Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!
Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Argo İzmir
- Discord: yenicead3676
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Sanırım herkes hakettiğini almış.
Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
ucp.php?i=pm&folder=inbox
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .SiLAHCI yazdı:Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
Çizim de 3. olan arkadaş çok güzel çizmiş (!) tebrik ederim.Güle güle kullansın ödülünü.
karakurk e suıkast çok guzel olmuş tebrikler
auril & DoubleLift
- xFBBeRKaYx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <<Sentinus>>
Ekran görüntüsü 1. si ve çizim 3. sü için bir açıklama bekliyoruz.. Ya da diğer katılımcı arkadaşların gönderdiği görüntüleri atın da biz de bir değerlendirme yapalım, bakalım söylediğiniz kadar varmıymışsınız ??
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
PHoBoSxBeRKaYx
..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardımkuccukhusam1 yazdı:SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .SiLAHCI yazdı:Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
EARTH
DisToRtioN
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Kardeşim Yüreğine sağlık yha, GereksizlerdeymişEarth yazdı:Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardımkuccukhusam1 yazdı:SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .SiLAHCI yazdı:Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
ucp.php?i=pm&folder=inboxEğer ordaysa dur bu önemli seçeneğine tıkla, normal gelen kutusuna aktarılır.
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
xFBBeRKaYx yazdı:Ekran görüntüsü 1. si ve çizim 3. sü için bir açıklama bekliyoruz.. Ya da diğer katılımcı arkadaşların gönderdiği görüntüleri atın da biz de bir değerlendirme yapalım, bakalım söylediğiniz kadar varmıymışsınız ??
Ekran görüntüleri olduğu gibi kötü bence hele ki 1. olanı çok basit adam vs.den fotograf almış birinci olmuş... Çizim 3.sü resmen photoshop yeteneğini konuşturmuş bunun neresi çizimse artık... Nasılsa yarışmayı açıkladılar bizi takan mı olur mailim gelmemiş ödülüm ne zaman verilecek sorularına cevap verilirken şu eser neden bu dereceyi almış sorusuna neden kimse yönelmiyor? Nerull açıklama bekliyoruz...

Jasmine
DrJasmine