Melankolik yazdı:26 Haziran 2010(Cumartesi) saat 21.00'da 7. Olağan Row Toplantısı düzenlecektir.
Önemli kararlar alacağız.
Tüm Row'ların katılması önemle rica olunur..
**__Rulers of the World__**
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: **__Rulers of the World__**
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sanırım katılamıyacağım Çünkü Babaannem Çok hasta Bütün Aile Olarak başında Bekliyoruz..Pc yi bile açamıyorum şuan Telden girdim nete..Katılamıyacağım için özür dilerim.Gereken konular Uygulanmaya Alınsın Ben bilgileri Ufuk Veya Mahmuttan alırım..İyi forumlar.
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Allah acill şifalar versin dağlar tez zamanda saglına kavuşur inş babaannen. sen merak etme buraları bende 
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Acil şifalar dilerim Babaannene,Tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle.RuffleS yazdı:Sanırım katılamıyacağım Çünkü Babaannem Çok hasta Bütün Aile Olarak başında Bekliyoruz..Pc yi bile açamıyorum şuan Telden girdim nete..Katılamıyacağım için özür dilerim.Gereken konular Uygulanmaya Alınsın Ben bilgileri Ufuk Veya Mahmuttan alırım..İyi forumlar.
Göster
Kardeşim babaannen inşallah tez zamanda sağlığana kavuşur.Gelince olan biteni anlatırız.RuffleS yazdı:Sanırım katılamıyacağım Çünkü Babaannem Çok hasta Bütün Aile Olarak başında Bekliyoruz..Pc yi bile açamıyorum şuan Telden girdim nete..Katılamıyacağım için özür dilerim.Gereken konular Uygulanmaya Alınsın Ben bilgileri Ufuk Veya Mahmuttan alırım..İyi forumlar.
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
İyi dileklerin için teşekkür ederiz.Jeff yazdı:Loncanıza başarılar dilerim
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:

" Misafirliğe gideceğim:
RuffleS yazdı:Sanırım katılamıyacağım Çünkü Babaannem Çok hasta Bütün Aile Olarak başında Bekliyoruz..Pc yi bile açamıyorum şuan Telden girdim nete..Katılamıyacağım için özür dilerim.Gereken konular Uygulanmaya Alınsın Ben bilgileri Ufuk Veya Mahmuttan alırım..İyi forumlar.
Çok geçmiş olsun sanalda aramız iyi olmayabilir tanışmıyor olabiliriz ama çok geçmiş olsun insanlık ölmedi şükür tekrar allah acil şifalar versin
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
RuffleS yazdı:Sanırım katılamıyacağım Çünkü Babaannem Çok hasta Bütün Aile Olarak başında Bekliyoruz..Pc yi bile açamıyorum şuan Telden girdim nete..Katılamıyacağım için özür dilerim.Gereken konular Uygulanmaya Alınsın Ben bilgileri Ufuk Veya Mahmuttan alırım..İyi forumlar.
geçmiş olsun dağlar.
bir an önce iyileşmesi dileği ile..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Geçmiş Olsun... En kısa zamanda iyileşir İnşallah....