İnşallah alırsın ben alamadım sen alHerakles yazdı:Henüz değil. Çünkü gerekli işlemler halen devam etmekte.showmaster yazdı:Benimde 8 e yakın tilsimim çalındı geri alabildin mi kardesim sen
Suç duyurusu!
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Re: Suç duyurusu!
1 - 1,5 yıl sonra İKV foruma girme isteği uyandı içimde, sayfaları tek tek dolaşırken konu başlığı dikkatimi çekti. İncelerken şikayetçi olduğun kişiye gözüm takıldı ve hiç yabancı gelmedi. Anıl Topçam denilen şahsiyet ROWx loncasındayken karakterini çaldırmıştı iyi bi insan olduğunu düşündüğüm için ve birazcık da acıdığım için karakterlerime ortak etmiştim 1 sene sonunda BLanK isimli büyücümü çalmıştı
eski nickleri: bloodxkontun gökxkontun RowxanıL ve benim olan RoWxbLanK , BLanK , blank , Blankesh isimleriydi
inşallah suç duyurusu lehine sonuçlanmıştır.
blank / blank / blank
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
Guveni kotuye kullanmak olusur gerekeni yapilir.mobilsorun yazdı:Kendi isteğinle verdiğini belirtiyorsun değil mi ? Ne yapabilirler ki ?
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- xRAKSx
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FreeStyle
+1LoNeLyWoLf yazdı:Guveni kotuye kullanmak olusur gerekeni yapilir.mobilsorun yazdı:Kendi isteğinle verdiğini belirtiyorsun değil mi ? Ne yapabilirler ki ?
EMİNÖNÜ
muraTR
lmuraTRl
ılmuraTRlı
Silaha çok davrananın kanı çabuk akar.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
Ne olduğu konusunda henüz bir fikrim yok. En kısa süre içinde bilgi almak için emniyet müdürlüğüne tekrar gideceğim. Gelişme olursa buradan yayınlıyacağımdan emin olabilirsin.vahdet yazdı:Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
Mustafa Kemal ATATÜRK
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Return Of The Kings
Herakles yazdı:Ne olduğu konusunda henüz bir fikrim yok. En kısa süre içinde bilgi almak için emniyet müdürlüğüne tekrar gideceğim. Gelişme olursa buradan yayınlıyacağımdan emin olabilirsin.vahdet yazdı:Sonuc ne oldu kardes. Geri alabildin mi
Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Lonca: Dostlar Kervanı
Merhaba arkadaşlar.
Bugün durumun ne olduğunu sormak için gittiğimde mahkeme kararı neticesinde 10 - 23 Eylül arasında ki (Yanlış hatırlamıyorsam) karakterime giren kişilerin tespiti için istenilen ip adreslerini İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri göndermiş bulunmakta. Verdiğim telefon numarasının kime ait olduğunun tespiti için Türk Telekom'a yazı gönderilmiş ve neticesinde numaranın Topçamlar Kuyumculuk/Keçiören'e ait olduğu tespit edilmiştir. Diğer cevap beklenen yerlerin cevap vermesi bekleniyor. Ondan sonra o kişi ile ilgili gereken işlemler yapılacak.
Gelişmeler oldukça buraya yazacağım, iyi günler.
LeNeLyWoLf. 5 ay önce ilk müracaat ettiğimde mahkeme kararı neticesinde kanıtları ilgili birimlerden istemişlerdi.LoNeLyWoLf yazdı:Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
Bugün durumun ne olduğunu sormak için gittiğimde mahkeme kararı neticesinde 10 - 23 Eylül arasında ki (Yanlış hatırlamıyorsam) karakterime giren kişilerin tespiti için istenilen ip adreslerini İstanbul Kıyamet Vakti yöneticileri göndermiş bulunmakta. Verdiğim telefon numarasının kime ait olduğunun tespiti için Türk Telekom'a yazı gönderilmiş ve neticesinde numaranın Topçamlar Kuyumculuk/Keçiören'e ait olduğu tespit edilmiştir. Diğer cevap beklenen yerlerin cevap vermesi bekleniyor. Ondan sonra o kişi ile ilgili gereken işlemler yapılacak.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Baya olmuş.Herakles yazdı:Merhaba arkadaşlar.
LeNeLyWoLf. 5 ay önce ilk müracaat ettiğimde mahkeme kararı neticesinde kanıtları ilgili birimlerden istemişlerdi.LoNeLyWoLf yazdı:Ben sana soyliyim. Evrakin tum eksiklikleri tamamlandiktan sonra savciliga intikal ettirilir 15 gun bekleme suresi olabilir( ama tek tarafli oldugu icin intikal etmistir )savci bu konuyu inceler takipsizlik verebilir ya da dava acar., takipsizlik verirse.konu kapanir, buyuk ihtimalle mahkeme uzerinden oyundan kayitlar istenir buna gore dava sekillenir. Yardimci olduysam ne mutlu bana
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Life Goes On
Umarım o kontun o cezasını alır.