İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen byreal »

xxJUN yazdı:
kertenkele yazdı:
Neowin yazdı:Benim birşey Dikkatımı cektı bir kaç arkadasın ımzasında Captainatx ( yanlıs yazmadım umarım) bu dalma diyenlere baslıcam demıs... Neye baslıyoruz karsınızda çocuk yok bır tuccar musterılerıne boyle dermı hiç!!!! Bence kendınızden utanmalısınız...
Konuyu tamamen ve dikkatli şekilde okumanızı tavsiye ederim klavye hatasından kaynaklanan bir yazım hatasıdır aslen kast edilmek istenen burada o değildir
Burda asla bir yanlış anlaşılma yoktur . oLay sonrası yöneticinin kendisini haklı çıkarabilmek adına yaptığı farklı açıklamaların fotoğraflarıda elmde mevcut bulunmaktadır..
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

byreal yazdı:
xxJUN yazdı:
kertenkele yazdı:
Neowin yazdı:Benim birşey Dikkatımı cektı bir kaç arkadasın ımzasında Captainatx ( yanlıs yazmadım umarım) bu dalma diyenlere baslıcam demıs... Neye baslıyoruz karsınızda çocuk yok bır tuccar musterılerıne boyle dermı hiç!!!! Bence kendınızden utanmalısınız...
Konuyu tamamen ve dikkatli şekilde okumanızı tavsiye ederim klavye hatasından kaynaklanan bir yazım hatasıdır aslen kast edilmek istenen burada o değildir
Burda asla bir yanlış anlaşılma yoktur . oLay sonrası yöneticinin kendisini haklı çıkarabilmek adına yaptığı farklı açıklamaların fotoğraflarıda elmde mevcut bulunmaktadır..
ben CaptainATX in verdiği tepkiyi göz önünde bulundurarak bu yorumu yaptım nitekim kendisi de farklı birşeyin kastedildiğini açıkladı yalan mı söyledi bilemem fakat cevabı bu
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Bir zamanlar bunları da yapmıslardı dimi unuttuk sanmasınlar şimdilerde yeni gozluk getirmişler san ve klan parası artırıcı getirmişler :D ben sahsen plus bile almıyorum bunlar para kazanacaklar diye ama goruyorum ki daha cok kazanmak icin yırtınıyorlar :D oyuna baksan 49 da cakıldı kaldı ha artarmı yani 59 yada 69 olurmu bu gidişle zor ee gozluk getirdiler akce sistemi var su anda millet silah bastı bir de yeni lw getirirlerse o basılan silahlar cop olur daha iyi silah getirmek zorundalar yeni bolgeler felan neyse uzatmayalım bu oyundan bir cacık olmayacagı belli oldu ki oynamaya dewam eden arkadaslara basarılar aylık 100 tl felan yatırın ki iyi bir carınız olsun ha en kral carınız olsa ne olur 2 kişi tarafından keslirsiniz :D dusunme yeteneginiz varsa eger bu adamlar bize ayda 100 tl yatırıyorlar hic degilse 2-3 kişi birden dalınca onlara bari kesilmesinleri yapın ne bilim canlarına can felan katın belki o zaman duzgun bir iş yaparsınız ne diyem size ne desek bos nasılsa bildiginizi yapacaksınız ha benim icin onemli degil de hala bu oyunu oynamaya calısan arkadaslar var da belki onlar bu yazımı okurlar da vazgecerler kapiiş.....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

dreamtr yazdı:Bir zamanlar bunları da yapmıslardı dimi unuttuk sanmasınlar şimdilerde yeni gozluk getirmişler san ve klan parası artırıcı getirmişler :D ben sahsen plus bile almıyorum bunlar para kazanacaklar diye ama goruyorum ki daha cok kazanmak icin yırtınıyorlar :D oyuna baksan 49 da cakıldı kaldı ha artarmı yani 59 yada 69 olurmu bu gidişle zor ee gozluk getirdiler akce sistemi var su anda millet silah bastı bir de yeni lw getirirlerse o basılan silahlar cop olur daha iyi silah getirmek zorundalar yeni bolgeler felan neyse uzatmayalım bu oyundan bir cacık olmayacagı belli oldu ki oynamaya dewam eden arkadaslara basarılar aylık 100 tl felan yatırın ki iyi bir carınız olsun ha en kral carınız olsa ne olur 2 kişi tarafından keslirsiniz :D dusunme yeteneginiz varsa eger bu adamlar bize ayda 100 tl yatırıyorlar hic degilse 2-3 kişi birden dalınca onlara bari kesilmesinleri yapın ne bilim canlarına can felan katın belki o zaman duzgun bir iş yaparsınız ne diyem size ne desek bos nasılsa bildiginizi yapacaksınız ha benim icin onemli degil de hala bu oyunu oynamaya calısan arkadaslar var da belki onlar bu yazımı okurlar da vazgecerler kapiiş.....
+++
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Cesurlar yazdı:
dreamtr yazdı:Bir zamanlar bunları da yapmıslardı dimi unuttuk sanmasınlar şimdilerde yeni gozluk getirmişler san ve klan parası artırıcı getirmişler :D ben sahsen plus bile almıyorum bunlar para kazanacaklar diye ama goruyorum ki daha cok kazanmak icin yırtınıyorlar :D oyuna baksan 49 da cakıldı kaldı ha artarmı yani 59 yada 69 olurmu bu gidişle zor ee gozluk getirdiler akce sistemi var su anda millet silah bastı bir de yeni lw getirirlerse o basılan silahlar cop olur daha iyi silah getirmek zorundalar yeni bolgeler felan neyse uzatmayalım bu oyundan bir cacık olmayacagı belli oldu ki oynamaya dewam eden arkadaslara basarılar aylık 100 tl felan yatırın ki iyi bir carınız olsun ha en kral carınız olsa ne olur 2 kişi tarafından keslirsiniz :D dusunme yeteneginiz varsa eger bu adamlar bize ayda 100 tl yatırıyorlar hic degilse 2-3 kişi birden dalınca onlara bari kesilmesinleri yapın ne bilim canlarına can felan katın belki o zaman duzgun bir iş yaparsınız ne diyem size ne desek bos nasılsa bildiginizi yapacaksınız ha benim icin onemli degil de hala bu oyunu oynamaya calısan arkadaslar var da belki onlar bu yazımı okurlar da vazgecerler kapiiş.....
+++

Şukuuuuu ++++ :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen CANSU »

waffle yazdı:Bizler müşteriyiz,köle asla değiliz...
Bunların unutulması onların yararına olur İKV oyuncularına değil.
Birçok defa hata yapıldı telafileri iç açıcı olmadı
Biz hatasız İKV değil dürüst bir İKV istiyoruz !
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

Guncelll....
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

dreamtr yazdı:Guncelll....
Siz daha burda mısınız ??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen dreamtr »

Refresh yazdı:
dreamtr yazdı:Guncelll....
Siz daha burda mısınız ??

biz daha burdayız bir yere gitmedik meraklanma sen bos ver sen git teşkilat neferlerine katıl bak yoneticeler arada gelir teşkilatın neferleri hazırmısınız diye sorarlar sarı yazıyla okuman var nasılsa gider katılırsın :d

amac ikili tartısma yaratıp konuya kilit attırmaksa ugrasma bos ver sana cvb hakkı dogdu istedigin gibi yazarsın ben cvb vermeyecem merak etme ...
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DawLish »

GünCelllll 8-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön