|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen AlpAykan »

NaSiHatt yazdı:KP Çarı hayırlı olsun.
Fatih msn e gel 2 dak.
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Resim

YİĞİTLER LONCASI

Resim

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu Başkanı - Forum Sözcüsü
Lonca Kasası ve Üye alım Sorumlusu
[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Barış[/td][/table]
Resim

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye - KP Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerCELİL[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Celil[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][/table]

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Resim

YİĞİTLER LONCASI

Resim

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu Başkanı - Forum Sözcüsü
Lonca Kasası ve Üye alım Sorumlusu
[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Barış[/td][/table]
Resim

[table][tr][/tr][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr]
[td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye - KP Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerCELİL[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Celil[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][/table]

Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
YİĞİTLER LONCASI BAŞVURU FORMU
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Biraz geç oldu ama loncanız hayırlı uğurlu olsun 5 aydır oyunda yoktum çarıma başka biri bakıyordu. Keşke arz olsaydınız yeterince kesiyordular bide siz keseceksiniz :)

IISoNRıDVaNII
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Selamün aleyküm , Günaydın Yiğitler'im.
Kahvesigara yazdı:Biraz geç oldu ama loncanız hayırlı uğurlu olsun 5 aydır oyunda yoktum çarıma başka biri bakıyordu. Keşke arz olsaydınız yeterince kesiyordular bide siz keseceksiniz :)

IISoNRıDVaNII
Rıdvan paşa sağol varol.
Klanı baştan Lodos olarak belirledik ve öyle de kalıcak :)

Dostlarımızla savaşta karşılaştığımızda kesilir keseriz ama , asla dostlarımızla bağlarımızın kopmasına izin vermeyiz.
Savaştan sonra yine aynen muhabbetlerimize devam ederiz.

Görüşmek üzre paşam.

Bu arada benimle görüşmek istediğin şey neydi , hala bekliyorum , özeline msn mi atmıştım.
Gel bi görüşelim paşa... ;)
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Selamlar
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Selamün Aleyküm cümleten. 5 gündür yokuz ne arayan vaar, ne soran. Ölsek haberiniz olmayacak. 8-) En kısa sürede görüşmek dileğiyle.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

nerde o şans la ölde helvanı yiyek :D
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Mesaj yazasım gelmiyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

HarbicocuK yazdı:nerde o şans la ölde helvanı yiyek :D
:D İstediğin helva olsun yav gider bi yerde yeriz ille öleyim mi. :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön