Hiçbir yardımım dokunamadı ama olsun hayırlı olsun Furkan kardeşim
Bu arada Serkan arkadaşımızın(Paşaxçavuş) yeni büyücüsü Paşaxconcom'dur. Hepimize hayırlı olsun.
ikvipek yazdı:Hiçbir yardımım dokunamadı ama olsun hayırlı olsun Furkan kardeşim
Bu arada Serkan arkadaşımızın(Paşaxçavuş) yeni büyücüsü Paşaxconcom'dur. Hepimize hayırlı olsun.
Paşaxipek/Paşaxazap/Paşaxipekböceqi
İpek Kardeşime Nickimi cok dogru yazdıgı için burdan şükranlarımı sunuyorum tşkler ipek bunalmışsın sen tatilde
ikvipek yazdı:Hiçbir yardımım dokunamadı ama olsun hayırlı olsun Furkan kardeşim
Paşaxipek/Paşaxazap/Paşaxipekböceqi
İpek Kardeşime Nickimi cok dogru yazdıgı için burdan şükranlarımı sunuyorum tşkler ipek bunalmışsın sen tatilde
Selamlar.Söze başlamak gerekirse bu gün lodos klanının loncalarından olan TRxxxxTR loncası loncamızın başkanı Paşaxfatihe er meydanı teklif edilmiş buna cevaben başkanımız er meydanının dahada heyecanlı olması adına kişi başı 50 m oyun parası konulmasını teklif etmiştir.Bir süre bekleyen Paşa grubu tr grubun teşrif etmesiyle er meydanını başlatır.Ardından grubumuz 32-4 gibi net bir skorla er meydanını kazanır .İşin maddi boyutunda bazı tatsızlıklar yaşanmış olmasına rağmen başkanımız her zamanki gibi büyüklük göstermiş ve mevzunun dahada uzamadan kapanmasını sağlamıştır.Sözlerimi er meydanına ait bir oyun karesiyle bitiriyorum.
Saygılarımla Paşaxkadir