Reznow Teşkilat Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: İKV Reznow Günlügü

Mesaj gönderen Retaliation »

Hayırlı olsun,aynen devam.Benim internet yoktu 1 hafta,yoksa takip ediyoruz. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IIxSoulflyxII »

Teşekkürler Yorumun için Seni buralarda görmek güzel

Açıkçası Bu Aralar pek birşey yapmıyorum şifacımla tankımla biraz uğraşıyorum bırazda dersler geldi tabi yoğun pek birşey yapmadım ama yinede yüklemek gerekli :)

Kp Kasmak için yolda tanıştığım bi arkadaşla öyle dolaştık maden çekti ve saf altın çıktı bana lazim olduğunu söyledim 1mden 1 adet satın aldım

Resim

Daha Sonra Kestigimiz Savaşcı Bölgeden Ws Teklif Etti 2 Savaşcı Karşı Karşıya Geldi Berabere Gitti Fakat Ne Yazıkkı Karşı Savaşcı Bizim savaşçıyı pert etti bende dayanamadım 1 asit attım 2canla kaçtı :/

Resim

Bügünü ise Furkan abiyle 2 mizin fotoğrafını atarak Sonlandırıyorum Furkan abi Lodos Sancağı verdi ve o meşhur kıyafeti giydi :D fotoğrafı çektik

Resim

Furkan abi Arz Sancağı Almış Burdan Ona Tekrardan Hayırlı Olsun :)

Resim
En son AhiEvran tarafından 14 Eki 2016 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Resim
GÜNLÜK İÇİN REZNOWA TIKLA :)
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhabalar Okul Yüzünden Pek Giremiyorum oyuna

Uzun bir aradan sonra Bi Stusuz atayım dedim Grup Toplandı Slotlar Kesildi

Resim

Baya bi Hızlıca Semiha hanıma Yaklaştık Muhabbet Etmekten mi zaman hızlı geçti yoksa grup seri oldugundanmı anlamış değilim :D

Resim

Semiha Hanımı Kesmeye Çalıştık Şuan ya 3 yada 4 olması lazım ama sonunda başarıyla içeriye yolladık

Resim

Ve İçeri girdik Semiha Hanımı Kesmeye Başladık Madalya Attı :(

Resim

Daha Sonrasında Hemen Gaffar Beyin Canını Azaltmaya Başladık 2 adet Kudret İksiri içtim :D

Resim

Ve Gaffar Bey Başarıyla Kesildi Sonlara doğru zorlansakta Paketi Açtıgımda işte o an :D

Resim

Çıkan Şaheserlerde Şu Şekildeydi Açıkçası Ruh Döven asa Yerine Siyanür Ceket atsa Daha Hoş Olabilirdi

Resim

Stuart Efendi ise Madalya Attı

Resim

Ve LIL Ekibi Olarak Toplandık

Resim

1 Saat 1.5 Saat Devam Ettik

Resim

Şöylede Bir Foto Bırakalım :D

Resim

Ve Hala Sıkılmadan Devam Ettigimiz o Güzel Büyük Zevkli bir savaş :D

Resim

Çok Kalabalıklaştılar Ve Burada Öldük :(

Resim

Arzlar Çıkmayınca Kaleye Girmeye Karar Verdik Şöyle Kale içinden bir poz :D

Resim

İyi Akşamlar :))

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Merhaba Mert,

Oyunda'da şaşkınlığımı belirtmiştim zaten :) Çemberlitaş'dan 2 asa birden almak her baba yiğit'in harcı değildir. :)
Ve bu şekilde Gaffar'dan bütün silahlarını tamamlamış oldun. Hevesle ve azimle oynayarak buralara geldin ee tabi ki birazdan şans : )
Senin adına çok sevindim. Başarıların daim olsun. :idea:
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yorumun İçin Teşekkür Ederim Furkan Abi Şanstan Ötürü Birazda Gelişmemde Siz yardımcı oldunuz :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SoNSiGaRa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: L I L

Mesaj gönderen SoNSiGaRa »

:o Öncelıkle Senin Adına Cok Sevindim Asaların Tek Torbadan Duşmesi Şaşırtıcı :o Gunlugunu Zevkle Okuyup Takıp Edıyorum Başarılarının Devamını Dılerım 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Teşekkür Ederim Hüseyin Abi :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selamlar

Yine Bir Stusuz :D Atalım Dedik Şifaci Arandıgını duyduk Girdim

Resim

Slotları Kesmeye Devamm :)

Resim

Resim

Semiha Hanıma Varmamıza Az Kalmıştı

Resim

Daha Sonrasında Semiha Hanıma Geldik Çk Dağıtıldı Dirençler Açıldı Tankımızda İksiri İçti Başladık Kesime

Resim

Tankımız Hemen Gaffar Beyi Üstüne Aldı Bizde Başladık Semiha Hanımın Canını Azaltmaya

Resim
Ne Yazıkki Başarısız Olduk Ayrı Kesmeye Karar Verdik Ve Çantadan Reçete Attı

Resim

Semiha Hanımı Ayrık Kestikten Sonra Başladık Gaffar Bey'in Kesimine

Resim

Gaffar Bey Kesildi Poşette 2 adet Asa 1 Adet Hidrojen Vardi Fakat Asalarımı Tamamlamıştım Ama Hidrojeni 500bin Civarından Satabilirdim Bu Durumda Örs Parası Çıktı

Resim

Stuart Efendi Madalya Attı Fakat

Resim

Gruptan Hemen Ayrıldıktan Sonra Lonca Ekibi L I L Olarak Toplandık Arz Kalesine Gidiyorduk

Resim

Güzel Bir Savaş

Resim

Resim

Şöyle Güzel 2 Adet Fotoğraf Bırakayım Hemen Şuraya :D

Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selam Olsun Herkeze Yoklugumu Anlamışsınızdır :D

Dev Ana Görevi olan arkadaş vardı yardım istedigini duyduk Demba Adlı Büyücü ve Ben Kesime gittik o döndüre döndüre kesiyordu sars açtıgı için biraz zor oldu tabi şöyle bir fotoğraf alayım dedim

Resim

Lonca Ekibimiz L I L Olarak Saate Çıkalım Dedik :)

Resim

Resim

Saat Yolu Göründü Ben Hesabımı son olarak saate bıraktım oyuna girdigim gibi kestiler hazır toplanmışken Savaşcılar Deparladılar Kuva i Miliye Loncası Hariç Herkeze Ölümm

Resim

Fakat Bi Anda Oyunda Kritik bir hata oluştu diye uyarı aldım oyundan atıldım oyuna girdigimde ise slotlar beni kesip Lonca Arkadaşlarım Öldü Tabi Haberleri aldim Başarıyla Kesmişler

Resim

Öldükten Sonra İse Tekrar Gelmeye Başlamıştık Fakat Ankx ile başlayan bir büyücü vardı arz onu orada kestik çünkü arzlardan rahat yoktu Azken Lonca Üyelerini Kesiyorlar Fazla iken Kesmiyorlar Nedense :) 3 4 Defa Ard Arda Kestik Sonra Yan Hesabına Geçip Klansız xenotim kastırmadı Slotlari çeke durdu bende şöyle bir ölüm pozu yakaladıdm :D

Resim

Birde Tılsım Konusu Var Tabi Arttırıcı Almışlar Sarraf Tabi Ben Boş dururmuyum :D Asıldım Madene 2 gün civarı falan Menekşeler Sibiryalar Açık Pembe Ametist Ne Varsa Artık :D Kıyamet Asa Basacaktım Belirtmiştim Galiba Ondan Vazgeçtim Malzemelerini Satmtaya Başladım Hedefim ''Yıldırım 2 '' 3 Kademe Tılsımdı.(Yandaki Efekti Çok İyi Yakalamışım Bu Arada :D)
Resim

Şöyle Kısa Bir Not Bırakayım Şuraya Biliyorsunuz Furkan Abi (Vezirx) Oyunu Bırakıyor Yani Anlayacağınız Oyunda Son Günlerimiz Emeği Çok Geçti Üstümde bir gün içerisinde birden fazla fotoğraf atabilirim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSoulflyxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Barış Abiyle Bir Hol Maceramız :D Peptit Kasmaya Gittik Nerdeyiz Diye Sordugumda Arzlarinn Bölgesindeymişiz Bizde biraz Macera Yaptık :D

Resim

Resim

Resim

Etkinlik Vardı Ölüm Oyunu Şifacılara Gelmişti Sıra Bende Gazap Olmadıgım Halde ufaktan bir bakınayım dedim içeriye girdim ajan olarak :D Fakat GM ELWİNG beni hareketsiz farkedince Oradan Attı :D

Resim

Ve Holde Rahat Bırakmayan ARZ VİCTOR LONCASI Eğer bu günlügü takip ediyorsan biz eninde sonunda ödeşiriz :) Arkadaşın Acısını Bizde Yaşamak için yere uzandık :D

Resim

Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön