15 tatilde internetim olmadığından internet cafede oynuyorum ara ara. Yani takılıyorum
ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]
Merhaba günlük ,
15 tatilde internetim olmadığından internet cafede oynuyorum ara ara. Yani takılıyorum
neyse oyuna girdim m1 ve y2 takasladım zaten çt den item alamıyorum diye
Taktım transları oldu mu sana 1723 elek hasar. Girdim hole sen de örümcek kestin ben diyim ırk. Dedim takılıyorum işte
1 salgı düştü bu sırada
Seni çok uzun süre ihmal ettiğimin farkındayım ama merak etme o eski heyecanlı günlerimiz geri dönecek
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hadi inşallah,bekliyoruz buraların yazı dolmasınıfiraridadas yazdı:Merhaba günlük ,
15 tatilde internetim olmadığından internet cafede oynuyorum ara ara. Yani takılıyorumneyse oyuna girdim m1 ve y2 takasladım zaten çt den item alamıyorum diye
Taktım transları oldu mu sana 1723 elek hasar. Girdim hole sen de örümcek kestin ben diyim ırk. Dedim takılıyorum işte
1 salgı düştü bu sırada
Seni çok uzun süre ihmal ettiğimin farkındayım ama merak etme o eski heyecanlı günlerimiz geri dönecek
![]()
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Merhabalar günlük,
Kardeşimle bugün holde biraz takılalım dedik ve yaklaşık 1 buçuk saatte 1adet xenotim ve 2 adet peptit klorotoksin düşürdük
İşin garibi hesaplarda plus yok
Kardeşimle bugün holde biraz takılalım dedik ve yaklaşık 1 buçuk saatte 1adet xenotim ve 2 adet peptit klorotoksin düşürdük
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.
Oyunu bırakmamın sebebi artık bıkmam ya da eski şevkimi kaybetmem değildir. Hatta oyunu ilk günki iştahımla oynamaktaydım. Lakin vakit çalışma vaktitidir. Malum YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmam gerekmekte. Bu yüzden oyuna ve günlüğüme hak ettiği ilgiyi gösteremeyeceğim. Belki arada bir günlüğe girer ikv ile ilgili yapmış olduğum çalışmaları değerli ikv oyuncuları ve forum kullanıcıları olan sizlerle paylaşırım.
Şimdilik elveda ikv...
Oyunu bırakmamın sebebi artık bıkmam ya da eski şevkimi kaybetmem değildir. Hatta oyunu ilk günki iştahımla oynamaktaydım. Lakin vakit çalışma vaktitidir. Malum YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmam gerekmekte. Bu yüzden oyuna ve günlüğüme hak ettiği ilgiyi gösteremeyeceğim. Belki arada bir günlüğe girer ikv ile ilgili yapmış olduğum çalışmaları değerli ikv oyuncuları ve forum kullanıcıları olan sizlerle paylaşırım.
Şimdilik elveda ikv...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Çok iyi bir yazardın hocam.Ara vermen doğru karar.Ben de giderek azaltmayı düşünüyorum.Malum sınav var.İkimize de başarılar.Umarım sınavdan sonra tekrardan yazmaya devam edersin.firaridadas yazdı:Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.
Şimdilik elveda ikv...
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Güzel temennilerin için teşekkürlerRetaliation yazdı:Çok iyi bir yazardın hocam.Ara vermen doğru karar.Ben de giderek azaltmayı düşünüyorum.Malum sınav var.İkimize de başarılar.Umarım sınavdan sonra tekrardan yazmaya devam edersin.firaridadas yazdı:Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.
Şimdilik elveda ikv...
Günlüğü neden yazmayı bıraktığını merak ediyordum, umarım her şey güzel olur.
- firaridadas
- Demirci Çırağı
Selamlar günlüğüm
Düşündüm taşındım haftasonumun belli bir bölümünü ikvye ayırmaya karar verdim. İlk olarak geçmişten kalma 1-2 fotoğraf paylaşmak isterim.

M1 bastıktan sonra hedef denemesi

Divan Loncasıyla eski bir fotoğraf.
Son zamanlarda yaptıklarıma gelecek olursak bir türlü düşüremediğim transformatör asa yı sonunda üretmeye karar verdim. Bunun için y2yi satmam gerekti ama buna deydi

Son zamanlarda holde düşürdüğüm ufak tefek birkaç materyalı baylaşım bu haftalık niteliğinde ki günlüğüme bu haftalık ta son vermek istiyorum.

Ve birde Gadolinyum düşürdüm.
Yan çarımı uzun süredir ihmal ettiğimi fark ettim. Ben de y2den kalan paramla birde Taş Kanat Balta basayım dedim. Şuana dek topladığım malzemeler:
[Saf Krom]= 24/24
[Turuncu Safir]=12/12
[Zamk]=7/12
[Şelit]=2/8
[Kızıl Zümrüt]=4/8
[Hidrojen]=10/10
[Niobyum]=10/10
[Klorotoksin]=9/10
[Kadim Hidra Pençesi]=1/2
[Liderlik Sembolü]=0/2
[Meran Mücevheri]=0/2
[Dev Komodo Dişi]=2/2
[Örümcek Gözü]=0/2
Düşündüm taşındım haftasonumun belli bir bölümünü ikvye ayırmaya karar verdim. İlk olarak geçmişten kalma 1-2 fotoğraf paylaşmak isterim.

M1 bastıktan sonra hedef denemesi

Divan Loncasıyla eski bir fotoğraf.
Son zamanlarda yaptıklarıma gelecek olursak bir türlü düşüremediğim transformatör asa yı sonunda üretmeye karar verdim. Bunun için y2yi satmam gerekti ama buna deydi

Son zamanlarda holde düşürdüğüm ufak tefek birkaç materyalı baylaşım bu haftalık niteliğinde ki günlüğüme bu haftalık ta son vermek istiyorum.

Ve birde Gadolinyum düşürdüm.
Yan çarımı uzun süredir ihmal ettiğimi fark ettim. Ben de y2den kalan paramla birde Taş Kanat Balta basayım dedim. Şuana dek topladığım malzemeler:
[Saf Krom]= 24/24
[Turuncu Safir]=12/12
[Zamk]=7/12
[Şelit]=2/8
[Kızıl Zümrüt]=4/8
[Hidrojen]=10/10
[Niobyum]=10/10
[Klorotoksin]=9/10
[Kadim Hidra Pençesi]=1/2
[Liderlik Sembolü]=0/2
[Meran Mücevheri]=0/2
[Dev Komodo Dişi]=2/2
[Örümcek Gözü]=0/2
Daha ön dakika önce günlüğünü ziyaret edip, yine yazar mı acaba diye düşünmüştüm. Günlüğünü takip ediyorum.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Asa hayırlı olsun.Gerçekten basmaya değer bir asa.Ben de düşmeyince basmak zorunda kaldım.Bir de trajedik bir olay olmuştu.Taş Kanat Balta'ya gelirsek,eğer tankının çok az eksiği varsa misal;iki yada üç parça kadar,üretmeni öneririm.Ama hiç Bölge atmamış ise beklemeni,ilerleyen zamanlarda düşmesse basmanı öneririm.