Yapma şunu biradermobilsorun yazdı:Bunlar hep seksEklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
Yolun açık olsun büyük üstad.
Zwartan 'dan gecikmiş veda
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Çok kosa bir söz:
"Zwartan olsaydı oyuna şimdiye kadar çoktan yenilik (ler) gelmişti.. "
Şuanki ekipte bu kadar bilgili bir kişi olduğunu düşünmüyorum.
"Zwartan olsaydı oyuna şimdiye kadar çoktan yenilik (ler) gelmişti.. "
Şuanki ekipte bu kadar bilgili bir kişi olduğunu düşünmüyorum.

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
EklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
Biri konuyu hortlatmış bende yorumumu yaptım çok mu ?
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- FareAdam Düşmanı
İşte bu reklamın hası, duyuru mesajını güncel tutma çabalarıTtaymmm yazdı:EklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
Biri konuyu hortlatmış bende yorumumu yaptım çok mu ?Legendary efsanevi anlamına geliyor. Efsaneler '' benim açımdan '' öyle 2-3 senede unutulacak şeyler değil. Zaten unutuluyorsa o efsane değildir. Umarım anlatabilmişimdir.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Öyle diyorsan öyle olsun reis.EklentiPaketi yazdı:İşte bu reklamın hası, duyuru mesajını güncel tutma çabalarıTtaymmm yazdı:EklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
Biri konuyu hortlatmış bende yorumumu yaptım çok mu ?Legendary efsanevi anlamına geliyor. Efsaneler '' benim açımdan '' öyle 2-3 senede unutulacak şeyler değil. Zaten unutuluyorsa o efsane değildir. Umarım anlatabilmişimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- akrobat7555
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Sen Arkadasa dyorsun kendin verdin zulanın reklamını mesela.EklentiPaketi yazdı:İşte bu reklamın hası, duyuru mesajını güncel tutma çabalarıTtaymmm yazdı:EklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
Demi idris ya.akrobat7555 yazdı:Sen Arkadasa dyorsun kendin verdin zulanın reklamını mesela.EklentiPaketi yazdı:İşte bu reklamın hası, duyuru mesajını güncel tutma çabalarıTtaymmm yazdı:EklentiPaketi yazdı:Arkadaş 3 sene sonra konuya cevap yazarak zulaoyun.com un reklamını mı yapıyosun , kapalı beta süreci tamamlanmış yakında açık beta süreci başlıycakmış, bunu mu ima ediyosun !?Ttaymmm yazdı:Legendary Developer![]()
![]()
![]()
![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Efsaneler ölmez , sadece şekil değiştirir 
ikv>zula
ikv>zula
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
bu adam aşırı haklı ya baya haklı +++++mobilsorun yazdı:Efsaneler ölmez , sadece şekil değiştirir
ikv>zula

Gizlenmiş İçerikGöster

- TurkIrkiSagolsun
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Dağılalım o zamanSakirpasali yazdı:bu adam aşırı haklı ya baya haklı +++++mobilsorun yazdı:Efsaneler ölmez , sadece şekil değiştirir
ikv>zula