Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Retaliation yazdı:Bence ceket abartı olmuş.Tabi bu bir düşünce yine de karar senin.
viewtopic.php?f=27&t=131292 zamanında ben de üretmeye karar vermiştim ancak son 3 hidrojene gelince yanlış bir karar olduğunu zaten bölgeden düşeceğini düşünüp malzemeleri teker teker sattım.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen bugra333 »

Sevgili Günlük,

Artık m1 sahibi olduktan sonra oyunda her gün vakit buldukça x veya gaffar atarak item düşürmeye çalışıyorum. Bugün sanırım 3 defa x ve 3 defa gaf attık. X atarken kestiğimiz yol savaşçısından grubumuzda ki tank savaşçı arkadaşa iki adet zırh düştü tek torbadan ve şaştım kaldım açıkçası. Bir tane bıçak sırtı zırh bir tane de taşkanat zırh aynı torbada düştü savaşçı arkadaşa gerçekten çok şanslı eksik olan itemlerini tamamlamış oldu bizde onun adına mutlu olduk :)

Resim

Resim

Daha sonra çt den çıktığımda bir grup arz bizim çt önüne gelip lodosları dağıtmaya çalıştı ama başarılı bir savunma ile arzlarr geri püskürttük fakat içlerinden bir tanesi aramızda kaldı sürekli zihin atmaya başladık yazık çıkamadı aramızdan sonra git gide etrafı kalabalık oldu arkadaşın herkes etrafını sarıp sırayla zihin atmaya başladı :)

Resim

En sonunda arkadaşı kestik. Loncadan ve oyundan tanıdğım arkadaşlar ile bir çt grubu kurduk gaffar için hemen hızla yola koyulduk. Sağolsun 2-3 defa gaffar atmamıza rağmen hiç bir boss bana bir item vermedi fakat Serkan kardeşime yani şifacıya bir kaç parça item verdi.

Resim

Resim

Bugün pek itemi satışı da yapmadım ufak tefek iksir sattım ve bol bol çt girmeye çalıştım. Şuan çt den gelen toplam 32 madalyam var ve sadece trans pant düştü o da ilk defa gaffar girdiğim zaman semiha ablamdan düşmüştü :) umarım bir gün kıyo eldiven ayak pant düştüğü zaman buraya atarım resimlerini.

Daha kenan ve junondan takılar bile düşmedi 100 civarı madalya da kenan ve junonda var :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük biliyorum birer gün ara ile yaptıklarımı yazmayı unutuyorum bazen ama olsun o kadar da :)

Bugün sabah yani dün sabah diyeyim saat 12 geçtiği için. Yeni bir kasa çarı açtım ve büyücümde ki bütün her şeyi kasa çarıma aktardım ve sabah cinlere indim orada ne kadar kastığımı hatırlamıyorum ama 2 banka + çantayı doldurarak işportaya gittim ve sattım baktım 1.5m para kazanmışım sadece çöp item satarak. Daha sonra kasa çarıma geçip bir kaç parça bir şey satmaya çalıştım şükür satabildim.

Ardından tanıdık arkadaşlar ile önce gaf grubu kurduk ve girdik fakat grubun tankı wc gideceğim dedi ve çıktı oyundan bir daha gelmedi bizde girmişken stu keselim dedik ve stuart efendi kesimini yapıp bölgeden ayrıldık.

Resim

Daha sonra yine çt gaffara grup kuralım dedik ve hızlı bir şekilde bölgeye gelecek kişileri toplayıp bu sefer sorunsuz bir şekilde gaffar kesimi yaptık. M1 tılsımı aldıktan sonra 41 madalyam olmuş çt den ve sadece trans pantolon düştü başka item düşmedi.

Resim

Gece ise az önce 5+1 grup ile X ve yol savaşçı kesimi gerçekleştirdik gerçekten bayağı eğlenceliydi özellikle x kesimi kaç saniye sürdü hatırlamıyorum kons bitmeden x ölmüştü :D

Resim

Şimdi yatmadan önce kasa çarıma geçip büyücümden kalan tek efsun azat set vardı ceket pantolon ayak eldiven ve azat cevo kolye yüzük bunları toplam 5m ye satıyordum. Bir arkadaş pm attı anlaştık ayak hariç diğerlerini verdim karşılığında liderlik aldım :)

Ve bugün fark ettim şimdi tarihe bakınca oyuna dönmeye karar vermek için bu konuyu açalı tam bir ay olmuş ve bir ayda nerden nereye gelmişim diye bakınca anladım halime şükrettim güzel ilerleme kaydetmişim. Oyuna geri döndüğüm için hiç pişman olmadım aksine mutlu oldum iyiki dönmüşüm diyorum bana yardımcı olan herkese teşekkürler :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Helal olsun başkan güzel ilerliyorsun. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün pek bir şey yapmadım 1-2 kez çt girdik fakat yine bir şey düşmedi. Artık canımı sıkmaya başladı bölgelerden bir şey elde edememek. (100 madalya kenan 1 maraton ayakkabı) (20 madalya junon 1 fevzi cevo mor pantolon) (50 madalya çt 1 trans pantolon)
Bende kıyo ayak üretmeye karar verdim oOrçun hocam @PALABEY sağolsun bana yardımcı oldu inşallah yarın kıyamet ayak üretip takmış olacağım. Kıyamet setimi bir tamamlayabilseydim huzura erecektim :)

Bazı arkadaşlar bu kadar üretimi parayı nasıl yaptığımı düşünebilir oyuna başladığımdan beri yani bir ay içerisinde trans asa kıyo ceket kıyo zırh ve yarın da kıyo ayak üretmiş olacağım bu üretimleri gerçekleştirirken yaptığım tek şey ticaret oldu diyebilirim ucuza acil satılan vs maden itemleri alarak normal fiyatına sattım bu şekilde hep para kastım ve gerek lonca arkadaşlarım gerekse oyunda ki beni tanıyan hocalarım arkadaşlarım sağolsun bana yardımcı oldular.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün oyunda görevi olan ve hesaplarını kasan arkadaşlara yardımcı olarak ve elimde ki bir kaç parça çöp itemi onlara ücretsiz vererek geçirdim genel olarak. Kıyamet ayakkabı üretmeye karar vermiştim ve tahminimce 40m civarı tutacaktı reçete sağolsun Orçun hocam yardımcı olmuştu bayağı bir malzeme toplamıştık bugünde kalan son malzemeleri aldım fakat son 6 sürüngen pulunu ne hikmetse bir türlü elde edemedim satanlar böyle saçma sapan uçuk fiyat istediler :)

1 saate yakın oyunda sürekli sürüngen pulu satan birilerini aradım hatalısollama nickli hocam sağolsun beni her gördüğünde bir kaç parça item verir yardımcı olurdu yine beni gördü yanına çağırdı kalan pulları almam için bana bir miktar para verdi bende verdiği paradan daha ucuza az önce aldım kalan 6 adet pulu artan parayı sabah geri götürüp vereceğim sağolsun cidden beni her gördüğünde yardım ediyor.

Resim

Az önce de ayakkabı üretimini gerçekleştirdim.

Resim

2050 civarı fizik hs var toplam f1 tılsımı ile beraber. İçimde hala bir burukluk var ama kıyo asa üretmediğim için oradan 300 hs eksiğim var :) Hala her gün çt atmaya devam ediyorum ama inatla bir item düşmüyor umarım bir gün kıyo asa eldiven veya pantolon düşer de rahatlarım artık :D
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FireFighter095 »

İtemleri basmakla aceleci davranmışsın gibi geliyor ama kan senin damar senin tabi :D
Hayırlı olsun , umarım ÇT ile işin bir an önce biter
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İsyan etmek istediğim bir konu da var ismini vermek istemiyorum oyunda bir çok kişi gerçek anlamda yüklü maddi gücü olmasına rağmen hala ısrarla uçuk kazık fiyatlardan maden satmaya devam ediyor adam gelmiş benim epelerım tılsımlarım buluşma setlerım var çok zenginim diye lafını yapıyor ama bir erg yongasına 500 bin bir sürüngen puluna 2m istiyor şaka gibi :) hayır anlamakta güçlük çekiyorum o kadar paran pulun var hesapların dizili hala ne yapacaksın parayı pulu çok sinir bozucu bir durum maden lazım oluyor hemen kazıkcılar başıma toplanıyor sinirlendim sonra başkasından erg 100 den sürüngen 500-600 den topladım
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Bende aceleci davrandığını düşünüyorum . İtem basmak yerıne bir karakter açıp ona tılsım bassan veya büyücüne bb 3 üretsen çok daha iyi olabılırdı . Ama karar senın bırşey dıyemem . Bundan sonra ıtem basma ama bence boştan yere paran gıdıyor ilerde düştüğünde inan bana çok hayal kırıklığı yaşarsın .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Pazartesiden itibaren final sınavlarım başlayacağı için seninle paylaşacağım çok fazla şey olmayacak bir süre ama bugün oyuna girdim ve bir kaç parça eşya satmaya çalıştım elde kalan çöp maden ve itemlerden. Ardından oyuna bir yönetici geldi ve etkinlik olduğunu duyurdu. İlk defa bu hesabımla bir ölüm oyununa girdim ama tabi kazanmak bana kısmet olmadı :) son 10 kişiden birisiydim ancak dino iksirim olmadığı için dayanamadım.

Resim

Resim

Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum son iki kişi aynı loncadan kişilerdi ve iksirleri harcaya harcaya sonunda kazandı bir arkadaş :)
/f Ayıboğann

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön