Ender senin ün yapmaya meraklı bir karakterin yok sapına kadar ERKEK sapına kadar ADAMSIN .Daha dün bir birine düşman olan iki karakter şimdi kanka oluverdiler !. Bu ne anlama geliyor biliyormusun ?. Tamamen iki yüzlülüğe dalalettir bu ! Pardus pantera loncasını açtığımızda tolgayı istemeyen ve O varsa ben yokum diyen vatandaş ile ikisi şimdi birbirlerini yağlayıp ballayıp kanka ayaklarına yatıyorlar. Aynı çatı altında olmayı istemeyipte şimdi kanka olmaları ne acayip bir durum !
Sizin kıçı kırık loncanızda kim ne ün kazanacak ahmak oğlu ahmak. Ün arıyorsan bizde var, itibar arıyorsan bizde var .Sen kimsinki ünden bahsediyorsun .Daha dün başladınız oyuna ,hepiniz benden öğrendiniz oyunu. Şimdi iki item gördü eliniz adammı oldunuz ?
Allah sizi umarım yaptıklarınızla hak ettiğiniz yerlere ulaştırır ! Hak ettiğimiz ne diye sorarsanız kendinize Ben cevaplayayım ; Sivri sineklerin türeyip çoğaldığı yer olan bataklık ! neden bataklık diye sorduğunuzu duyar gibiyim , onunda açıklaması şu ; Sizdeki beyinler ancak sivri sineklerin beyni kadar !...
Öncelikle sizi terbiyeye davet ediyorum 30 yaşında olan bir insana yakışmayan sözler sarf ettiğiniz Lonca benim loncam
ve bu lonca hakkında hiç bir bilgi bilmiyorken konuşmak çenesi düşüklüktür
Bir bakın bakalım Raiders of Anatolia loncası neymiş nasıl bir loncaymış İlk ve Tek resmi olan lonca hangi loncaymış vs...
Gelelim 2 arkadaşın tartışmalarına her zaman reelden arkadaşlarınların tartışmalarından uzak durulması gerektiğini savundum çünkü onlar yüz yüze bakıyorlar gün içerisinde ve zaman zaman kavga edebilirler oyu atmosferine kapılıp
ama bunu körükleyen fırsat bilen kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan insanlar olduğu sürece nice dostlukların kalplari kırılır
Gel gelelim kendini paşa sanan kral sanan herkese gider yapmaya çalışan ama başarılı olamayan zat-ı muhtereme
Çok değil 2-3 ay öncesinde cesurzade manifesto konuları açıp kimse beni tınlamıyor selam vermiyor tılsımın EN leri konusuna bir allahın kulu adımı yazmamış demekki bu kadar sevilmiyormuşum deyip loncadaki şuan kardeş dediği insanları bile silip atan bana tılsım sunucusundan kimse selam vermesin diyende bir RoA üyesi değil mi ? Hatta o konuyuda ben açtım değil mi ? Hani nerede şan itibar saygı güç kudret ? gülüyorum size daha 1 ay önce şahsıma gelip ben bu adamı bitireceğim bana yardım et dediğiniz günleri ben unutmadım madem güç kudret erdem sahibisiniz kimsenin yardımına ihtiyacınız olmadan bunları pekala halledebilirsiniz.Sizleri sonkez saygıya davet ediyorum oyununuzu ahlakına göre oynayın oynamayacaksanızda ahlakıyla oynayanlara köstek olmayın.
Dikkatimi çekti de Beni ne bayağı iyi takip etmişsin ,Buda bana hayranlığını gösteriyor
Bana adamlık dersi vermeye kalkmışsın ama sana önce basit karakterinin yansımlarını sıralayayım .Belki ayna oluruzda adam olursun .
Yaptığım iyilikleri pek söylemeyi sevmem ama Adamlıktan çıkan birisi için yüzüne çarpmak zevkten dört köşe eder beni .
Hatırlayanlar vardır mutlaka . Seni Burhanın elinden alan şu peşinden abi diye çok dolandığın veli abin değilmiydi zamanında . Üzerimdeki gözlüğü çıkartıp burhana veripte sen rezil rüsva etmekten kurtardığımızda iyi bir ağabeydik değilmi. Allah kimseyi nankör etmesin
Kendi öz arkadaşın Buğranın Oyun hesabını sana emanet edip ,sonra geri aldığında kasayı boş görmesi senin ne denli bir karaktere sahip olduğunu sergiliyor.
Zamanında ağabey diye kıçımızda donlandığın günlerde hiç uzak değil aslında ama sen unutkansın unutmuşsundur
Ha birde şuna değinmezsem çatlarım ! Kfygfb nin katıldığı veya kurduğu loncalar acaba neden dağıldı ? veya neden barınamadı acaba Sayın kfygfb ? . Acaba aynı loncada olduğu arkadaşlarının Kuzenlerinemi asıldı ?? Çok merak ediyorum söylesede merakımı giderse
Gelelim benim manifesto konuma ! Bu konuyu açma sebebim açıkça ortada . Sebebi şuydu ; bilinirki Cesurzade çok yardım sever , çok iyilik sever ,çok arkadaş canlısı bir oyuncu . Kimseyi kırmaz geri çevirmez,Birilerinin gözlük borcunu kendi gözlüğünü vererek kapatır , vs.vs . Bu durum beni o kadar zorlamaya başlamıştıki kendim parasız kalacak durumlara düşmüştüm. Ama sadece bunlar değildi tabi başka özel konularda vardı arkadaşlaıkların çıkarcılık üzerine kurulması gibi .Bende etrafımdaki çıkar meraklısı insanların dağılması için açmıştım bu konuyu.
Selam vermiyolar bana tarzında bir kelime varsa yolla bana da görelim .
Eski hüso şimdiki sayın kfygfb ; bizim kimseyi birbirine düşürmek gibi bir derdimiz yok . Onlar çocuk değil neyin ne olduğunu gayet iyi görüyorlar . Sendeki at gözlüğünün herkeste olabilieceğini nasıl düğşünürsün bu onlara saygısızlık değilmi ??
Neyse senin seviyendeki insanlarda yüzlerce var etrafımda sende onlardan sadece birisin vakit kaybısın işine bak sıkama canımı ...
Öncelikle buğranın bende hiçbir zaman şifresi olmamıştır hiç bir zamanda çarında beni kimse görmemiştir
Burhan olayında herkes herşeyi biliyor çamur atmaya hiç kalkmayın gözlüğün benimle alakası olmadını zaten fotolarıyla
Pardoxx yani onur kardeşimde eski forumda açıklamıştır.
Gözlügü sen o gece verdin sana kimse git gözlük ve ben ödeyemiyorum biz veremiyoruz demedi demezde sen gzlügü verdikten 30 dk sonra ben sana komutanda aktarma yapalım şunları dediğimde sen bir sürü arkadaşın var git onlarla aktarma yap gözlügü vereceksin biliyorum dediğinide söyle hiç gerek yok kimsenin 1 itemine el uzatmadım benim vicdanım rahat allaha şükürler olsun ki benim girdiğim hiçbir loncada kuzenler olmamıştır ve benim sadece 1 adet girdiğim lonca dağıldı oda üstadx loncasıdır oda enterin loncadan ayrılmasından dolayıdır.Kuzen kimse çıksın bana bunu dedin şunu dedin desin rica ediyorum
Buğra da gereken açıklamayı yapacaktır
Godfreylerle aram çok iyi reeldende görüşüyorum 1 ay sonrada godfreuxkorsanı ziyarete çorluya ğideceğim artık basit oyunlar peşinde koşmayın bilmediğiniz konulara uzanmaya çalışmayın tek tek godfreylere sorabilirsiniz hepsi oyunlara
Gözlüğü almamak aptallıktı çünki seni adam sanmıştım ,meğer yanılmışım .Bu sergilediğim insancıl tutumu bile koz yapıp kullnacak kadar aciz birisin .
Senin arz klanını bir sözle döktüğüne hiç bir zaman şahit olmadım . Sen sanırım Halisinasyonlar ile yaşıyorsun . Bizide eğlendirmeye çalışıyorsun
hüseyin söyleyince haberdar oldum sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş ben charımın şifresini bugüne kadar kimseye vermediğimden şükür hırsızlık olayıyla hiç karşılaşmadım. lütfen bu anlamsız tartışmaları bitirelim. çünkü herkes sizin değerli oyuncular olduğunuzu biliyor. boş yere birbirinizi kırmayın.