Stylxkcalb yazdı:Stylxosman,Stylxnail,Stylxııbabacanıı
bizimle alakaları yoktur mesulıyet kabul etmıyoruz.
Azap Süvarileri (Styl + Araf)
- StylxSoNiC
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
StylxSoNiC
StylxSoNıC
xSoNıCx

Duydum ki Loncanızda başkan yokmuş. Loncaya başkan alımı var mıdır? Üye değil başkan? Çünkü ancak o sıfatla geri dönebilirim 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
gel sen gel gel ben baskan yapcam senı :twisted: bızde coban usulu yok dıger loncalar gıbı bılıyorsun herkezın baskan oldugu sıstemde senı baskan ılan edıyorum gel :geek: aziz baskan gıbı olma sonra bak sıke yapma suc orgutu kurma hastaneye gule oynaya gıtme tutuklanma her tasın altından elın kolun bacagın cıkmasın loncadan ıhrac edılırsın bak yav bu fenerlılerın halı nolcak yavvvvvv sımdıde trabzona sıcradı hadı hayırlısı bakalım
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
kcalb la ezo lonca baskani ben olam la tilsimda ne #@!? ne suc orgutu kalir kendi cetemiz olur tilsimda ac birakirim ezo :mrgreen:Stylxkcalb yazdı:gel sen gel gel ben baskan yapcam senı :twisted: bızde coban usulu yok dıger loncalar gıbı bılıyorsun herkezın baskan oldugu sıstemde senı baskan ılan edıyorum gel :geek: aziz baskan gıbı olma sonra bak sıke yapma suc orgutu kurma hastaneye gule oynaya gıtme tutuklanma her tasın altından elın kolun bacagın cıkmasın loncadan ıhrac edılırsın bak yav bu fenerlılerın halı nolcak yavvvvvv sımdıde trabzona sıcradı hadı hayırlısı bakalım![]()
![]()
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mirimatlara götür beni Kcalb 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Manasiyok yazdı: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mirimatlara götür beni Kcalb
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayal Kahvesi
Evett tılsımın en ezik loncası
nerdesiniz lem ben sizi mi kovalicam
hadi Serkan elimin altında arada Salihi de buluom geçen Cüneyt girdi Kubiye cevriye kestik
ama nerde bu Umuttt nerde bu Enes ? Nerde bu devlet nerde bu millet !!! söverim heee !! :twisted:
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
Kardesım sıkıntıdan sıfacı actım gordun hatta 1 gunde 49 oldu ashab uretcektımde oha yazılarından sıkıldıgım ıcın uretmedımMeerlinee yazdı:Evett tılsımın en ezik loncasınerdesiniz lem ben sizi mi kovalicam
hadi Serkan elimin altında arada Salihi de buluom geçen Cüneyt girdi Kubiye cevriye kestik
ama nerde bu Umuttt nerde bu Enes ? Nerde bu devlet nerde bu millet !!! söverim heee !! :twisted:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Velhasıl kelam ben o işleri bilmem.. Uo hiç bitmez binekleri dizdim ara verdim aranan adam olmaz zevkli oluyor..
Onu dışında ben sokaktayım. Ne demişlerr sokakta hayat var
Dışarı bir çıktım içeri giremiyorum. ya da tam tersi mi diyelim girdim mi çıkamıyorum
Herneyse beni arayan beni bulur.. Ben istediğim sürece.. Eğer ki beni zaten bulamıyorsa hiç uğraşmasın bulamaz.. Enes'i biklmiyorum gelicem diye kuruntu yapıyor üzülüyor adam işinden gücünden olacak 
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
Stylxkcalb yazdı:Stylxosman,Stylxnail,Stylxııbabacanıı
bizimle alakaları yoktur mesulıyet kabul etmıyoruz.
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack