Yapamadığınız görevler.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yapamadığınız görevler.

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

IRifatSrkyI yazdı:
[GÜNCEL] Tılsımda yardımcı olabileceğim karakterim IIYalnızAdaMII ' dır .[GÜNCEL]
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Selamün Aleyküm.
Üzeyir gardaş nasılsın , nasıl gidiyor ?
Ahmet abiye ve tüm tılsıma selamlarımı iletirsen sevinirim.

Bu arada Rıfat kardeşim , Üzeyir gardaşıma katılıyorum.Yalnızlık Allah'a mahsustur , yalnız olmamak için elinden geleni yap :)

Herkese iyi forumlar....
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

AlpAykan yazdı:Selamün Aleyküm.
Üzeyir gardaş nasılsın , nasıl gidiyor ?
Ahmet abiye ve tüm tılsıma selamlarımı iletirsen sevinirim.

Bu arada Rıfat kardeşim , Üzeyir gardaşıma katılıyorum.Yalnızlık Allah'a mahsustur , yalnız olmamak için elinden geleni yap :)

Herkese iyi forumlar....
Zamanında ve bu güne kadar çektiğim bütün acılar , bütün sorunlar , bütün dertler çevremden geldi ve ya çevrem aracıyla yaptım ya da yaptırtıldım . Ve bu güne kadar o farkında olmayarak yapdığım bütün sorunlar , acılar , dertler sayesinde şuan yalnızım ..Yalnız kalmamın sebebi asla çevrem değil aslında tamamen benim seçimim .

Resim

Yalnızlığı ben kendi düşüncelerimle oyun üzerinden sizlere bir açıklıyım :)

Örnek olarak İKV ' ye ilk başladığınız günü düşünün .1 levelsiniz yapa yalnızsınız koca sunucuda ordan oraya sürükleniyorsunuz . O bu onlar şunlar hep görev veriyor görevleri yapmaya mecbursun yoksa hiçbir zaman adam yerine koyulmazsın . Çünkü görevleri yapmadan seviye yükselemezsiniz , aslında 1 saatte kalmaksızın seviye yükselebilirsiniz nasıl mı ?
hemen özetliyim en yüksek seviyede olan , sayılan sevilen , tecrübesi olan ve en önemlisi onu yüksek kılan İtemleri tılsımları asaları ve benzeri eşyaları olan arkadaş ve ya arkadaşlar sayesinde . Peki biz zamanında bu zorlukları çekerken neden böyle arkadaşlarımız yoktu ? aslında vardı ama hepsi menfaat peşindeydi 1. gün var 2. yok neden çünkü o benden daha iyisini ve ya daha iyilerini buldu.Ve öyle bir zaman geldi ki sen yüksek desin o ise senin eski günlerindeki gibi , içinden bir kıpırtı bir ses derki git yardım ama öyle bir yardım et ki senin zamanında nasıl acılar çektiğini anlasın ve pişman olsun .

Hepimiz biliyoruz ki ve görüyoruz ki şuan hayla böyle arkadaşlar var , biz ise bu arkadaşların inadına yeni oyunculara bu konu altında ve oyunda bizim ilk günlerimizde karşılaştığımız zorluklarla karşılaşmamaları için savaşıyoruz yardım etmeye çalışıyoruz .

Kısa ve öz olarak bir kerede olsa hanginiz Eminönü bölgesine çıktınız da baktınız ? benden size tavsiye bir kere dahi olsa çıkın bakın bakalım neyle karşılaşıyorsunuz . Her şeyin bir ilki vardır , sizde bu ilki tadın acımı ? tatlımı ? ..

Resim

Bu yorum vesilesiylede konumuzu güncelleyelim ..

Tılsım / IIYalnızAdaMII karakteriyle bana her türlü görev için ulaşabilirsiniz , lakin grub görevleri için
( Kenan , Junon , Kadim Hidra , Yeşil Hidra vb ) lütfen bu konu başlığı altında yorum yaparak yardımcı olabilecek arkadaşlar bulun ..
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Mesaj gönderen cihankaraca »

Tılsımda Elimden Geldiğince İnsanlara Yardım Ediyorum Özellikle Büyük Görevlerde Cevriye İfliss vs.

Çarlarımın Adı

IxIAkhilleusIxI
Arthurx
Malkoçoğlu

Pm Atarsanız Yardım Etmeye Çalışırım Elimden Geldiği Kadar
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mhasan32 »

Grup Bölgeleri görevlerim var savaşçı tankım tank kullanmayı sadece kenanda biliyorum akşam saat 19:00 da oyunda oluyorum saat 21:30 da çıkmam gerekiyor antremanlarım olduğu için bu saatler arasında görevlerime yardım etmek isteyenler var mı bende elimden geleni sizin için yapmaya çalışacağım.

Tılsım sunucusu

karakter ismim: Jluee ve Çamurhasan
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Saatlerimiz uymuyor malesef lakin seni başka arkadaşlara yönlendirebilirim.Oyunda bulunan rehber arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.Ayihlal e selamimi iletin kendisi çok yardımseverdir.
Nikotin ömer e söyleyecegim o da sürekli oyunda aspirin carlari da görürseniz yardım alabilirsiniz.Deva loncasından kimi görürseniz birini söyleyin vakti olursa mutlaka yardımcı olacaklardır.
Şu an yapabileceklerim bu kadar.Savaşçı ile ilgili karakter okullarını da ziyaret edebilirsin.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı

LEPRECHAUN yazdı:Saatlerimiz uymuyor malesef lakin seni başka arkadaşlara yönlendirebilirim.Oyunda bulunan rehber arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.Ayihlal e selamimi iletin kendisi çok yardımseverdir.
Nikotin ömer e söyleyecegim o da sürekli oyunda aspirin carlari da görürseniz yardım alabilirsiniz.Deva loncasından kimi görürseniz birini söyleyin vakti olursa mutlaka yardımcı olacaklardır.
Şu an yapabileceklerim bu kadar.Savaşçı ile ilgili karakter okullarını da ziyaret edebilirsin.
çok teşekkür ederim görürsem yardım isterim
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Güncel

Eminönü sunucusunda da yardımcı oluyoruz ..
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

IRifatSrkyI yazdı:Güncel

Eminönü sunucusunda da yardımcı oluyoruz ..
inanç...
Oyunumuzu tekrar eski günlerdeki gibi Eminönü sokaklarını doldurmak için.

Kuklaci Anka da da yardımcı olabiliriz.
Bu arada Rifat bana ulaşırmısin:-)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı