Reznow Teşkilat Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV Reznow Günlügü
Teşekkürler Yorumun için Seni buralarda görmek güzel
Açıkçası Bu Aralar pek birşey yapmıyorum şifacımla tankımla biraz uğraşıyorum bırazda dersler geldi tabi yoğun pek birşey yapmadım ama yinede yüklemek gerekli
Kp Kasmak için yolda tanıştığım bi arkadaşla öyle dolaştık maden çekti ve saf altın çıktı bana lazim olduğunu söyledim 1mden 1 adet satın aldım

Daha Sonra Kestigimiz Savaşcı Bölgeden Ws Teklif Etti 2 Savaşcı Karşı Karşıya Geldi Berabere Gitti Fakat Ne Yazıkkı Karşı Savaşcı Bizim savaşçıyı pert etti bende dayanamadım 1 asit attım 2canla kaçtı :/

Bügünü ise Furkan abiyle 2 mizin fotoğrafını atarak Sonlandırıyorum Furkan abi Lodos Sancağı verdi ve o meşhur kıyafeti giydi
fotoğrafı çektik

Furkan abi Arz Sancağı Almış Burdan Ona Tekrardan Hayırlı Olsun

Açıkçası Bu Aralar pek birşey yapmıyorum şifacımla tankımla biraz uğraşıyorum bırazda dersler geldi tabi yoğun pek birşey yapmadım ama yinede yüklemek gerekli
Kp Kasmak için yolda tanıştığım bi arkadaşla öyle dolaştık maden çekti ve saf altın çıktı bana lazim olduğunu söyledim 1mden 1 adet satın aldım

Daha Sonra Kestigimiz Savaşcı Bölgeden Ws Teklif Etti 2 Savaşcı Karşı Karşıya Geldi Berabere Gitti Fakat Ne Yazıkkı Karşı Savaşcı Bizim savaşçıyı pert etti bende dayanamadım 1 asit attım 2canla kaçtı :/

Bügünü ise Furkan abiyle 2 mizin fotoğrafını atarak Sonlandırıyorum Furkan abi Lodos Sancağı verdi ve o meşhur kıyafeti giydi

Furkan abi Arz Sancağı Almış Burdan Ona Tekrardan Hayırlı Olsun

En son AhiEvran tarafından 14 Eki 2016 01:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar Okul Yüzünden Pek Giremiyorum oyuna
Uzun bir aradan sonra Bi Stusuz atayım dedim Grup Toplandı Slotlar Kesildi

Baya bi Hızlıca Semiha hanıma Yaklaştık Muhabbet Etmekten mi zaman hızlı geçti yoksa grup seri oldugundanmı anlamış değilim

Semiha Hanımı Kesmeye Çalıştık Şuan ya 3 yada 4 olması lazım ama sonunda başarıyla içeriye yolladık

Ve İçeri girdik Semiha Hanımı Kesmeye Başladık Madalya Attı

Daha Sonrasında Hemen Gaffar Beyin Canını Azaltmaya Başladık 2 adet Kudret İksiri içtim

Ve Gaffar Bey Başarıyla Kesildi Sonlara doğru zorlansakta Paketi Açtıgımda işte o an

Çıkan Şaheserlerde Şu Şekildeydi Açıkçası Ruh Döven asa Yerine Siyanür Ceket atsa Daha Hoş Olabilirdi

Stuart Efendi ise Madalya Attı

Ve LIL Ekibi Olarak Toplandık

1 Saat 1.5 Saat Devam Ettik

Şöylede Bir Foto Bırakalım

Ve Hala Sıkılmadan Devam Ettigimiz o Güzel Büyük Zevkli bir savaş

Çok Kalabalıklaştılar Ve Burada Öldük

Arzlar Çıkmayınca Kaleye Girmeye Karar Verdik Şöyle Kale içinden bir poz

İyi Akşamlar
)
Uzun bir aradan sonra Bi Stusuz atayım dedim Grup Toplandı Slotlar Kesildi

Baya bi Hızlıca Semiha hanıma Yaklaştık Muhabbet Etmekten mi zaman hızlı geçti yoksa grup seri oldugundanmı anlamış değilim

Semiha Hanımı Kesmeye Çalıştık Şuan ya 3 yada 4 olması lazım ama sonunda başarıyla içeriye yolladık

Ve İçeri girdik Semiha Hanımı Kesmeye Başladık Madalya Attı

Daha Sonrasında Hemen Gaffar Beyin Canını Azaltmaya Başladık 2 adet Kudret İksiri içtim

Ve Gaffar Bey Başarıyla Kesildi Sonlara doğru zorlansakta Paketi Açtıgımda işte o an

Çıkan Şaheserlerde Şu Şekildeydi Açıkçası Ruh Döven asa Yerine Siyanür Ceket atsa Daha Hoş Olabilirdi

Stuart Efendi ise Madalya Attı

Ve LIL Ekibi Olarak Toplandık

1 Saat 1.5 Saat Devam Ettik

Şöylede Bir Foto Bırakalım

Ve Hala Sıkılmadan Devam Ettigimiz o Güzel Büyük Zevkli bir savaş

Çok Kalabalıklaştılar Ve Burada Öldük

Arzlar Çıkmayınca Kaleye Girmeye Karar Verdik Şöyle Kale içinden bir poz

İyi Akşamlar
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba Mert,
Oyunda'da şaşkınlığımı belirtmiştim zaten
Çemberlitaş'dan 2 asa birden almak her baba yiğit'in harcı değildir.
Ve bu şekilde Gaffar'dan bütün silahlarını tamamlamış oldun. Hevesle ve azimle oynayarak buralara geldin ee tabi ki birazdan şans : )
Senin adına çok sevindim. Başarıların daim olsun. :idea:
Oyunda'da şaşkınlığımı belirtmiştim zaten
Ve bu şekilde Gaffar'dan bütün silahlarını tamamlamış oldun. Hevesle ve azimle oynayarak buralara geldin ee tabi ki birazdan şans : )
Senin adına çok sevindim. Başarıların daim olsun. :idea:
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Furkan Abi Şanstan Ötürü Birazda Gelişmemde Siz yardımcı oldunuz
- SoNSiGaRa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: L I L

- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Selamlar
Yine Bir Stusuz
Atalım Dedik Şifaci Arandıgını duyduk Girdim

Slotları Kesmeye Devamm

Semiha Hanıma Varmamıza Az Kalmıştı

Daha Sonrasında Semiha Hanıma Geldik Çk Dağıtıldı Dirençler Açıldı Tankımızda İksiri İçti Başladık Kesime

Tankımız Hemen Gaffar Beyi Üstüne Aldı Bizde Başladık Semiha Hanımın Canını Azaltmaya

Ne Yazıkki Başarısız Olduk Ayrı Kesmeye Karar Verdik Ve Çantadan Reçete Attı

Semiha Hanımı Ayrık Kestikten Sonra Başladık Gaffar Bey'in Kesimine

Gaffar Bey Kesildi Poşette 2 adet Asa 1 Adet Hidrojen Vardi Fakat Asalarımı Tamamlamıştım Ama Hidrojeni 500bin Civarından Satabilirdim Bu Durumda Örs Parası Çıktı

Stuart Efendi Madalya Attı Fakat

Gruptan Hemen Ayrıldıktan Sonra Lonca Ekibi L I L Olarak Toplandık Arz Kalesine Gidiyorduk

Güzel Bir Savaş

Şöyle Güzel 2 Adet Fotoğraf Bırakayım Hemen Şuraya

Yine Bir Stusuz

Slotları Kesmeye Devamm

Semiha Hanıma Varmamıza Az Kalmıştı

Daha Sonrasında Semiha Hanıma Geldik Çk Dağıtıldı Dirençler Açıldı Tankımızda İksiri İçti Başladık Kesime

Tankımız Hemen Gaffar Beyi Üstüne Aldı Bizde Başladık Semiha Hanımın Canını Azaltmaya

Ne Yazıkki Başarısız Olduk Ayrı Kesmeye Karar Verdik Ve Çantadan Reçete Attı

Semiha Hanımı Ayrık Kestikten Sonra Başladık Gaffar Bey'in Kesimine

Gaffar Bey Kesildi Poşette 2 adet Asa 1 Adet Hidrojen Vardi Fakat Asalarımı Tamamlamıştım Ama Hidrojeni 500bin Civarından Satabilirdim Bu Durumda Örs Parası Çıktı

Stuart Efendi Madalya Attı Fakat

Gruptan Hemen Ayrıldıktan Sonra Lonca Ekibi L I L Olarak Toplandık Arz Kalesine Gidiyorduk

Güzel Bir Savaş

Şöyle Güzel 2 Adet Fotoğraf Bırakayım Hemen Şuraya

- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Selam Olsun Herkeze Yoklugumu Anlamışsınızdır
Dev Ana Görevi olan arkadaş vardı yardım istedigini duyduk Demba Adlı Büyücü ve Ben Kesime gittik o döndüre döndüre kesiyordu sars açtıgı için biraz zor oldu tabi şöyle bir fotoğraf alayım dedim

Lonca Ekibimiz L I L Olarak Saate Çıkalım Dedik

Saat Yolu Göründü Ben Hesabımı son olarak saate bıraktım oyuna girdigim gibi kestiler hazır toplanmışken Savaşcılar Deparladılar Kuva i Miliye Loncası Hariç Herkeze Ölümm

Fakat Bi Anda Oyunda Kritik bir hata oluştu diye uyarı aldım oyundan atıldım oyuna girdigimde ise slotlar beni kesip Lonca Arkadaşlarım Öldü Tabi Haberleri aldim Başarıyla Kesmişler

Öldükten Sonra İse Tekrar Gelmeye Başlamıştık Fakat Ankx ile başlayan bir büyücü vardı arz onu orada kestik çünkü arzlardan rahat yoktu Azken Lonca Üyelerini Kesiyorlar Fazla iken Kesmiyorlar Nedense
3 4 Defa Ard Arda Kestik Sonra Yan Hesabına Geçip Klansız xenotim kastırmadı Slotlari çeke durdu bende şöyle bir ölüm pozu yakaladıdm 

Birde Tılsım Konusu Var Tabi Arttırıcı Almışlar Sarraf Tabi Ben Boş dururmuyum
Asıldım Madene 2 gün civarı falan Menekşeler Sibiryalar Açık Pembe Ametist Ne Varsa Artık
Kıyamet Asa Basacaktım Belirtmiştim Galiba Ondan Vazgeçtim Malzemelerini Satmtaya Başladım Hedefim ''Yıldırım 2 '' 3 Kademe Tılsımdı.(Yandaki Efekti Çok İyi Yakalamışım Bu Arada
)

Şöyle Kısa Bir Not Bırakayım Şuraya Biliyorsunuz Furkan Abi (Vezirx) Oyunu Bırakıyor Yani Anlayacağınız Oyunda Son Günlerimiz Emeği Çok Geçti Üstümde bir gün içerisinde birden fazla fotoğraf atabilirim
Dev Ana Görevi olan arkadaş vardı yardım istedigini duyduk Demba Adlı Büyücü ve Ben Kesime gittik o döndüre döndüre kesiyordu sars açtıgı için biraz zor oldu tabi şöyle bir fotoğraf alayım dedim

Lonca Ekibimiz L I L Olarak Saate Çıkalım Dedik

Saat Yolu Göründü Ben Hesabımı son olarak saate bıraktım oyuna girdigim gibi kestiler hazır toplanmışken Savaşcılar Deparladılar Kuva i Miliye Loncası Hariç Herkeze Ölümm

Fakat Bi Anda Oyunda Kritik bir hata oluştu diye uyarı aldım oyundan atıldım oyuna girdigimde ise slotlar beni kesip Lonca Arkadaşlarım Öldü Tabi Haberleri aldim Başarıyla Kesmişler

Öldükten Sonra İse Tekrar Gelmeye Başlamıştık Fakat Ankx ile başlayan bir büyücü vardı arz onu orada kestik çünkü arzlardan rahat yoktu Azken Lonca Üyelerini Kesiyorlar Fazla iken Kesmiyorlar Nedense

Birde Tılsım Konusu Var Tabi Arttırıcı Almışlar Sarraf Tabi Ben Boş dururmuyum

Şöyle Kısa Bir Not Bırakayım Şuraya Biliyorsunuz Furkan Abi (Vezirx) Oyunu Bırakıyor Yani Anlayacağınız Oyunda Son Günlerimiz Emeği Çok Geçti Üstümde bir gün içerisinde birden fazla fotoğraf atabilirim
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Barış Abiyle Bir Hol Maceramız
Peptit Kasmaya Gittik Nerdeyiz Diye Sordugumda Arzlarinn Bölgesindeymişiz Bizde biraz Macera Yaptık 

Etkinlik Vardı Ölüm Oyunu Şifacılara Gelmişti Sıra Bende Gazap Olmadıgım Halde ufaktan bir bakınayım dedim içeriye girdim ajan olarak
Fakat GM ELWİNG beni hareketsiz farkedince Oradan Attı 

Ve Holde Rahat Bırakmayan ARZ VİCTOR LONCASI Eğer bu günlügü takip ediyorsan biz eninde sonunda ödeşiriz
Arkadaşın Acısını Bizde Yaşamak için yere uzandık 

Etkinlik Vardı Ölüm Oyunu Şifacılara Gelmişti Sıra Bende Gazap Olmadıgım Halde ufaktan bir bakınayım dedim içeriye girdim ajan olarak

Ve Holde Rahat Bırakmayan ARZ VİCTOR LONCASI Eğer bu günlügü takip ediyorsan biz eninde sonunda ödeşiriz