Hollyshit seni çok merak ediyorum kimsin ya. Çok gizemli ve özelsin benim için ve bunları tanımadan söylüyorum kim bilir tanışma fırsatımız olsa ne kadar daha güzel düşünceler olur. Oyunda pm lerini bekliyorum IIxEŞSİZxII. Seviliyorsun
husam yazdı:Hollyshit seni çok merak ediyorum kimsin ya. Çok gizemli ve özelsin benim için ve bunları tanımadan söylüyorum kim bilir tanışma fırsatımız olsa ne kadar daha güzel düşünceler olur. Oyunda pm lerini bekliyorum IIxEŞSİZxII. Seviliyorsun
Seviliyorsun? Ringa ringa rengarenk.
Beyler adam araştırmacı ruhlu birisi,niye kahinmiş gibi davranıyosunuz adama
husam yazdı:Hollyshit seni çok merak ediyorum kimsin ya. Çok gizemli ve özelsin benim için ve bunları tanımadan söylüyorum kim bilir tanışma fırsatımız olsa ne kadar daha güzel düşünceler olur. Oyunda pm lerini bekliyorum IIxEŞSİZxII. Seviliyorsun
Adam bildiğin HollyShit e yürüdü ya la :twisted: :twisted: :twisted:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
:shock: Vay canına! Bu aldığım ilk evlenme teklifi olmalı.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
HollyShit yazdı: :shock: Vay canına! Bu aldığım ilk evlenme teklifi olmalı.
Adam kesin kahin aga. tam f5 ledigim dakikada yazdı budamı tesadüf
İki gündür;
"Hol'e inip para kasayım biraz. Para lazım 2 3 saat kasarım." diyorum. Kestiğim ilk mob'dan ya Xenotim düşüyor ya Örümcek Salgısı. Bütün hevesim kaçıyor. Bu da kahinlik midir?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Dostum bir soru soracaktım,sence karaköyden bir yana şu fare adamların istila ettiği tren istasyonu vardı ya,komutandan ileri gidince iri kertenkelelerin olduğu yer.Orası oyunun hikayesinde belirtiliyor ama içeriye giriş olabilir mi? Yani meteora gitse de her ne kadar kuklacı,belki oradan bir geçiş olabilir mi?