MasumprenS yazdı:Herkese hayırlı hafta sonları elimde olmayan sebeplerden dolayı baya uzun bir süre daha aranız da olamayacağım bu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim...
Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın...
Benim için ne kadar değerli olduğunu biliyorsun...
Sen sen sen hayatımda tanıdığım en mükemmel insansın...
O kadar koydu ki bu bana konuşmadın bile benimle açıklaman bile yok bana
Sen olmadan hiçbişi yapmak gelmiyo içimden herşey o kadar boş geliyo ki anlatamam...
Arkadaşım sen gitme olurmu gel olurmu gitme lütfen senin için herşeyin hayırlısı olması yönünde dualarım...
Ama şunuda unutma ki arkadanda üzülen senin için endişelenen bi çok insan bıraktın
Üzgünüm çok anlatamam bunu sana yazamıyorum bile anca bu akdar yazabiliyorum söleyecek çok şeyim var
Karakter Adı : Amisosxxbambam Sunucu /color] Tılsım
Lonca /color] Amisos Klan : Lodos Karakter /color] Büyücü
MasumprenS yazdı:Herkese hayırlı hafta sonları elimde olmayan sebeplerden dolayı baya uzun bir süre daha aranız da olamayacağım bu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim...
Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın...
mehmet abi sensiz bu oyunun tadı yok inş en kısa zamanda donersin
slmlar herkeze gunaydınlar bana aıt olantolgacanmax-tolgacanmaxxve teamxtolgacan carları tarafımca tekrardan acılmıstır bılgınız olsun
e selın saheserlerınız var gırersınız em bızım yok tabı mehmet ıcınde canını sıkma en kısa zamanda aramıza donecektır tek saglıgı sıhhatı yerınde olsun kardesımızın