Eyvallah sağolasın,sende bir an önce yüzüğü düşür X'e gidelim.FireFighter095 yazdı:Gez Göz Arpacık :mrgreen:
Hayırlı olsun tabanca
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum Tabancan Hayırlı Olsun O Tabanca Parlatılabiliyor mu ?
Bildiğim kadarıyla parlamıyor o tabanca.Luighy yazdı:Dostum Tabancan Hayırlı Olsun O Tabanca Parlatılabiliyor mu ?
Tak Tak yapıyor amcası
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba Retaliation,
Baştan sona tılsımların ve şaheserlerin hayırlı olsun.Pek günlük takipçisi değilimdir kendim de yazmam birkaç arkadaşımınkini takip ediyorum.Hem iyi bir yazar hem iyi bir forumcu olduğunu düşünüyorum.Günlüğünü takip edeceğim daha güzel tılsımlar basmanı ve bölgelerden hiçbir eksiğinin kalmamasını temenni ederim
Tebrikler
Sağlıcakla kal.
Baştan sona tılsımların ve şaheserlerin hayırlı olsun.Pek günlük takipçisi değilimdir kendim de yazmam birkaç arkadaşımınkini takip ediyorum.Hem iyi bir yazar hem iyi bir forumcu olduğunu düşünüyorum.Günlüğünü takip edeceğim daha güzel tılsımlar basmanı ve bölgelerden hiçbir eksiğinin kalmamasını temenni ederim
Tebrikler

Afanesiyevo
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim kurtcuozii.kurtcuozii yazdı:Merhaba Retaliation,
TebriklerSağlıcakla kal.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Biraz geciktim seni yazmakta ancak biliyorsun ki YGS var.Biz de haliyle çalışıyoruz.Ara ara yine de seninle ilgileneceğim.
Tankım için can sıkıntısına başladığım mor balyoz üretimi,gözüme çok kolay gözüktü.Ben de geri kalan malzemeleri satın almak istedim.Bir tane arkadaşa denk geldim,arkadaş 12 tane kuvars satıyormuş.Elmas asa kristali için de 30 adet(toplam bakımdan) kuvars lazım.Kendisine tanesini 5000'den alabileceğimi söyledim ki kuvars için kimse bu kadar para vermez.Toplamda da 60.000'e hepsini alacağımı söyledim.Ama arkadaş ilginç cevap verdi.Straight Edger'ım (Yeşilaycı) ama bu arkadaş ne içtiyse getirin ben de içeyim.

Ardından kendim toplamaya karar kıldım ve başardım da.Reçeteyi de aldım.Malzemeler kasada olduğu için kasa ile beraber malzemelerin de fotoğrafını aldım.Reçeteden sonrası mor balyoz malzemeleri
.Ama henüz basmadım.Çünkü çtden fullenmeyi bekliyorum.Kaldı 5 parça.Üst üste makine parası vermeyelim yahu 

Bugün de böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşürüz.
Biraz geciktim seni yazmakta ancak biliyorsun ki YGS var.Biz de haliyle çalışıyoruz.Ara ara yine de seninle ilgileneceğim.
Tankım için can sıkıntısına başladığım mor balyoz üretimi,gözüme çok kolay gözüktü.Ben de geri kalan malzemeleri satın almak istedim.Bir tane arkadaşa denk geldim,arkadaş 12 tane kuvars satıyormuş.Elmas asa kristali için de 30 adet(toplam bakımdan) kuvars lazım.Kendisine tanesini 5000'den alabileceğimi söyledim ki kuvars için kimse bu kadar para vermez.Toplamda da 60.000'e hepsini alacağımı söyledim.Ama arkadaş ilginç cevap verdi.Straight Edger'ım (Yeşilaycı) ama bu arkadaş ne içtiyse getirin ben de içeyim.

Ardından kendim toplamaya karar kıldım ve başardım da.Reçeteyi de aldım.Malzemeler kasada olduğu için kasa ile beraber malzemelerin de fotoğrafını aldım.Reçeteden sonrası mor balyoz malzemeleri

Bugün de böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşürüz.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Hemen hızlıca başlamak istiyorum günlük.Bugün mor balyozu bastım ama parlatmadım.

Çemberlitaş önünde grup beklerken kimse gruba almadı,bir arkadaş zihinleyip tekme tokat sarı akrebi dövüyordu.Baktım hırsını alıyor,ben de katılmak istedim.

Kısa süre sonra birkaç kişi tarafından dikkatimiz çekildi.

Lonca ile Migrat atalım dedik.Girişte Gruptaki arkadaşlara Evo Yüzük düşerse kendilerine kişişer başı 2M vereceğimi söyledim,ama param cebimde kaldı.Bu turdan sadece Centruion'dan Yücelen mor pnat düşürdüm ve turu tamamladım.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazılarda görüşmek dileğiyle.
Hemen hızlıca başlamak istiyorum günlük.Bugün mor balyozu bastım ama parlatmadım.

Çemberlitaş önünde grup beklerken kimse gruba almadı,bir arkadaş zihinleyip tekme tokat sarı akrebi dövüyordu.Baktım hırsını alıyor,ben de katılmak istedim.

Kısa süre sonra birkaç kişi tarafından dikkatimiz çekildi.

Lonca ile Migrat atalım dedik.Girişte Gruptaki arkadaşlara Evo Yüzük düşerse kendilerine kişişer başı 2M vereceğimi söyledim,ama param cebimde kaldı.Bu turdan sadece Centruion'dan Yücelen mor pnat düşürdüm ve turu tamamladım.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazılarda görüşmek dileğiyle.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Güzel paylaşımlar, hep böyle hevesle oynamanı temenni ederim. Bol şans!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür EderimVezirx27 yazdı:Güzel paylaşımlar, hep böyle hevesle oynamanı temenni ederim. Bol şans!![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün 3 tur gaf attım savaşçımla.2 defa aynı grupla 3.turda 2 defa aynı attığım gruptan 4 kişi ile.Studan başlayalım.

İlgimi çekti ss aldım:İç içe kesilmiş makineler

Semiha naza çekmedi ama kendileri vardı elimizde,yine de teşekkürler semoş

Gaffar Bey de ona keza.O da kırmadı beni ama istediğimi vermedi.

2.Turdayız.Stu ve eksik olan son eldivenim Hidra nefesi eldiven.

Semiha yine gülümsedi.

Gaffar Yine az önceki gibi aynı 2 ceketi verdi

3.Turda stuart boş iken Semiha'da Alev Boyası,Gaffar'da ise Hidrojen ve 2 adet reçete aldım.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.
Bugün 3 tur gaf attım savaşçımla.2 defa aynı grupla 3.turda 2 defa aynı attığım gruptan 4 kişi ile.Studan başlayalım.

İlgimi çekti ss aldım:İç içe kesilmiş makineler

Semiha naza çekmedi ama kendileri vardı elimizde,yine de teşekkürler semoş

Gaffar Bey de ona keza.O da kırmadı beni ama istediğimi vermedi.

2.Turdayız.Stu ve eksik olan son eldivenim Hidra nefesi eldiven.

Semiha yine gülümsedi.

Gaffar Yine az önceki gibi aynı 2 ceketi verdi

3.Turda stuart boş iken Semiha'da Alev Boyası,Gaffar'da ise Hidrojen ve 2 adet reçete aldım.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle.