Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Biz Bİze Yeteriz

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Mesaj gönderen SEXYBOY »

zaftunx yazdı:Su anda disaridayiz telefonlardan yaziyoruz yarin konuşalim geldigimizde sıkıntı yok. Ha eger beni arkadas olarak gorseydin burdan zeynep icin sahsiyet demek yerine oyundan bize yazardin anlatirdin konusurduk yani burlara kadar yazip reklam yapmaya gerek yok . Eger hile olduğunu düşünüyorsan destek ekibine msj atabilirsin onlarda incelerler bu kadar kolay
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
crazydelly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen crazydelly »

Bi dk mert orda dur zafer seni ezicem kesicem demedi sansini demedi o da olmadi kestiginde sen onu tebrikler kanka bile dedi. Ayrica o yem olarak kullandm flan diyen memo turnuva sonrasi direk yazdi zaten duslerprensi die de belirtti sana yanlis iletmisler yarin konusuruz yem lafinida memoya sor tilsimlarini falan attiysa destege yaz geri verirler. Turnuvada hile oldugunu dusunuosanda yazabilirsin iyi aksamlar.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Pentenol

Mesaj gönderen zaftunx »

Ne ne ne :-) ben seni buyucu de kesicem finale mi cikicam dedim :D oha artik yuh diyorum baska da bir sey demiyorum . Bana zafer el veriyim mi vermiyim mi yok sanslar nasil sence kesebilcen mi cara ben mi geciyim Oğuz mu 2 mizde keseriz farketmez demen alayci konisan ben miyim yani :D :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mmtdemir63
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Alıyına F u c k Please

Mesaj gönderen mmtdemir63 »

SEXYBOY yazdı: Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum ;)
Hile hurda karıştırarak şampiyon ve finalist olan şifacı sınıfındaki şahsiyet hariç diğer arkadaşları kutluyorum. benim gözümde şifacı olan kişi CATNISS' dir ;)

Birdahaki sunucu şampiyonasında görüşürüz
Hile hurda dediğin şeyler sadece zeka'ya bağlı bişidir.
Çekemeyenler anten takabilir. :lol: :lol:
Facebook Adresim için Tıkla
Müzik yap
Anlamsız :D
Gülmek için Tıkla
Tıkla
Kullanıcı avatarı
mmtdemir63
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SEXYBOY yazdı:
crazydelly yazdı:
SEXYBOY yazdı:Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum ;)
Napmisiz mert biz senin yaptigin gibi yari finaldeki bizde memoyu gecirdik +sen memonun gazabini kullanmistin. Xxmusaxxx carinda memo yokmuydu bu hilemi finalde ben memoyu gecirdiysem :) memo dun klandan mert kb seni yem olarak kullanmistim yazdi ona alindin heralde :D
bir dakika ılj olarak musa benim karakterin değil. Ben Mehmet'in gazap tilsimini kullanmadim , kullanmamakla birlikte olan tilsimlarimi mehmet çöpe atmış kendisi skypede kabulde ediyor sizinle iş birliği yaptığını söylemekle birlikte küfürler ediyor. Zafer bana gelip seni büyücüde kesicem finale çıkicam şöyle yapıcam böyle yapıcam deyip 2*0 yendigim halde klan veya bölge klanindan nasıl yüzüne vurmadiysam ben oyunda olmadığım halde sen kalkıp arkamdan merti yem olarak kullandım lafını nasıl kullanıyorsun bana açıkla? kaldıki karakter benim değil barışın

Mert mert mert :D :D oyunda herkez çok zeki ama işte bazı insanlar var onlarda çok zeki lanet olsun : D
demem oki Gazap 1 (III) tılsımı çöpe attığımı söylemedim skypeden hiç bir zaman uydurma foruma bakmıyom diye sallama arkanda boş ama yinede bi yere filan çarpar mantıklı düşünürsen eğer gazap 1 (III) neden çöpe atayım
ws'den sonra zeyno'nun chara aktardım okadar diğer tılsımları söyledim ürettiler alın teriyle m1 sattılar madenle birlikte üretmek tuşuna basmak yetti yani :lol: :lol:
Şununda altını çizeyim kanka Catnisi kes tıslım al senin olsun bişey istemiyoz o kız kendini klanda en iyi şifa diyen sizdiniz :roll:
Müzik yap
Gülmek için Tıkla
Tıkla
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SEXYBOY »

zaftunx yazdı:Su anda disaridayiz telefonlardan yaziyoruz yarin konuşalim geldigimizde sıkıntı yok. Ha eger beni arkadas olarak gorseydin burdan zeynep icin sahsiyet demek yerine oyundan bize yazardin anlatirdin konusurduk yani burlara kadar yazip reklam yapmaya gerek yok . Eger hile olduğunu düşünüyorsan destek ekibine msj atabilirsin onlarda incelerler bu kadar kolay

bende telefondan giriyorum ve evde değilim şahsıma kumpas kuran kişinin ayağına ben gidip yüzsüzlük yapıp karşısına geçip hesap soramam kusura bakma benim kitabımda bu yazmaz ;) destek takımı ile ilgili bir durum yok tamamı ile kişiler arasında . bak demekki herşeyden haberiniz varmış aynı anda gard alıp birbirlerinizi savunmalar 'şahsiyet' kelimesinin üzerine alınmalar gibi gibi gibi.

Sana gelince Mehmet Efendi gün gelir devram döner unutma bunu

size karşı yapılan son yazımdır birdahakine görüşürüz :shock:
Kullanıcı avatarı
mmtdemir63
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SEXYBOY yazdı:Büyücülerin şampiyonu:SoĞuKNeFeS
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS

Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın ;)

Şifa için üzüldüm açıkcası ne bileyim hani içim cızz etti şaka tabiki :D :D ama ne demişler Dereyi görmeden paçaları sıvama erken davranırsan ya boğulursun yada anladın sen :D
Müzik yap
Gülmek için Tıkla
Tıkla
Kullanıcı avatarı
mmtdemir63
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SEXYBOY yazdı:

bende telefondan giriyorum ve evde değilim şahsıma kumpas kuran kişinin ayağına ben gidip yüzsüzlük yapıp karşısına geçip hesap soramam kusura bakma benim kitabımda bu yazmaz ;) destek takımı ile ilgili bir durum yok tamamı ile kişiler arasında . bak demekki herşeyden haberiniz varmış aynı anda gard alıp birbirlerinizi savunmalar 'şahsiyet' kelimesinin üzerine alınmalar gibi gibi gibi.

Hala farkında değilmisin devran döndü hesaplar görüldü biraz aç gözünü Skypede ne lazım ne üretelim kanka lazım mı başka bişey diyen sizdiniz ve ve ve şunuda diyelim hile hurda yok sadece taktik diyelim ve şaşırtmaca :roll: :roll:
Müzik yap
Gülmek için Tıkla
Tıkla
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SEXYBOY »

mmtdemir63 yazdı:
SEXYBOY yazdı:

Hala farkında değilmisin devran döndü hesaplar görüldü biraz aç gözünü Skypede ne lazım ne üretelim kanka lazım mı başka bişey diyen sizdiniz ve ve ve şunuda diyelim hile hurda yok sadece taktik diyelim ve şaşırtmaca :roll: :roll:

sende haklısın senin gibi oçlar bu yollara başuvuryordu özür dilerim unutmuşum =SSS
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Pentenol

Mesaj gönderen zaftunx »

SEXYBOY yazdı:

bizi hedef alan aciklamalardan sonra atilan iftiradan sonra taraf almicaz da ne yapicaz iftira karsisinda hile hurdaymis pehh . Aha memoyu da aradim geldi onla konusun iste bu kadar kolay cara birini sokmak kumar isidir siz kaybettiniz biz kazandik bu kumari . Sevdicegimm zaten full o kadar ugrastik sadece cent zirhi yoktu sabah aksam memo da bizde junon attik dusmedi yerine baska item taktik. Memonun dedigi gibi sasirtmaca bizi ilk de asit gelicek diye beklerlerken supriz yaptik . Hile hurdayi da sen mi diyorsun forum hesabina gelelim SEXYBOY kimin cari oldugunu biliyor butun oyun sametin nick name idir bu. Sana sorduk samet verdi dedin bizde bunun uzerine sameti aradik calindi kanka dedi . Biz sen gibi direk foruma girip aha hile aha hurda yazmak yerine geldik sana sorduk sametin forum hesabi neden sende diye neyse bu son msjim artik konusmak istiyorsan yarin oyunda oldugumuzda skype da falan konusuruz . Bizi de bilen biliyordur ne kimsenin emegine goz koyduk ne hile yoluna gittik bu oyunda bu oyunda gozunu kirpmadan o kadar tilsimi aktariyorlarsa bize guvenip 10 kisinin falan full olan carlarinin sifreleri bizde varsa vardir demek ki birsey burdan bize inanan inanmayan herkesin cani sagolsun ister hile ile kazandi deyin ister alninin akiyla aldi diyin biz kendimizi bildikten sonra sıkıntı yok.
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön