>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen enes93 »

emre özür dilerim..

Bilal bence sen abarttın bu işi sadece foruma gitiyosun saten ben 24 saat sabah 8 de kalkıp gece 4 lere 3 lere kadar oynuyorum hamza abiyede sorablisni kadirede soralbisin bana çocuk muavelsi yapma kardeşim eyer sıkı yönetim istyosan lcoanda kim oyudnan çıkana kadar takip etcen kardeşim...Kardeşxenes
Kardeşxakın....Kaidr olm akın 49 oldu .üst seviyelere yaz şunu kanka.....

Not:Orhan abi benim çarımın şfiresi kadirde kadirinkide bende var ben onun çarını kasıyorum boş zmanlarda oda benikni haberin olsun sonrada kızma biz saten ikimiz bundan sonra düşmadanda olsak beraber geçen anıarlmız var bir birmize ihanet etmeyiz ama düşman gibi bişeyde olmayasız inş.....

Arkaşlar benim ğlus alak için bi avanajım yok çünkü otuırğum yer küçük bamın görec nedinyle toruyoruzo oyun parasıyla 10 m ye 1 aylık 30m ye 3 aylık plus alcak arkdaşrmızı pm ye bekliyorum...Şifremi güvene bilip vercek arkdaşarım altta..

Kardeşxorhan&Kardeşxhamza(köşkxlideri locncada olmasa bile Kardeşxyavuzz Kardeşxkadirr Kardeşxzafer
şimidlik bu kadar öbür akrşarım için onarı iyice tanımam lazım offf ellerim arıdı..:D
Devv
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Devv »

HyR.abratmıoRum kardesm Foton vaR ve gordum sen veya baskası o carda ama kfRlu konusulmus ve fotoyu qrdm ben orhn abı ıle qceN telden konustm senn ole kufr etceqını aklımın ucundan bıle qcmedıqını soluyoR.ve o da yazDı foruma ozuR dılıyeceksın dıE kardeşim.Sen 24 oyna qRıoR olabılRsn ama benım snn qıbı zamn yoq kardesm.eqRkı olsaydı qReRdm bundan Hıc suphn olmasın.

Kardeşxbilal
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen WueRHoZauR68 »

TŞK EDERİM KARDEİM güvendiğin için bu arada ben susturuldum 24 07 2010 saat 1:45 yanı2.30 saat sonra acılcak :D

enes kakna yucelen apapağamn bıde ıbnı sına asa dsıutu sıfa kascam sımdı
Ben ZAFER FURKAN ALPER YAKNIDA Tanıycaksınız

KaRDeŞxZaFeR {49}-{23/07/2010}-{11:27}
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

Ben küfür ettimi hatalmıyom ama nese etmişte oalbirim o zman locanda dğeildim locanya aldındım alınkrnde bi söz verdim orhan abiye ben kimseye durduk yere küfür etmem ama nese özrümü diledim olay büyümdeden kapatlım bu olayı bence bilal kardeşim iyi onlneiler kendine iyi bak saygı ve sevgilerimleKardeşxenes Kardeşxakın
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

tmm KardeŞİM bilmiyodum hayırlı mesayiler k.gele....

Geçlik loncada dünkü çocuktum dün üstüm ful elenti allah razı olsun hamza abim dediki bana git iridyum çk dedi bi gtitim yarım saate 3 tane çektim bu ne demek oluyo 30 m ertesi gün 1 filan her gün 1 tane çekmdne oyunda çıkmyorum Ve üstümü aldım rakimbim warsa ws de konuşalımm....

Kolye-yüzük=yüceln kolye-yüceln yüzük

Eldiven yücelen

Ceket urban

Pant yücelen

Ayakabı urban

Zırh urban

Elimdeki silah arsenek vahşi balyoz urban tora tora cellat satırı

Kardeşx locansıda olak bi onurdur benim için bu oyuna başlaımda normal gta gibi bişe snyodum ama daha 2 lw oladan orhan abi deki lcoanma glerimiinn locna ney dedim xxDşükrediyorum orhan abi sen benim için abi yerindesin abim yok değil benim abilerim varxxDsaygılarımla....Kardeşxenes Kardeşxakın (bu sırada büyücümün üstü ful sarı yani çif item bilge...
Kullanıcı avatarı
enes93
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen enes93 »

ws işe şakaydı ciddiye almayın hehehe ama isisyansz /f Kardeşxenes yapın puahah
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

hehe charı dızeyım senle ws atalım enes :D:D

Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Update »

kolay gelsin arkadaşlar ve yöenetimdekiler rica ediyorum bu hafta içinde artık grup bölgeleri için toplanalım yeter artık giremeyen sayılı loncalardanız millet girip içerde kasıyor ve ilk zır delilerde kasan arkadaşlarımdan birisi plus yokken yücelen halit gitmeç kafa düşürmüş :S bizde orada kasalım grup bulamıyoruz girecek herkes gireceği saatleri bildirsin hazırlanıp girelim :@
kardeşxmustafa
Resim
Resim
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selam arkadaşlar bu olay kapatılsın ve dedigimiz gibi artık ekibi kuralım görevleri haledelim benim bilgisayayı parçararı yeniliyom biriki gün içinde geliyorum ok saygılar Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
WueRHoZauR68
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Bende 49 Lwl Oldum Saten Kadim Hidraya Kadar Olan B ütün Görevler Yapalım Loncamızda İflis Buz Gece Gümüş Ak.

Sonra Şifacı Kasacağım Malum Bi Şifa Lazım ....

“Lonca İletişim” sayfasına dön