Bilal bence sen abarttın bu işi sadece foruma gitiyosun saten ben 24 saat sabah 8 de kalkıp gece 4 lere 3 lere kadar oynuyorum hamza abiyede sorablisni kadirede soralbisin bana çocuk muavelsi yapma kardeşim eyer sıkı yönetim istyosan lcoanda kim oyudnan çıkana kadar takip etcen kardeşim...Kardeşxenes
Kardeşxakın....Kaidr olm akın 49 oldu .üst seviyelere yaz şunu kanka.....
Not:Orhan abi benim çarımın şfiresi kadirde kadirinkide bende var ben onun çarını kasıyorum boş zmanlarda oda benikni haberin olsun sonrada kızma biz saten ikimiz bundan sonra düşmadanda olsak beraber geçen anıarlmız var bir birmize ihanet etmeyiz ama düşman gibi bişeyde olmayasız inş.....
Arkaşlar benim ğlus alak için bi avanajım yok çünkü otuırğum yer küçük bamın görec nedinyle toruyoruzo oyun parasıyla 10 m ye 1 aylık 30m ye 3 aylık plus alcak arkdaşrmızı pm ye bekliyorum...Şifremi güvene bilip vercek arkdaşarım altta..
Kardeşxorhan&Kardeşxhamza(köşkxlideri locncada olmasa bile Kardeşxyavuzz Kardeşxkadirr Kardeşxzafer
şimidlik bu kadar öbür akrşarım için onarı iyice tanımam lazım offf ellerim arıdı..
HyR.abratmıoRum kardesm Foton vaR ve gordum sen veya baskası o carda ama kfRlu konusulmus ve fotoyu qrdm ben orhn abı ıle qceN telden konustm senn ole kufr etceqını aklımın ucundan bıle qcmedıqını soluyoR.ve o da yazDı foruma ozuR dılıyeceksın dıE kardeşim.Sen 24 oyna qRıoR olabılRsn ama benım snn qıbı zamn yoq kardesm.eqRkı olsaydı qReRdm bundan Hıc suphn olmasın.
Ben küfür ettimi hatalmıyom ama nese etmişte oalbirim o zman locanda dğeildim locanya aldındım alınkrnde bi söz verdim orhan abiye ben kimseye durduk yere küfür etmem ama nese özrümü diledim olay büyümdeden kapatlım bu olayı bence bilal kardeşim iyi onlneiler kendine iyi bak saygı ve sevgilerimleKardeşxenes Kardeşxakın
Geçlik loncada dünkü çocuktum dün üstüm ful elenti allah razı olsun hamza abim dediki bana git iridyum çk dedi bi gtitim yarım saate 3 tane çektim bu ne demek oluyo 30 m ertesi gün 1 filan her gün 1 tane çekmdne oyunda çıkmyorum Ve üstümü aldım rakimbim warsa ws de konuşalımm....
Kolye-yüzük=yüceln kolye-yüceln yüzük
Eldiven yücelen
Ceket urban
Pant yücelen
Ayakabı urban
Zırh urban
Elimdeki silah arsenek vahşi balyoz urban tora tora cellat satırı
Kardeşx locansıda olak bi onurdur benim için bu oyuna başlaımda normal gta gibi bişe snyodum ama daha 2 lw oladan orhan abi deki lcoanma glerimiinn locna ney dedim xxDşükrediyorum orhan abi sen benim için abi yerindesin abim yok değil benim abilerim varxxDsaygılarımla....Kardeşxenes Kardeşxakın (bu sırada büyücümün üstü ful sarı yani çif item bilge...
kolay gelsin arkadaşlar ve yöenetimdekiler rica ediyorum bu hafta içinde artık grup bölgeleri için toplanalım yeter artık giremeyen sayılı loncalardanız millet girip içerde kasıyor ve ilk zır delilerde kasan arkadaşlarımdan birisi plus yokken yücelen halit gitmeç kafa düşürmüş :S bizde orada kasalım grup bulamıyoruz girecek herkes gireceği saatleri bildirsin hazırlanıp girelim
kardeşxmustafa
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
selam arkadaşlar bu olay kapatılsın ve dedigimiz gibi artık ekibi kuralım görevleri haledelim benim bilgisayayı parçararı yeniliyom biriki gün içinde geliyorum ok saygılar Kardeşxorhan