Oyuna Devrim Yapalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyuna Devrim Yapalım

Mesaj gönderen CooLBoY »

batugun yazdı:30-40 kişi toplancak ve "devrim" olarak nitelendirdiğin değişikliklerimi yaptıracak imkansız kaale bile alınmazsınız konu silinmediği için şanslısın diyebilirim boykot ölye 30-40 kişiyle olmaz oynayan neredeyse herkezin katılımı olursa bi ihtimal birkaç değişiklik olur bu saatten sonra ikv den bişi beklemeyin önceden planlanmış 49 lwl e kadar oyun bitiyo sonra yapcak bişi yok son birkaç yılı bence

Daha oyuna zar zor giriyoruz ilk olanı düzeltsinler sonra yeni birşeyler eklesinler daha mantıklı bence 2008 den beri aynı buglar hatalar duruyo

Senin gibiler böyle düşündükleri için oyun bu halde zaten bazen 1 kişi bile her şeyi değiştirebilir .
SiR CHieF u
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CooLBoY »

efsaneottoman yazdı:Oyunumuzda o kadar çok eksik var ki Derindeki Sır Paketi geldiğinde böyle miydi? Oyun eski haline dönmeli devrimi sanala da taşımalıyız :) Eski haline dönecekse neden IKV'ye dönmeyeyim ki? :) :)

Haklısın oyun o zaman çok güzeldi bu arada imzanı nasıl yaptın banada öğretirsen sevinirim .
SiR CHieF u
Kullanıcı avatarı
Nickelback
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nickelback »

%100 Destekliyorum ARKADAŞLAR İMZANIZI BU KONUYU AÇAN ARKADAŞINKİ GİBİ YAPALIM VE AVATARLARIMIZI KANCA YAPALIM OLMAZ MI?
İKV'Yİ BİZ YAPMAMIŞ OLABİLİRİZ AMA; ASIL SAHİBİ BİZLERİZ!

DİRENİŞE KATILMAK İÇİN !!!!!TIKLA!!!!!
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

Bi AFK olup gidin artık yahu :D
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

izdirapgrafik yazdı:Resim
+1(^)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Duke »

2 yıl öncede "arkadaşlar olayı büyütmeyin yapılması gereken acil şeyler var ve yönetim ilgilenecek" diye mesajlar yazabiliyordum. Ancak İKV şuan merdiven altı bir oyun olma yolunda. Yönetim ise tok esnafçılık oynuyor.
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

şu yazılanları bile okuyup değerlendirebilecek kimsenin olmaması ikv yönetiminde çok kötü bir durum. ne zamandan beri bakıyorum bir yetkili de çıkıp herhangi bir yenilik yada öneri konularına bir açıklama getirmiyor. bence ikv bu kadar değerli sadık oyununa sahip çıkan maddi manevi desteklerini esirgemeyen binlerce oyuncusunu haketmiyor.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Oyunda Devrim Filan Böyle Popülist Söylemlerle Kardeşler Galeyana Gelmeyin Kapitalist Sisteme Aykırı Olmak İyi Fakat Bu Oyun Altı üstü :mrgreen: #DirenİKV de Geç Oyunu Ciddiye Almayın Çevrenize Bakın :) Görende Sanacak Sobee Şirketini Basıp CEO' u Ele Geçireceksiniz Ardından Deposu Ful Bir Arabayla Meksika sınırını Geçeceksiniz . :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön