~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Aboooooooooooooooooooooooooo Resmen heryer iftira kokuyooooooo =d=d=d olamazzz bole biseeeee =d=d=d=d

* HAYATIM = KIZIM *
ben abdullah abin,n şahidiyim 2 nizi birden yendi quit ve curee itiraf edinsonxlazz yazdı:öhö öhö şimdi ben doğruları söyleyeceğim öncelikle arkadaşlar bu iki arkadaşta ezik ve mızıkçıdırlar !!!! bu iki ezik ben tek ws attık ikisini birden yatırdım 5*1 yendim ben bunları hiç gündeme getirmedim ezik olduklarını ben biliyorum ama bütün herlkese yayılmasına gönlüm razı olmadı (başkan yüreği işte) ama yooook bunlar kendi kendilerini ezik olduklarını gün yüzüne çıkarmışlardır yazıkları olsun size !!!! ben ikinizii b,rden yatırmadımmı
böle kıvırarak bi yere varamazsınız gerçekler acıtır, biberde acıdır öyleyse biber bi gerçektir bu kadar
korkaklıkta ar ilerlemekte şeref var
Her Türlü Ws Atılır (Lonca İçi) Misali
)

[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
quit bey guit bey asıl sizin yaptığınız ayıp be emeğe saygı yav adam ikinizi birden kesti 5*1 bende ordaydım ,nkar eytmeyin yazık yav emeğe saygı banada saygı saygı bi oluşumdur yalanda bi oluşumdur erdemde olabhilir şizofrende olabilir hayat iştye yav ee nasılsınız kop kop amanın amanınSonxquit yazdı:Aboooooooooooooooooooooooooo Resmen heryer iftira kokuyooooooo =d=d=d olamazzz bole biseeeee =d=d=d=d
helal olsun apo abi ben gördüm şahidim benliğimde şahit kendimde şahidim yani şahsımı az daha unutuyodum oda şahit yani biz hep beraber şahidiz
bırak bırak ayıp mış asıl senin yaptıüın ayıp bune yav hem yeniliyosunuz hemde ayıp falan hedef şaşırtmayın arkadaşlar adam king yatırdı sizi bende şahidim hemde madurum madurum ben madurum ama durum onu gösteriyorki burda başkanda madur ezkler la 2 kişi 1 adamı kesemediniz bu ne ezikliktir yav, sorarım size ey ahliiii bu quit ve cure nin yaptıkları yanlarınamı kalacak?aNaRcHy yazdı:Ayıp be. :lol:
sürrealist
- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Lodos var dediler geldik (; :roll:aNaRcHy yazdı:Ayıp be. :lol:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
Em'den kareler ;

Güzeldi. 40 yılın başında bir Em yapalım dedik, 19 dakika oturduk. :lol:

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
ya ağız tadı ile bi em yapamadık arkadaş muhafız keserek süre doldurmaktan bıktım adam akıllı bi lonca yokmu yav em atalım 
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
Ben yokum nann benı almadınız o emeaNaRcHy yazdı:Em'den kareler ;
![]()
SoNxFeDeRAL
Meran'ın ''SoN'' Neferleri