Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Fan Art Yarışması kazananları belli oldu!

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
JhooSen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Argo İzmir
Discord: yenicead3676

Mesaj gönderen JhooSen »

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Sanırım herkes hakettiğini almış.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.
ucp.php?i=pm&folder=inbox
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

SiLAHCI yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:Sayın Nerull, mail hesabıma girip baktım, ancak Mail Gelmemiş, Tekrar mail gönderilebilirmi.
Forum sayfası yukarısında bulunan Yeni özel mesaj linkinden "forum içi özel mesajlarınızı" kontrol ediniz.
SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .
Kullanıcı avatarı
kalarl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalarl »

Çizim de 3. olan arkadaş çok güzel çizmiş (!) tebrik ederim.Güle güle kullansın ödülünü.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

karakurk e suıkast çok guzel olmuş tebrikler
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
xFBBeRKaYx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: <<Sentinus>>

Mesaj gönderen xFBBeRKaYx »

Ekran görüntüsü 1. si ve çizim 3. sü için bir açıklama bekliyoruz.. Ya da diğer katılımcı arkadaşların gönderdiği görüntüleri atın da biz de bir değerlendirme yapalım, bakalım söylediğiniz kadar varmıymışsınız ??
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx

..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

kuccukhusam1 yazdı:
SiLAHCI yazdı:
SİLAHCI, kardeşim, Ben Sayın Nerull a söylemiştim, mesaj kutusuna gimeyide biliyorum, o kadar cahil değil im, Nerull un bana söylediği Hotmail ime girdim ancak Hotmail i me mesal gelmemiş, Tekrar gönderilme imkanı varmı diye soruyorum.. .
Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardım :) Eğer ordaysa dur bu önemli seçeneğine tıkla, normal gelen kutusuna aktarılır.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Earth yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:
SiLAHCI yazdı:
Hotmail'se bir de gereksizler kısmına bakarmısın, ben ordan bulup çıkardım :) Eğer ordaysa dur bu önemli seçeneğine tıkla, normal gelen kutusuna aktarılır.
Kardeşim Yüreğine sağlık yha, Gereksizlerdeymiş =) sorun çözüldü teşekkürler.. .
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

xFBBeRKaYx yazdı:Ekran görüntüsü 1. si ve çizim 3. sü için bir açıklama bekliyoruz.. Ya da diğer katılımcı arkadaşların gönderdiği görüntüleri atın da biz de bir değerlendirme yapalım, bakalım söylediğiniz kadar varmıymışsınız ??

Ekran görüntüleri olduğu gibi kötü bence hele ki 1. olanı çok basit adam vs.den fotograf almış birinci olmuş... Çizim 3.sü resmen photoshop yeteneğini konuşturmuş bunun neresi çizimse artık... Nasılsa yarışmayı açıkladılar bizi takan mı olur mailim gelmemiş ödülüm ne zaman verilecek sorularına cevap verilirken şu eser neden bu dereceyi almış sorusuna neden kimse yönelmiyor? Nerull açıklama bekliyoruz...
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön