yok ise, bu değirmenin suyu nereden geldi de yeni bir oyun ortaya çıktı, diyelim ki yatırımcı şirket oyun kurmak için sermaye bıraktı, peki o zaman görevlerini yapıp İKV'ye yenilik yapmak çok zor gelmiş ama yeni bir oyunla uğraşmak zor gelmemiş olmalı ki, böyle bir düşünce varsa bu kadar insanın hakkı yenmiştir demek. Zararın neresinden dönerseniz kardır arkadaşlar, bunlar gibilerine daha fazla kazandırmaya gerek yok ! Sonuç olarak düşünce ne kadar kulağa hoş gelse de, bu adamlar sadece kazanacakları paranın peşindeler, kimsenin değerlerine önem verdikleri yok. Sonuçta beta sunucuda bıkkınlık getirecektir. Nerull Bey ve saz ekibi bunca insanın hakkını yemelerine rağmen rahat uyuyorlarsa, söylenecek ve yapılacak pekte bir şey kalmamış demektir. Umarım okuyup bu söylediklerim için beni utandırırlar ki, hala umut taşıyan insanların içlerine su serpilir. Saygılar...
xSiSx ıIŞaHxBinBaşıIı BuĞu BİNBAŞI xSeSx
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

OmRAcR yazdı:Şimdiye kadar İKV'den kazandıkları parayla, adamlar yeni bir oyun yapmışlar ve bir alakası olmadığını söylüyorlar. Alakası yok ise, bu değirmenin suyu nereden geldi de yeni bir oyun ortaya çıktı, diyelim ki yatırımcı şirket oyun kurmak için sermaye bıraktı, peki o zaman görevlerini yapıp İKV'ye yenilik yapmak çok zor gelmiş ama yeni bir oyunla uğraşmak zor gelmemiş olmalı ki, böyle bir düşünce varsa bu kadar insanın hakkı yenmiştir demek. Zararın neresinden dönerseniz kardır arkadaşlar, bunlar gibilerine daha fazla kazandırmaya gerek yok ! Sonuç olarak düşünce ne kadar kulağa hoş gelse de, bu adamlar sadece kazanacakları paranın peşindeler, kimsenin değerlerine önem verdikleri yok. Sonuçta beta sunucuda bıkkınlık getirecektir. Nerull Bey ve saz ekibi bunca insanın hakkını yemelerine rağmen rahat uyuyorlarsa, söylenecek ve yapılacak pekte bir şey kalmamış demektir. Umarım okuyup bu söylediklerim için beni utandırırlar ki, hala umut taşıyan insanların içlerine su serpilir. Saygılar...
Sürekli haktan bahsetmişsiniz de ne gibi bir hak söyler misiniz?
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Senin hakkını yemediler ise o mesaja cevap verip Sobee için kendini germene gerek yok.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Hak bence o kullanıcı sözleşmesini kabul ettiğin anda senin için bitmiştir
Ben burda nerull ekibini savunmuyorum bende herkes gibi yenilik gelmesinden yanayım fakat burda birbirimize laf atmakla veya 2 satır yqzıyla yenilik getiremezyiz bişeylerini değişmiceğine hic inanmıyorum burda 200 sayfa olsa bile anlamsız
İŞİNE GELİYORSA GİRİP OYNARSIN GELMİYORSADA OYNAMAZSIN OLAY BANA GÖRE BU KADAR BASİT NETT
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Aman arkadaşım, buradaki hak kavramını öncelikle ince bir çizgi ile ayıralım. Arkadaşımın bahsettiği hak kullanıcı sözleşmesinde kabul ettiğimiz hak değil, etik yönden ihlal edilen haktır. Boş beleş muhabbetler için kimse kimseye muhalefet olmasın.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

GWYNBLEIDD yazdı: Boş beleş muhabbetler için kimse kimseye muhalefet olmasın.
:arrow:
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

NaudiR yazdı: Sürekli haktan bahsetmişsiniz de ne gibi bir hak söyler misiniz?
Bunca yıldır verilen emeklerin çöpe atılması gibi. Yalaka olmayan insanların hakkı.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Kabile »

Oldu bitti gitti hala neyin yazısıki haksızlık yapılmışsa bile tmm yaptılar diye ben seni tanımam etmem sende beni höş görülü olmak cok guzey bi olay ve herkee bunu beceremez senin gibi
Bu arada başkasının yqzısına muhalwfet olan sendin bunu kendin uygula bi önce :)
AHMET ÖZ

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
OmRAcR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OmRAcR »

Rivalxmelodi yazdı:
NaudiR yazdı: Sürekli haktan bahsetmişsiniz de ne gibi bir hak söyler misiniz?
Bunca yıldır verilen emeklerin çöpe atılması gibi. Yalaka olmayan insanların hakkı.

Güzel tespit yapmışsın dostum. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az, ne desen boş. Bu oyuna emek verirsin, yaparsın, güzel dostluklar, arkadaşlıklar bulursun ve yetkililer görevlerini yapmazlar. Bundan daha büyük bir haksızlık görebiliyor musunuz ? Daha hala kullanıcı şartlarıyla ilgili sözleşmeyi onaylamaktan bahseden arkadaşlar var, kullanıcı sözleşmesinde zaman gelecek ve yetkililer görevlerini yapmayıp, verdiğiniz bütün uğraşlar, emekler boşa gidecek diye bir seçenek varsa buraya o konuda yazarsınız. Amaç tartışma çıkarmak değil boş beleş yorumlar yapmayın.
xSiSx ıIŞaHxBinBaşıIı BuĞu BİNBAŞI xSeSx
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Kabile »

Peki sen böyle yazdığın zaman şimdiye kadar ne duzeltebildin bi yaz bakalımda bende susıyım işlerini yapmıyorlarsa sen yaptıramazsın alt ust sadece oyuncuyuz o kadar en fazla öneri yazabilirsin
AHMET ÖZ

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön