Merhabalar Ben Kurtlarxmert
Adım Kubilay Mert
...
<> Kurt Loncası <>
- Kubilaymert
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Sadakat Sevgiyle, Cesaret İtibarla, İhanet ? İntikamla !
Hayat çok çabuk değişiyor kardeşliğin anlamını bilmeden kardeşim demişiz çoğu zaman artık her şey apaçık ortada Verilen emekler boşunaymış meğer .. Yaşam Acımasızdır ..
Kubilay Mert Güngör
Hayat çok çabuk değişiyor kardeşliğin anlamını bilmeden kardeşim demişiz çoğu zaman artık her şey apaçık ortada Verilen emekler boşunaymış meğer .. Yaşam Acımasızdır ..
Kubilay Mert Güngör
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Taşkın kardeşimiz ile loncamıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldin demek isterim lonca (ailemiz) de güzel eğlenceli zaman geçireceğinizi düşünüyorum Hayırlı Olsun ...
Hüseyin Yeni Katılımla birlikte üye listesini güncelle kardeşim ...
Hüseyin Yeni Katılımla birlikte üye listesini güncelle kardeşim ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Dün Akşam Kurtlar Konseyi tarafından yağılan toplantımızda güzel kararlar almış bulunmaktayız bunları size anlatim
Lonca Sistem yapılanması hızla devam ediyor Savaş Saldırı Komutanllığı 4. Takıma çıkartılmıştır Konsey Üyesi Olan Kurtlarxkurtpençe ve Kurtlarxbozkurt arkadaşlarımız Savaş Saldırı Komutanlığına atanmıştır Savaş ve Ws dye adlandırdığımız konularda daha aktif olmaları nedeni ile bu görevde başarılı olucaklarını düşündük Kurt Loncasına Hayırlı Olsun ...
Savaş Takım Komutanlıkları şimdilik şunlar
1. Takım Komutanı = Kurtlarxkurtpençe
2. Takım Komutanı = Kurtlarxbozkurtt
3. Takım Komutanı = Kurtlarxsarıyer
4. Takım Komutanı = Kurtlarxjunior
Savaş Saldırı KOmutanlıkları ileriki dönemlerde çoğaltılıcak ve savaş bölgelerinde görevlendirilicek Garnizon Statüsüne çıkartılıcak
Kurtlar Konseyi Görev dağılımında ufak bir görev deişimide olmuş bulunmaktadır Kurtlarxkadriye Lonca Kasa Sorumluluğuna getirilmiştir bu konuda kendisiine Kurtlarxredsonya yardımcı olucaktr ...
Kurt Loncası Görev Takımı Komutanlığına Kurtlarxcellatı arkadaşımızı getirmiş bulunmaktayız lonca içi görev faaliyetlerini Kurtlarxcellatı arkadaşımız yrütücektir zamanla bu takım geliştirilicektir ve daha fazla konuda işlevini sürdürücekktir ( Bu Takım Klana girmek mecburiyetinde deildir bu konuda insiyatif kullanabilir ) Görev Takımı yanlızca lonca genel başkanının talimatı ile klana girip savaşmak zoorundadıır buda çok nadir olcuak bir durumdur kritiik savaşlarda bu durumu göz önnde bulundurabiliriz ( Seferberlik gibi ) düşünün bunun dışında görev olmadığı zamanlar klan savaşlarına katılığ stres atmakta yine takkımın kendi insiyatifindedir ...
Lonca İçi Ws turnuvaları ise hız kaybetmeden devam ediyor geleneksel hale gelen Lonca ws turnuvalarımız bu ayın son pazar günü gerçekleştirilicektir bu konuların takibini yine forum sözcümüz takip edicekttir konuyu sürekli güncel tutucatıır ...
Sığınaklar ve mİğrat bölgeleri için yapmış olduğumuz lojistik hazırlkık ( iksir ) hazrlığı devam etmektedir şu anda maden bulmakkta zorluk çekildiği için gerekli madenleri araylada olsa zor buluyoruz bunun için tüm lonca seferber olucaktır gerekli madenleri Kurtlarxhezeyan dan öğrenicek ve bu işe zaman harcıycakktır toplanan madenler lonca kasa sorumlusu Kurtlarxkadriye yada iksr üretimi için görevlendirdiimiz Kurtlarxhezeyan a teslim edicektir unutulmamalıdır k bu hazırkkıllar tüm locnanın menfaati içindir bu konuda herkesimn stüne düşeni yapacağından eminim ...
Hüseyin Kurtlarxkonseyi nin son durumunu ve Svaş Komutanlıklarını sayfamızda güncelle ye listemizinde son durumunu güncelle
Lonca sitemizii yenilemiş bulunmaktayız Kurtlarxmajeste ve Kurtlarxejder arkadaşlarımızın emekleriyle yeni sitemiz kullanımdadır stemizi geliştiriip daha gzel bir hale hep birlikte getiricez yeni sitemizin linkini aşağıda paylaşıyorum hereksin locna ismi ile ye olmasını istiyorum Hayırlı Olsun ...
http://kurtloncasi.forumlari.net/index.php
Lonca Sistem yapılanması hızla devam ediyor Savaş Saldırı Komutanllığı 4. Takıma çıkartılmıştır Konsey Üyesi Olan Kurtlarxkurtpençe ve Kurtlarxbozkurt arkadaşlarımız Savaş Saldırı Komutanlığına atanmıştır Savaş ve Ws dye adlandırdığımız konularda daha aktif olmaları nedeni ile bu görevde başarılı olucaklarını düşündük Kurt Loncasına Hayırlı Olsun ...
Savaş Takım Komutanlıkları şimdilik şunlar
1. Takım Komutanı = Kurtlarxkurtpençe
2. Takım Komutanı = Kurtlarxbozkurtt
3. Takım Komutanı = Kurtlarxsarıyer
4. Takım Komutanı = Kurtlarxjunior
Savaş Saldırı KOmutanlıkları ileriki dönemlerde çoğaltılıcak ve savaş bölgelerinde görevlendirilicek Garnizon Statüsüne çıkartılıcak
Kurtlar Konseyi Görev dağılımında ufak bir görev deişimide olmuş bulunmaktadır Kurtlarxkadriye Lonca Kasa Sorumluluğuna getirilmiştir bu konuda kendisiine Kurtlarxredsonya yardımcı olucaktr ...
Kurt Loncası Görev Takımı Komutanlığına Kurtlarxcellatı arkadaşımızı getirmiş bulunmaktayız lonca içi görev faaliyetlerini Kurtlarxcellatı arkadaşımız yrütücektir zamanla bu takım geliştirilicektir ve daha fazla konuda işlevini sürdürücekktir ( Bu Takım Klana girmek mecburiyetinde deildir bu konuda insiyatif kullanabilir ) Görev Takımı yanlızca lonca genel başkanının talimatı ile klana girip savaşmak zoorundadıır buda çok nadir olcuak bir durumdur kritiik savaşlarda bu durumu göz önnde bulundurabiliriz ( Seferberlik gibi ) düşünün bunun dışında görev olmadığı zamanlar klan savaşlarına katılığ stres atmakta yine takkımın kendi insiyatifindedir ...
Lonca İçi Ws turnuvaları ise hız kaybetmeden devam ediyor geleneksel hale gelen Lonca ws turnuvalarımız bu ayın son pazar günü gerçekleştirilicektir bu konuların takibini yine forum sözcümüz takip edicekttir konuyu sürekli güncel tutucatıır ...
Sığınaklar ve mİğrat bölgeleri için yapmış olduğumuz lojistik hazırlkık ( iksir ) hazrlığı devam etmektedir şu anda maden bulmakkta zorluk çekildiği için gerekli madenleri araylada olsa zor buluyoruz bunun için tüm lonca seferber olucaktır gerekli madenleri Kurtlarxhezeyan dan öğrenicek ve bu işe zaman harcıycakktır toplanan madenler lonca kasa sorumlusu Kurtlarxkadriye yada iksr üretimi için görevlendirdiimiz Kurtlarxhezeyan a teslim edicektir unutulmamalıdır k bu hazırkkıllar tüm locnanın menfaati içindir bu konuda herkesimn stüne düşeni yapacağından eminim ...
Hüseyin Kurtlarxkonseyi nin son durumunu ve Svaş Komutanlıklarını sayfamızda güncelle ye listemizinde son durumunu güncelle
Lonca sitemizii yenilemiş bulunmaktayız Kurtlarxmajeste ve Kurtlarxejder arkadaşlarımızın emekleriyle yeni sitemiz kullanımdadır stemizi geliştiriip daha gzel bir hale hep birlikte getiricez yeni sitemizin linkini aşağıda paylaşıyorum hereksin locna ismi ile ye olmasını istiyorum Hayırlı Olsun ...
http://kurtloncasi.forumlari.net/index.php
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Ayrıca Lonca Yasalarımız ve Ceza Sistemimiz baştan tasarlanmaktadır artık kurallar ve cezalar daha katı olucaktır herkesin kruallara uyması kural ihlalinde ne tür cezalara maruz kalıcağını bilmesi gerekmektedir çünkü bu konularda Lonca Konseyi Esne tavranmıycak hatalara müsamma gösterilmeyecektir ...
Çok Kısa süüre içerisinde Kurt Yasaları ve Kurt Cezaları tasarlanıp buradan ve lonca sitemizden sizlerle paylaşılıcaktır ...
Çok Kısa süüre içerisinde Kurt Yasaları ve Kurt Cezaları tasarlanıp buradan ve lonca sitemizden sizlerle paylaşılıcaktır ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Ben Lordvoldemort diye hesap açtım onu lokman yaptım lokman hesabım yoktu lazım olan madenlerden çekiyorum 5 ok sertleştirici 2 ökse çiçeği oldu bile ok sertleştirici madenine gidince ölüyorum onu daha toplayamadım 
-
- Çınaraltı Müdavimi
Arkadaşlar loncamız sizin diğer arz dostlarımız ve rakiplerimiz lodoslarında bildiği üzere kalabalık bir loncadır. bu sebeple ihtiyaçlar ve talepler fazladır. bir çok arkadaşımızın gerek kıyafet gerek silah gerekse materyal bakımından bir çok ihtiyacına cevap veremediğimizi düşündük. bu sebeple kasaların üzerinde bi çalışma yapmaya karar verdik. çalışmalarımızı ilerki günlerde diğer yönetici arkadaşlarla da paylaşarak uygunluğu benimsenirse lonca resmi forum sitesinde ve burada sizlerle paylaşacağım. Sizin işinize yaramayacağını düşündüğünüz bir materyal başka bir arkadaşımızın çar gelişiminde onun yararına olacağını unutmayın... hiçbirşey çöp değildir... herkese iyi eylenceler.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- Çınaraltı Müdavimi

Murat umarım beyenirsin ilham perileri tatile çıktı beni bırakıp

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Loncamız için yapılan video çalışmaları kısa bir ara ardından devam etmektedir.
Dün gece toplantı ardından gözüme uyku girmeyince biilinçaltını bir yokladım ve tertemiz (bana göre güzel) bir senaryo meydana çıktı, bu senaryo alınacak oyuncular dahil (Murat abi dışında) kimseye açıklanmayacaktır bunun nedeni heyecanıın kaçma olasılığı
Oyuncu olarak:
4 şifacı
3 büyücü
ve
Murat abi katıldığı taktirde 3, katılmadığı taktirde 4 savaşçı gerekli.
Eğer oyuncular hemen bulunursa bu haftasonu çekimleri yapıp videoyu montajlayabiliriz.
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim katılmak isteyenler bu mesajıma alıntı yaparak;
Karakter ismi:Örneğin, Kurtlarxejder
Karakter seviyesi:Örneğin, 40
Karakter sınıfı:Örneğin, büyücü
yukardaki forumu doldurup mesajını yollayabilir, tekrar teşekkür ederim, herkese iyi forumlar...
Dün gece toplantı ardından gözüme uyku girmeyince biilinçaltını bir yokladım ve tertemiz (bana göre güzel) bir senaryo meydana çıktı, bu senaryo alınacak oyuncular dahil (Murat abi dışında) kimseye açıklanmayacaktır bunun nedeni heyecanıın kaçma olasılığı
Oyuncu olarak:
4 şifacı
3 büyücü
ve
Eğer oyuncular hemen bulunursa bu haftasonu çekimleri yapıp videoyu montajlayabiliriz.
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim katılmak isteyenler bu mesajıma alıntı yaparak;
yukardaki forumu doldurup mesajını yollayabilir, tekrar teşekkür ederim, herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Rescuer yazdı:Loncamız için yapılan video çalışmaları kısa bir ara ardından devam etmektedir.
Oyuncu olarak:
4 şifacı
3 büyücü
ve
Karakter ismi: Kurtlarxfearx
Karakter seviyesi: 48
Karakter sınıfı: Savaşçı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Karakter isimi: Kurtlarxsarıyer
Karakter seviyesi: 49
Karakter sınıfı: Büyücü