Lonca üyelerinden toplanan aidatlar ile, Haziran - Temmuz dönemi için lonca artırıcılarımız yenilenmiş bulunmaktadır. Her üyeye tek tek fikrinin sorulmasının ardından talep çokluğuna göre karar verilmiş, ve 1 Aylık Lokman Şans Artırıcı (%60) ile 1 Aylık Sarraf Şans Artırıcı (%60) ürünleri açık ara fark ile oy alarak önümüzdeki dönemde kullanılmak üzere loncamıza alınmıştır. Ayrıca Lonca Kapasite Arttırıcı (10 Kişi) ürünü de loncamıza eklenmiş bulunmaktadır. Güle güle kullanmanız dileğiyle, sevgilerimle.
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Selamun aleyküm sevgili ailem,
Lonca üyelerinden toplanan aidatlar ile, Haziran - Temmuz dönemi için lonca artırıcılarımız yenilenmiş bulunmaktadır. Her üyeye tek tek fikrinin sorulmasının ardından talep çokluğuna göre karar verilmiş, ve 1 Aylık Lokman Şans Artırıcı (%60) ile 1 Aylık Sarraf Şans Artırıcı (%60) ürünleri açık ara fark ile oy alarak önümüzdeki dönemde kullanılmak üzere loncamıza alınmıştır. Ayrıca Lonca Kapasite Arttırıcı (10 Kişi) ürünü de loncamıza eklenmiş bulunmaktadır. Güle güle kullanmanız dileğiyle, sevgilerimle.

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Aktarım onaylandı Allah'ın izniyle yarın sabah yanınızdayım Börteçine
Sabah alın beni otogardan
Eminönünden size ne getireyim ne istersiniz
Eminönünden size ne getireyim ne istersiniz
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Teşekkür ederim İhsan'cığım. Benim için lonca kapasite artırmışsın. Hiç gerek yoktu böyle şeylere. :lol: :lol:
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleykümselam İhsan kardeşim.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm sevgili ailem,
Lonca üyelerinden toplanan aidatlar ile, Haziran - Temmuz dönemi için lonca artırıcılarımız yenilenmiş bulunmaktadır. Her üyeye tek tek fikrinin sorulmasının ardından talep çokluğuna göre karar verilmiş, ve 1 Aylık Lokman Şans Artırıcı (%60) ile 1 Aylık Sarraf Şans Artırıcı (%60) ürünleri açık ara fark ile oy alarak önümüzdeki dönemde kullanılmak üzere loncamıza alınmıştır. Ayrıca Lonca Kapasite Arttırıcı (10 Kişi) ürünü de loncamıza eklenmiş bulunmaktadır. Güle güle kullanmanız dileğiyle, sevgilerimle.![]()
Bu anlattıklarınınne olduğunu bilmiyorum ama uygun görüp yaptığınıza göre faydalı demektir. Büyücülerin şov yapmasıda çok güzel deneme ifadesi az olur. bu gün alplerde kesmiş aynı şekilde ama foto almamış demekki.
Ailemiz her geçen kalabalıklaşıyor, bu çok güzel ama beni tedirgin ediyor. Daha önceki kalabalık halimizden çıkan gerilimli ortamları hatırlatıyor. İnşaallah bu çoğalma arkadaşlık duygularını azaltmaz.

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Hoşgeldiniz Mustafa kardeşim. Bence koşarak gelin sabah sporu olsun.!!!Moreblood yazdı:Aktarım onaylandı Allah'ın izniyle yarın sabah yanınızdayım BörteçineSabah alın beni otogardan
![]()
![]()
![]()
![]()
Eminönünden size ne getireyim ne istersiniz![]()

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Hoş geldin Mehmet , bu kadar hazırlığı hak ettiğini kanıtlama zamanı hadi bakalım.SCaRyx yazdı:Teşekkür ederim İhsan'cığım. Benim için lonca kapasite artırmışsın. Hiç gerek yoktu böyle şeylere. :lol: :lol:

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Hafta sonları bilgisayar Alparslan ın işgalinde olduğu için ben kayıplarda oluyorum. güncel yazılar işgalden dolayı haftada 4 gün. !!!

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Selamünaleyküm Loncamın Güzel İnsanları
Dün Akşam Çift Taraflı Alınan Lonca Yönetimlerinin Kararı neticesindeDOST KERVANILoncası İle BÖRTEÇİNELoncası Kardeş Lonca İlan Edilmiştir Hayırlı Olması Dileğiyle..
Dün Akşam Çift Taraflı Alınan Lonca Yönetimlerinin Kararı neticesindeDOST KERVANILoncası İle BÖRTEÇİNELoncası Kardeş Lonca İlan Edilmiştir Hayırlı Olması Dileğiyle..
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Aşkolsun Baba Çık Dedinde Çıkmadık Mıustax66 yazdı:Hafta sonları bilgisayar Alparslan ın işgalinde olduğu için ben kayıplarda oluyorum. güncel yazılar işgalden dolayı haftada 4 gün. !!!
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyküm selam,xtengiz yazdı:Selamünaleyküm Loncamın Güzel İnsanları![]()
Hayırlı olsun.