``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Koray'ım ZamanxSEKOOO ve Otis kardeşlerimiz isimlerini değiştirdi
MeGaxNeFReTiM ve MeGaxDeSCaRTeS'i listeye ekleyebilirsin
[YaLNıZSavaŞÇII]
Lonca Kurucu ve Başkanları
Lonca Başkan Yardımcılarımız
* * * * MeGaXTeaM GünceL Kadromuz * * * *
- XxMeGaSiFaxX
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Yalnız >>>>> YaLNıZSavaŞÇII >>>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Owl >>>>>>> MeGaX CaLLıPToo >>>>> MeGaX waLL >>>>> MegaX Assault
MegaX Lostt >>>>>>> MeGaX Exkallıbre >>> MeGaX ExKaLLiBRe
MegaX Black >>>>>> MegaX Panora
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Blue >>>>>>>MegaX Real
MeGaX eSPeRaNZaA > MegaX Esper >>>>> MegaX BrüTaL
MegaX Mustafa
MegaX Tuqce >>>>>> MegaX Dimply
MeGaX GoDZiLLa
MegaX Züpper
MegaX Derinn
MegaX Chemy
MeGaX LiMoN
MeGaX SPAW
MeGaX DaNGeRouS
MeGaX NeFReTiM
MeGaX DeSCaRTeS
* * * * Sınavlara Hazırlık Süreci İçin Ara Veren Üyelerimiz * * * *
- XxMeGaSiFaxX
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Black >>>>>> MegaX Panora
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Blue >>>>>>>MegaX Real
MegaX Mustafa
MegaX Tuqce >>>>>> MegaX Dimply
MegaX Züpper
- * TroyaxxAşık
* SKuLLKıNG
* YALNIZADAM
* HuReyR
* MeRHaMeTT
Vizyonumuz
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
- MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Lonca alımlarımızda aranacak hususlar ;
- Herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olayında adınızın geçmemesi ,
- Oyun içerisinde en az 2 49 LvL Karakteri bulunması ,
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , MeGaxCaLLıPToo'ya , MeGaxExKaLLiBRe'ye ulaşmanız yeterli olucaktır.
- MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
__________________________________________________________________________________________________
.
* ZamanxSekoo ve Otis Kardeşlerimizin Yeni İsimleri Lonca Listemize İşlenmiştir. Hayırlı Olsun Arkadaşlar Aramıza Hoşgeldiniz
__________________________________________________________________________________________________
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
İyi Dileklerinizden Ötürü Teşekkürler ...ELveDA yazdı:Yeni Yapılanmanızda başarılar dilerim.Otis ZamanxSEKOOO kardeşlerimin yeni Loncasının h.o olmasını diliyorum.
Geleceğime Birikim Yapmak İçin Bir Süre Ara Verdim Ercanım Ama Dönüşüm Güzel OlacakStriker yazdı: Koray nerelerdesin hacım görünmüyosun artıkÖzlettin kendini
Bende Sizleri Aramızda Görmekten Çok Mutluyum Kardeşim Ne Yazık ki Bunu Oyun İÇinde Kutlayamıyorum Ama Döndüğümde ve Ziyaretlerimde Sizlerle Görüşmelerim OlacakSHooT yazdı:Yeni loncamız kendimize ve MegaxTeam a hayırlı olur inşallah aranızda olmaktan mutluyuz![]()
YALNIZADAM , HuReyRR , MeRHaMeTT karakterlerimizin ismini isim epini geçince değiştirecegiz , şuan Megaxfast karakterındeyız
Ailemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğinizi Umuyorum Kardeşim Tekrardan Hayırlı Olsun. Aramıza Hoşgeldiniz...
Since 2008...
Since 2008...
Serkan kardeşimin yeni loncasına başarılar diler yoluma devam ederim 
Nevizade yazdı:Yeni yapılanmanızda loncanıza başarılar dilerim.
Teşekkürler...
Since 2008...
Since 2008...
Herkese teşekür ederiz arkadaşlar sagolun bide şu oyun hatası olmasa boşu boşuna suskunuz bi slm verek merana ya D
Hocam hepiniz isimlerinizi yazmışsınız bizde biraz kendimizi tanıtalım;
Öncelikle ben urfalıyım malatyada eczacılık 1. sınıf okuyorum burada olduğum sürece oyuna girmeyeceğime dair aileme söz verdiğimden oyuna sadece tatillerde urfaya gelince giriyorum ismim Abdullah işte karakterler ve sahipleri;
YALNIZADAM(Benim ve M.Eminin ortak çarı)
MeRHaMeT(Kardeşim fadlullahın çarı)
HuReYRR(Kuzenim halilin çarı )
Megaxfast(Eminin ve benim ortak çarımız)
Biz üçümüz urfalıyız emin yozgatlı teli filan var ama gerçekte yüzümüzü görmüşlüğümüz yoktur birbirimize güvendikçe güvendik ve sonunda iş ortak olacak noktaya geldi aramız bozulsa bile ikimizde de allah korkusu olduğundan kimse karakteri aktarmaz yada şifreyi değişmez bi şekilde aramızda ki sorunu çözeriz böyle bir dost oyundaki en kıymetli itemden daha kıymetlidir tabi bunu bulana kadar çook item ve para çaldırdık ama sonunda buna değdi
İmzaya dördümüzün 4 karakterinin ismini yazıyoruz çünkü 4ümüzde 4ümüzün şifresini biliyoruz yani loncaya ne zaman hangi karakter lazım olursa oyunda 4ümüzden birinin bulunması yeterli
Şahsen WaFFeNler ve Choosenslerden sonra loncaya tövbe etmiştim ama bizimkiler sizleri sevdi bende aşırı inaktif olduğumdan kıllık yapmadım
loncaya tamamen muhabbet amaçlı giriyoruz beraber birşeyler yapabilme adına giriyoruz
rabbime bin şükür artık gurup bölgelerine girerken sıkıntı yaşamıyoruz anında bizleri guruplarına alıyorlar yada çok rahat gurup toplayabiliyoruz loncadan tek beklentimiz samimiyet seviyeli bi muhabbet (skypeli) hangi loncaya girdiysek yapılan vslerle ama iyi ama kötü loncanın bi reklamı oldu şuan foruma bakarsanız en iyiler bölümünde tanımadığım bi çok kişi yalnızadam yazmış bundan sonra MeGax..... yazacaklar e tabi bununda loncaya katkısı yatsınamaz oranda büyük ben Waffen loncasındayken bi sürü kişi abi loncaya alımınız varmı diye soruyordu şimdi resmen tarumar oldular en önemli üyeleri (Tayfun) onlardan ayrıldı bizi çarpanları Rabbim böyle çarpıyor işte
Bu arada bi kuzenim daha var bize oyunu öğreten kişi yaşça benden küçüktür ama azimlidir tecrübelidir ve güvenilirdir.Ortağım eminle araları pek iyi olmasada şahsen ben kefilim emininde sorun çıkaracağını sanmıyorum en son araları düzelmişti. Ejder asası nücleus kolyesi ve alternator yüzüğü var eğer şuanda loncanın bir üyesi isem ona referans olmak isterim onuda loncamıza alalım bu sefer tam kadro katılalım loncaya ismi Wiqqet onuda alırsanız sevinirim...
Herneyse sanırım uzun bi yazı oldu lonca sayfasını daha fazla kirletmeyelim
loncamızın merana hayırlı olması dileklerimle
Vesselam...
Öncelikle ben urfalıyım malatyada eczacılık 1. sınıf okuyorum burada olduğum sürece oyuna girmeyeceğime dair aileme söz verdiğimden oyuna sadece tatillerde urfaya gelince giriyorum ismim Abdullah işte karakterler ve sahipleri;
YALNIZADAM(Benim ve M.Eminin ortak çarı)
MeRHaMeT(Kardeşim fadlullahın çarı)
HuReYRR(Kuzenim halilin çarı )
Megaxfast(Eminin ve benim ortak çarımız)
Biz üçümüz urfalıyız emin yozgatlı teli filan var ama gerçekte yüzümüzü görmüşlüğümüz yoktur birbirimize güvendikçe güvendik ve sonunda iş ortak olacak noktaya geldi aramız bozulsa bile ikimizde de allah korkusu olduğundan kimse karakteri aktarmaz yada şifreyi değişmez bi şekilde aramızda ki sorunu çözeriz böyle bir dost oyundaki en kıymetli itemden daha kıymetlidir tabi bunu bulana kadar çook item ve para çaldırdık ama sonunda buna değdi
İmzaya dördümüzün 4 karakterinin ismini yazıyoruz çünkü 4ümüzde 4ümüzün şifresini biliyoruz yani loncaya ne zaman hangi karakter lazım olursa oyunda 4ümüzden birinin bulunması yeterli
Şahsen WaFFeNler ve Choosenslerden sonra loncaya tövbe etmiştim ama bizimkiler sizleri sevdi bende aşırı inaktif olduğumdan kıllık yapmadım
rabbime bin şükür artık gurup bölgelerine girerken sıkıntı yaşamıyoruz anında bizleri guruplarına alıyorlar yada çok rahat gurup toplayabiliyoruz loncadan tek beklentimiz samimiyet seviyeli bi muhabbet (skypeli) hangi loncaya girdiysek yapılan vslerle ama iyi ama kötü loncanın bi reklamı oldu şuan foruma bakarsanız en iyiler bölümünde tanımadığım bi çok kişi yalnızadam yazmış bundan sonra MeGax..... yazacaklar e tabi bununda loncaya katkısı yatsınamaz oranda büyük ben Waffen loncasındayken bi sürü kişi abi loncaya alımınız varmı diye soruyordu şimdi resmen tarumar oldular en önemli üyeleri (Tayfun) onlardan ayrıldı bizi çarpanları Rabbim böyle çarpıyor işte
Bu arada bi kuzenim daha var bize oyunu öğreten kişi yaşça benden küçüktür ama azimlidir tecrübelidir ve güvenilirdir.Ortağım eminle araları pek iyi olmasada şahsen ben kefilim emininde sorun çıkaracağını sanmıyorum en son araları düzelmişti. Ejder asası nücleus kolyesi ve alternator yüzüğü var eğer şuanda loncanın bir üyesi isem ona referans olmak isterim onuda loncamıza alalım bu sefer tam kadro katılalım loncaya ismi Wiqqet onuda alırsanız sevinirim...
Herneyse sanırım uzun bi yazı oldu lonca sayfasını daha fazla kirletmeyelim
Vesselam...
Kristalxsuveyda yazdı:YALNIZADAM ortak olduğun çarları yazmışın hani senin kız kardeşinin çarı , hani show yapan çar![]()
her açtığımız lonca konusuna yaptığın terbiyesikten ötürü sana rahat yok sayın YALNIZADAM pardon dilim süştü HIRSIZADAM
Lan alçak herif insan olan küfür eder yalan söyler hadi iftira bile atar ama işe ana bacı karıştırırmı ?
Lan benim hırsız olduğumu ispatla 4 çarımıda sileceğim ama benim hırsız olmadığımın ispatı kaybettiğim vslerdir sattığım soğanlardır peynirlerdir...
Lonca başkanına özel msj attım gereken yapılmazsa başka türlü cvbın verilecektir biz bu oyunu 3 senedir oynuyoruz bu güne kadar bi kişi ilk çarım olan urfalıyam dan tut yalnızadam a kadar (en az 7-8 çarım oldu) bi kişi demediki bu adam hırsızdır şuyumu buyumu çaldı beni bilen biliyor koçum sen merak etme!...
Ayrıca bacına cam açtırdın çarımı çaldınız diyorsun yani ikvde kız tavlamaya çalıştığını kızlara cam açtırdığını ve mal gibi şifreni verip çarını çaldırdığını kendinde kabul ediyorsun ne kadar aşşağılık bi herif olduğunu anlamak için araştırmaya gerek yok kendi ağzınla diyorsun elin bacısına sarkan dunkoflar gelip benim bacıma da iftira atar kristal loncasının senin gibilerle aynı çatı altında bulunmasına hala hayret ediyorum...
Son olarak bu dünyanın birde öte tarafı var şunu bilkisana hakkımı asla helal etmeyeceğim yaptıklarının cezasını hem bu dünyada hemde öte dünyada çekersin; ilahi adalet tecelli ederde belanı bulursun inşallah!...
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Korayefendi yazdı : Geleceğime Birikim Yapmak İçin Bir Süre Ara Verdim Ercanım Ama Dönüşüm Güzel Olacak
Kendine Çok Dikkat Et Tanıdıklara Selam Söyle Bende Sizleri , Birlikte GB Lere Girmeyi , Torbalardan İstediğimiz Çıkmayınca Grup Halinde Bosslara Küfr Etmeyi Özledim
Kendine İyi Bak Hacım Dönüşümde Seni Görmek İstiyorum
otur ders çalış birde seni kesmim koray :roll:
otur ders çalış birde seni kesmim koray :roll:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .