Aleykum Selam.Seven yazdı:Holde benim yokluğumu aratma düşenler hayırlı olsun. Akreplere selamlarımı ilet.
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Günlük,bugün oyundan keyif alamadım.Neyse ki dostlarım sağ olsun muhabbet ettim kendileriyle beni oyunda tuttular.Teşekkür ederim kendilerine.Daha sonra Vezirx27,Furkan Ağabeyimiz geldi,onunla muhabbet ettim.Hol bölgesi bugün kalabalıktı.Yüzümde tebessüm oluştu.Eh dedim,bugün de mola vereyim.Ancak biraz da olsa içerideydim.Sonuç 0.Üzülmedim,muhabbet beni bugün sevindirdi.Neyse biz başlayalım.
Havada duran poşetler.İstanbul'umuza uzaylılar mı geliyor yoksa?Gerçi bu halka uzaylı gelse işlemez de.
Tam düşecek derken düşmedi.Ben de bastım eksiyi,verdim alttan bedduayı.Düşen tılsımı da Hasan dostuma verdim.
Bir reçete koyalım şuraya.
Bana düşmeyen Peptit Klorotoksin,Ahmet ustama düşünce,ben de hazır kalabalık bugün bize bir şey düşemez dedim.Kendisinden satın aldım.
4 adet Peptit Klorotoksin olunca elimizde bizim de teslim vaktimiz geldi.Bugün düşündüm de biraz Hol'den uzak kalacağım.Belki maden,belki KP,kim bilir belki de uzun süredir görmediğim,sakalına kurban Gaffar Bey'i ziyaret ederim.Ne dersiniz?
Günün Sözü:
Zekanın sakıncası, insanı devamlı surette bir şeyler öğrenmeye zorlamasıdır. -Bernard Shaw
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Merhaba Retaliation,
Günlüğünüzü sık sık takip ediyor ve çok beğeniyorum. Lakin şu reçete ve item düşürme muhabbettin de bana biraz tüyo verebilir seniz çok sevinirim, bu item ve reçete muhabbeti üzerinde çok şanssızım da. :roll:
Günlüğünüzü sık sık takip ediyor ve çok beğeniyorum. Lakin şu reçete ve item düşürme muhabbettin de bana biraz tüyo verebilir seniz çok sevinirim, bu item ve reçete muhabbeti üzerinde çok şanssızım da. :roll:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba ARON;ARON yazdı:Merhaba Retaliation,
Şans öyledir ki,benim karaktere salgı ve peptit dışında reçete daha çok düşmektedir.Sebebini ben de bilemesem de evet,reçeteler gerçekten çok dolduruyor bu sayfaları.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün ne Hol Bölgesi,ne Grup Bölgesi ne de ticaret var.Bugün kendimi rahat hissettim.Hol bölgesinin sıkıcı ve baskın geldiğini düşünüyorum.Zira tılsımlar olmasa hiç inmezdim.Karakterlerin tılsım eksikleri tamamlanınca Hol macerama son vermeyi düşünüyorum ama kim bilir ne zaman...Ayrıca bugün büyücüm ile az KP kastım ancak Meteorit 1 tılsımını,istediğim şekilde takaslayacak kimse yoktu ve elimde kaldı.Daha sonra savaşçıya geçtim işte.Neyse çok uzatmadan devamı aşağıda diyelim ve başlayalım.
Krasty'nin Kurt Mağara ve Taş Kanat görevlerinde yardımcı olduk bugün.O sıra Emre de bana yardımcı oldu.Kendisine Antilop Emsali İksir Reçetesi düştü.Kendisinden fazla olduğunu söyleyince bana hediye etti.
Bir adet de Taş Kanat derisi düşürdük.
Uzun zamandır girmediğim Çemberlitaş bölgesine,iki arkadaşın Khaos [49] görevi için girdim.Kendileri başarıyla görevlerini yaptı.Kendilerine tez zamanda eşya düşüp bölgeyi tamamlamalarını diliyorum.
Hedef bizim Suzan'a mı ne asılmış.Arzuhalci de çekinmiş bu hususta.Bize söyledi biz de araya alıp bir güzel karma dövüş sanatları sergiledik.Mesela yerden yukarı doğru gelen kafa mı dersiniz,360 derece yumruk.Makas tekme.Örnekler çoğaltılabilir...Sonra 4 olduk.Daha sonra Arzlardan birkaç kişi geldi ve de üstadımız aramızdaydı.Bu sefer meydan dayağına döndü iş.
Son olarak da çiftem sağ olsun,bugün baya avlandık.Çok işime yaradı bugün.Saldırım yüksek ancak ıska vuruyorum balyozda.Çifte ile en azından yakalayıp düşmana vurabiliyorsunuz.Ben de çifteme teşekkür babında bir caps yaptım.Buyurun.
Günün Sözü:
Ne Olacağımızı Değil, Ne Olduğumuzu Biliriz. -Shakespeare(Şeyh Pir)
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Merhaba Furkan 
Çiften hayırlı olsun, bol bol Arz kesmen dileği ile
Çiften hayırlı olsun, bol bol Arz kesmen dileği ile
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Furkan Ağabey;Vezirx27 yazdı:Merhaba Furkan
Çiften hayırlı olsun, bol bol Arz kesmen dileği ile![]()
İyi dileklerin için teşekkür ederim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugünü sana nasıl anlatsam şimdi...Eeeee,şey,siparişi olmayan bir firma gibiydik.Hole inmeyince tabi boş oluyor insan,bunu sezdim.Ben de bölgeden bölgeye geçtim.Yine KP savaşlarımızı oldu.Loncamıza yani biri katıldı.Onun görevlerine yardımcı oldum azıcık.Kendisi normalde Kuklacı'da oynuyormuş.Yakın zamanda buraya geçecekmiş.Hayırlı diyelim ve biz bu giriş bölümünü bitirelim.
Bugün Khaos için tekrar Çemberlitaş'a giriş yaptık.İçerideki "Gözlemlenme ve Yok Edilmesi" önem arz eden listede kendimi aradım ancak bulamadım.Bizi dışlamışlar mı yahu? :evil:
Yeni dostumuz için Yer altındaydık.O sıra Ahmet ustamız geldi.Bölgeden birini sordu.Ben de kendisine Furkan var dedim.O da Ahmet? yazdı.Devamı aşağıdaki gibidir.
Buradan da söylemek isterim ki arzlara her zaman saygı duymuş biriyim ama savaşlarda hep zihin atıyorlar üzülüyorum.
Son olarak da Kenan Bey ile çekildiğim bir fotoğraf.Kendisi uzun zamandır görünmüyorsun deyince verdi 300 Voltu.Ben de önceden tedbirli olarak Direnç iksirimi içtim ve şifacımıza da direnç açtırdım.
Günün Sözü:
Kimler önüne geçebilir zamanın akışının,
Cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım? -Sagopa Kajmer(İskeletler Diyarında Bir Et Parçası)
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Bakınız yine sövüyorum :mrgreen: Yahu 1 saati aşkın bir lag durumu oldu oyunda.Mola verip tekrar girdik.Bu sefer daha beter.Her adımda düştüm oyundan , üstelik karizmalar da gitti düşe düşe.Oyuna girdiğimde karizmam dolmuş , şimdi 2-3 KP savaşına katılırız diye sevindim o da kursağımızda kaldı arkadaş.Arz'lar kendi aralarında düello yapıyorlar , yanlarından geçerken düştüm hoppp karizma olmuş 90.Aynı yerden bir daha geçerken lag oldu.Kendime geldiğimde öldürülmüş , ağzım yüzüm parçalanmıştı.Retaliation yazdı:Merhaba Sevgili Günlük;
Buradan da söylemek isterim ki arzlara her zaman saygı duymuş biriyim ama savaşlarda hep zihin atıyorlar üzülüyorum.Bugün adadayken 3 Arz büyücü ile karşılaştık.Sürekli zihin atıyorlardı.Biz de şans eseri bir şifa bulduk,koşa koşa savaşmaya gittik.Bu sefer galip çıkan taraf olduk.
Sivri Ada'dan Eminönü'ne gidene kadar rahat 4-5 defa düşmüşümdür.Elim ayağım tutmuyor artık düşmekten.
Beni Karayip Adaları'na tatile göndermelisiniz , aidatları bu yönde toplamamız lazım :mrgreen: Sivri Ada benim psikolojimi alt üst etti bugün
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Bilete falan gerek yok,zira Selami'nin teknesi kıyıya vurmuş halde ve sağlam.Kürekleri çeke çeke gezip tatil yaparsın.Haydi koluna kuvvet.VoiceOfVoiceless yazdı:Bakınız yine sövüyorum :mrgreen: Yahu 1 saati aşkın bir lag durumu oldu oyunda.Mola verip tekrar girdik.Bu sefer daha beter.Her adımda düştüm oyundan , üstelik karizmalar da gitti düşe düşe.Oyuna girdiğimde karizmam dolmuş , şimdi 2-3 KP savaşına katılırız diye sevindim o da kursağımızda kaldı arkadaş.Arz'lar kendi aralarında düello yapıyorlar , yanlarından geçerken düştüm hoppp karizma olmuş 90.Aynı yerden bir daha geçerken lag oldu.Kendime geldiğimde öldürülmüş , ağzım yüzüm parçalanmıştı.Retaliation yazdı:Merhaba Sevgili Günlük;
Buradan da söylemek isterim ki arzlara her zaman saygı duymuş biriyim ama savaşlarda hep zihin atıyorlar üzülüyorum.Bugün adadayken 3 Arz büyücü ile karşılaştık.Sürekli zihin atıyorlardı.Biz de şans eseri bir şifa bulduk,koşa koşa savaşmaya gittik.Bu sefer galip çıkan taraf olduk.
Sivri Ada'dan Eminönü'ne gidene kadar rahat 4-5 defa düşmüşümdür.Elim ayağım tutmuyor artık düşmekten.
Beni Karayip Adaları'na tatile göndermelisiniz , aidatları bu yönde toplamamız lazım :mrgreen: Sivri Ada benim psikolojimi alt üst etti bugün