ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]

Mesaj gönderen firaridadas »

Merhaba günlük ,
15 tatilde internetim olmadığından internet cafede oynuyorum ara ara. Yani takılıyorum :D neyse oyuna girdim m1 ve y2 takasladım zaten çt den item alamıyorum diye :D Taktım transları oldu mu sana 1723 elek hasar. Girdim hole sen de örümcek kestin ben diyim ırk. Dedim takılıyorum işte :) 1 salgı düştü bu sırada :) Seni çok uzun süre ihmal ettiğimin farkındayım ama merak etme o eski heyecanlı günlerimiz geri dönecek ;)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

firaridadas yazdı:Merhaba günlük ,
15 tatilde internetim olmadığından internet cafede oynuyorum ara ara. Yani takılıyorum :D neyse oyuna girdim m1 ve y2 takasladım zaten çt den item alamıyorum diye :D Taktım transları oldu mu sana 1723 elek hasar. Girdim hole sen de örümcek kestin ben diyim ırk. Dedim takılıyorum işte :) 1 salgı düştü bu sırada :) Seni çok uzun süre ihmal ettiğimin farkındayım ama merak etme o eski heyecanlı günlerimiz geri dönecek ;)
Hadi inşallah,bekliyoruz buraların yazı dolmasını :)
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Merhabalar günlük,
Kardeşimle bugün holde biraz takılalım dedik ve yaklaşık 1 buçuk saatte 1adet
xenotim ve 2 adet peptit klorotoksin düşürdük :) İşin garibi hesaplarda plus yok :)
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.

Oyunu bırakmamın sebebi artık bıkmam ya da eski şevkimi kaybetmem değildir. Hatta oyunu ilk günki iştahımla oynamaktaydım. Lakin vakit çalışma vaktitidir. Malum YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmam gerekmekte. Bu yüzden oyuna ve günlüğüme hak ettiği ilgiyi gösteremeyeceğim. Belki arada bir günlüğe girer ikv ile ilgili yapmış olduğum çalışmaları değerli ikv oyuncuları ve forum kullanıcıları olan sizlerle paylaşırım.

Şimdilik elveda ikv...
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

firaridadas yazdı:Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.

Oyunu bırakmamın sebebi artık bıkmam ya da eski şevkimi kaybetmem değildir. Hatta oyunu ilk günki iştahımla oynamaktaydım. Lakin vakit çalışma vaktitidir. Malum YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmam gerekmekte. Bu yüzden oyuna ve günlüğüme hak ettiği ilgiyi gösteremeyeceğim. Belki arada bir günlüğe girer ikv ile ilgili yapmış olduğum çalışmaları değerli ikv oyuncuları ve forum kullanıcıları olan sizlerle paylaşırım.

Şimdilik elveda ikv...
Çok iyi bir yazardın hocam.Ara vermen doğru karar.Ben de giderek azaltmayı düşünüyorum.Malum sınav var.İkimize de başarılar.Umarım sınavdan sonra tekrardan yazmaya devam edersin.
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Retaliation yazdı:
firaridadas yazdı:Uzun zaman sonra merhaba ve aynı zamanda da güle güle günlük.

Şimdilik elveda ikv...
Çok iyi bir yazardın hocam.Ara vermen doğru karar.Ben de giderek azaltmayı düşünüyorum.Malum sınav var.İkimize de başarılar.Umarım sınavdan sonra tekrardan yazmaya devam edersin.
Güzel temennilerin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Günlüğü neden yazmayı bıraktığını merak ediyordum, umarım her şey güzel olur.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Selamlar günlüğüm

Düşündüm taşındım haftasonumun belli bir bölümünü ikvye ayırmaya karar verdim. İlk olarak geçmişten kalma 1-2 fotoğraf paylaşmak isterim.

Resim
M1 bastıktan sonra hedef denemesi :)

Resim
Divan Loncasıyla eski bir fotoğraf.

Son zamanlarda yaptıklarıma gelecek olursak bir türlü düşüremediğim transformatör asa yı sonunda üretmeye karar verdim. Bunun için y2yi satmam gerekti ama buna deydi :D

Resim
Resim
Resim
Resim

Son zamanlarda holde düşürdüğüm ufak tefek birkaç materyalı baylaşım bu haftalık niteliğinde ki günlüğüme bu haftalık ta son vermek istiyorum.
Resim
Resim
Resim
Ve birde Gadolinyum düşürdüm.

Yan çarımı uzun süredir ihmal ettiğimi fark ettim. Ben de y2den kalan paramla birde Taş Kanat Balta basayım dedim. Şuana dek topladığım malzemeler:

[Saf Krom]= 24/24
[Turuncu Safir]=12/12
[Zamk]=7/12
[Şelit]=2/8
[Kızıl Zümrüt]=4/8
[Hidrojen]=10/10
[Niobyum]=10/10
[Klorotoksin]=9/10
[Kadim Hidra Pençesi]=1/2
[Liderlik Sembolü]=0/2
[Meran Mücevheri]=0/2
[Dev Komodo Dişi]=2/2
[Örümcek Gözü]=0/2
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Daha ön dakika önce günlüğünü ziyaret edip, yine yazar mı acaba diye düşünmüştüm. Günlüğünü takip ediyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Asa hayırlı olsun.Gerçekten basmaya değer bir asa.Ben de düşmeyince basmak zorunda kaldım.Bir de trajedik bir olay olmuştu.Taş Kanat Balta'ya gelirsek,eğer tankının çok az eksiği varsa misal;iki yada üç parça kadar,üretmeni öneririm.Ama hiç Bölge atmamış ise beklemeni,ilerleyen zamanlarda düşmesse basmanı öneririm.
Resim
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön