|| YİĞİTLER LONCASI ||
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Valla ölünün helvası daha güzel oluyor derler ben öyle duydum 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu Başkanı - Forum SözcüsüLonca Kasası ve Üye alım Sorumlusu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Barış[/td][/table]

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye - KP Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerCELİL[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Celil[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][/table]

Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
YİĞİTLER LONCASI BAŞVURU FORMU
Gizlenmiş İçerikGöster
URL eklemeleri yapıldı.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Amerika da oynayan veya yakın zamanda gidecek olan varsa bana bi ulaşsın.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
ALP abi yarın müsait olduğunda msn den görüşelim
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Selamun aleykm ...Bilge Fevzi Ceketimi Üretmiş Bulunmaktayım .. Alperen Abi'me Alp abi'm Yasin kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum ..İyi forumlar

Hayırlı Olsun Emre, Güle güle kullanAlpulu yazdı:Selamun aleykm ...Bilge Fevzi Ceketimi Üretmiş Bulunmaktayım .. Alperen Abi'me Alp abi'm Yasin kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum ..İyi forumlar
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Selamun aleyküm iyi aksamlar .. Arkadaslar Alp abi Plus'u alalı 2 gün oldu ve hala kimse karizma vermior böyle olmaz .. Herkezin Vermesi Lazım ... her gün yarım saat'inizi bırakın artık ... herkez versin .. İyi forumlar

Uyanın yav .Suan ailevi sorunlardan ötürü selanikteyim.Perşembe Cuma İstanbul'da olurum
Pazar gunü fuarda görüşmek dileği ile...Güzel projelerim var aklımda seviliyorsunuz
Pazar gunü fuarda görüşmek dileği ile...Güzel projelerim var aklımda seviliyorsunuz
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Cümleten selamun aleyküm
Nasılsınız abilerim ablalarım kardeşlerim