Gbm71 de kangalda neyin nesi ?

Dipnot: Resimlerde her hangi bir shop veya oyun içerisinde iksir içmem söz konusu degildir
O gun 4. stuartımdı 4. stuartta boş olunca yine fena sövdüm ama olsun benim hala umudum vaar
saoLasın BÜGÜN STuart Efendiye yine bi Ugradık ...ve yiNe [Bendeniz Cantadan Aldı Bıcak Sırtı Eldiven](x2)<<< Buradan eldiven Alamayan AnıTÇıLar'A SesLeniyorum eldiven KonTenjaNı DolDu ..Zamanxtakiqq yazdı:DjYaNdAnGeL yazdı: :arrow: :arrow: Sabah'ın Erken SaaTLerinde ..ÇemberLitaş'A yapılan BasKınLa ganimetLeri TopLamış buLunmakTayız.. Bendenize <<<[Taşkanat Zırh] ,[Bıcak Sırtı Eldiven] ve BroTHersxRuLınqX ' ArkadaŞımıza 'DA [kıyameT Eldiven] düşürMüş Bulnmaktayız, UnutMadan bu Arada 7 Gün SusTuruLMa cezaSıda Almam Cabası ..
H.o ama susturulman
kaçırarak kalfa keserken kudretın o kadar kalması dogal erdemcimQMCERDEMQ yazdı:Siz hiç böyle bir kalfa kesimi gördünüzmüŞifacılıgıma laf eden emre ve Bilgin reis e gitsin
He bide ezik revere
Gbm71 de kangalda neyin nesi ?
Dipnot: Resimlerde her hangi bir shop veya oyun içerisinde iksir içmem söz konusu degildirKral Şifa
O gun 4. stuartımdı 4. stuartta boş olunca yine fena sövdüm ama olsun benim hala umudum vaar
okan sus bnde sövecem şimdi sana arkadas adamın her carı mı ballı olur yaDjYaNdAnGeL yazdı:saoLasın BÜGÜN STuart Efendiye yine bi Ugradık ...ve yiNe [Bendeniz Cantadan Aldı Bıcak Sırtı Eldiven](x2)<<< Buradan eldiven Alamayan AnıTÇıLar'A SesLeniyorum eldiven KonTenjaNı DolDu ..Zamanxtakiqq yazdı:DjYaNdAnGeL yazdı: :arrow: :arrow: Sabah'ın Erken SaaTLerinde ..ÇemberLitaş'A yapılan BasKınLa ganimetLeri TopLamış buLunmakTayız.. Bendenize <<<[Taşkanat Zırh] ,[Bıcak Sırtı Eldiven] ve BroTHersxRuLınqX ' ArkadaŞımıza 'DA [kıyameT Eldiven] düşürMüş Bulnmaktayız, UnutMadan bu Arada 7 Gün SusTuruLMa cezaSıda Almam Cabası ..
H.o ama susturulman