Suç duyurusu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Suç duyurusu!

Mesaj gönderen showmaster »

Herakles yazdı:
showmaster yazdı:Benimde 8 e yakın tilsimim çalındı geri alabildin mi kardesim sen
Henüz değil. Çünkü gerekli işlemler halen devam etmekte.
İnşallah alırsın ben alamadım sen al :D
kira
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: BATARYA

Mesaj gönderen kira »

1 - 1,5 yıl sonra İKV foruma girme isteği uyandı içimde, sayfaları tek tek dolaşırken konu başlığı dikkatimi çekti. İncelerken şikayetçi olduğun kişiye gözüm takıldı ve hiç yabancı gelmedi. Anıl Topçam denilen şahsiyet ROWx loncasındayken karakterini çaldırmıştı iyi bi insan olduğunu düşündüğüm için ve birazcık da acıdığım için karakterlerime ortak etmiştim 1 sene sonunda BLanK isimli büyücümü çalmıştı :D eski nickleri: bloodxkontun gökxkontun RowxanıL ve benim olan RoWxbLanK , BLanK , blank , Blankesh isimleriydi :D inşallah suç duyurusu lehine sonuçlanmıştır.
blank / blank / blank
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return Of The Kings

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

mobilsorun yazdı:Kendi isteğinle verdiğini belirtiyorsun değil mi ? Ne yapabilirler ki ?
Guveni kotuye kullanmak olusur gerekeni yapilir.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
xRAKSx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: FreeStyle

Mesaj gönderen xRAKSx »

LoNeLyWoLf yazdı:
mobilsorun yazdı:Kendi isteğinle verdiğini belirtiyorsun değil mi ? Ne yapabilirler ki ?
Guveni kotuye kullanmak olusur gerekeni yapilir.
+1
EMİNÖNÜ
muraTR
lmuraTRl
ılmuraTRlı

Silaha çok davrananın kanı çabuk akar.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

vahdet yazdı:Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
Ne olduğu konusunda henüz bir fikrim yok. En kısa süre içinde bilgi almak için emniyet müdürlüğüne tekrar gideceğim. Gelişme olursa buradan yayınlıyacağımdan emin olabilirsin.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Return Of The Kings

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

Herakles yazdı:
vahdet yazdı:Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
Ne olduğu konusunda henüz bir fikrim yok. En kısa süre içinde bilgi almak için emniyet müdürlüğüne tekrar gideceğim. Gelişme olursa buradan yayınlıyacağımdan emin olabilirsin.

Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Merhaba arkadaşlar.
LoNeLyWoLf yazdı:Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
LeNeLyWoLf. 5 ay önce ilk müracaat ettiğimde mahkeme kararı neticesinde kanıtları ilgili birimlerden istemişlerdi.

Bugün durumun ne olduğunu sormak için gittiğimde mahkeme kararı neticesinde 10 - 23 Eylül arasında ki (Yanlış hatırlamıyorsam) karakterime giren kişilerin tespiti için istenilen ip adreslerini İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri göndermiş bulunmakta. Verdiğim telefon numarasının kime ait olduğunun tespiti için Türk Telekom'a yazı gönderilmiş ve neticesinde numaranın Topçamlar Kuyumculuk/Keçiören'e ait olduğu tespit edilmiştir. Diğer cevap beklenen yerlerin cevap vermesi bekleniyor. Ondan sonra o kişi ile ilgili gereken işlemler yapılacak.

Gelişmeler oldukça buraya yazacağım, iyi günler.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Herakles yazdı:Merhaba arkadaşlar.
LoNeLyWoLf yazdı:Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
LeNeLyWoLf. 5 ay önce ilk müracaat ettiğimde mahkeme kararı neticesinde kanıtları ilgili birimlerden istemişlerdi.

Bugün durumun ne olduğunu sormak için gittiğimde mahkeme kararı neticesinde 10 - 23 Eylül arasında ki (Yanlış hatırlamıyorsam) karakterime giren kişilerin tespiti için istenilen ip adreslerini İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri göndermiş bulunmakta. Verdiğim telefon numarasının kime ait olduğunun tespiti için Türk Telekom'a yazı gönderilmiş ve neticesinde numaranın Topçamlar Kuyumculuk/Keçiören'e ait olduğu tespit edilmiştir. Diğer cevap beklenen yerlerin cevap vermesi bekleniyor. Ondan sonra o kişi ile ilgili gereken işlemler yapılacak.

Gelişmeler oldukça buraya yazacağım, iyi günler.
Baya olmuş.
Soulfly
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Life Goes On

Mesaj gönderen Soulfly »

Umarım o kontun o cezasını alır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön