Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
Bu ne ya şimdi de hiç okunmuyor 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
S.a Kardesler Durumlar nasıl ?
Benim durumlar B*kdan
Şantiyede Kablosuz ağ mevcut
Yanlız belirli bir iş elde edene kadar paydos saat'imiz 00:00
Yani ne yazikki Şantiyeden dişarı cıkamıyorum...
2 Hafta sonra 5 günlüğüne istanbulda olucam... Herkeze selam görüşmek üzere öpüldünüz... 
Benim durumlar B*kdan
char main_title[ATA] = "[White]:";
char ddos_title[Attacker] = "[DDOS SYN]:";
char irc_title[Databes] = "[Irc]:";
char imspread_title[Scanner] = "[Facebook,Msn]:";
Programmer : АΤАКАЛ - ВΣΫАŽ
ŞekiL (A)

ŞekiL (A)

- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Stylxlerin taksım cıkartması hayırlı ugurlu olsun
enesın bır jaz yapısı var gormeniz lazım jaz yapma laaan:Dlaaaan laaan kolum koptu laaaaan :lol: bu arada bekır abıye cok tskkr edıyoruz kan almaya gıttı kızılay kana doydu o doymadı bız 5 saat bekledık tabı 
enes üc gun üctu bızı
taksıme gelen ekıp 
Stylxbaron(expresyon)
Stylxwolver(geel)
Stylxdumanyak
Stylxfrenkstian(magician)
Stylxkcalb(KcaLBLacK)
atakan bodrum fasılların bıtsınde senıde beklıyoruz bıdahakısıne
umut zaten yakında burda olur.bu arada cok fena bır fotograf var bızım laz kacıcak yer arıcak 
enes üc gun üctu bızı
Stylxbaron(expresyon)
Stylxwolver(geel)
Stylxdumanyak
Stylxkcalb(KcaLBLacK)
atakan bodrum fasılların bıtsınde senıde beklıyoruz bıdahakısıne
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb yazdı:Stylxlerin taksım cıkartması hayırlı ugurlu olsunenesın bır jaz yapısı var gormeniz lazım jaz yapma laaan:Dlaaaan laaan kolum koptu laaaaan :lol: bu arada bekır abıye cok tskkr edıyoruz kan almaya gıttı kızılay kana doydu o doymadı bız 5 saat bekledık tabı
enes üc gun üctu bızıtaksıme gelen ekıp
Stylxbaron(expresyon)
Stylxwolver(geel)
Stylxdumanyak
Stylxkcalb(KcaLBLacK)
atakan bodrum fasılların bıtsınde senıde beklıyoruz bıdahakısıneumut zaten yakında burda olur.bu arada cok fena bır fotograf var bızım laz kacıcak yer arıcak
Enes'in hiç bir şey yapmaması lazım
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
S.a Hayırlı Geceler...
Yaw arkadaş int. Cafeye gittim Oyuna girmek için baktımki şifre değişmiş. E-posta kullanıarak Şifremi yeniledim Enes Skypeden gönderdim kanki şifreyi...
Öpüldünüz.
Yaw arkadaş int. Cafeye gittim Oyuna girmek için baktımki şifre değişmiş. E-posta kullanıarak Şifremi yeniledim Enes Skypeden gönderdim kanki şifreyi...
Öpüldünüz.
ŞekiL (A)

ŞekiL (A)

Skype bea
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
umut ne zaman gelıyorsun cane kıbrısa gecicem gıtmeden gorem senı
300 500 yaparız taksımde
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb yazdı:umut ne zaman gelıyorsun cane kıbrısa gecicem gıtmeden gorem senı300 500 yaparız taksımde
![]()
Haftaya cuma gecesi ordayım
Merhaba Dostlar
Nasılsınız Hayat nasıl gidiyor gidiyorum geliyorum bakıyorumda Hiç kimse Yazmıyor Forum'a nerde bu millet Haftaya Pazar günü istanbuldayım. Şimdi Size Bodrumdan resimlerimi paylasıcam . Gönül isterdiki Elimde BİRA Giymişim YAzlıkları bir sahilde Cekılmış fotolarıo koymak ama Bodrum a geldım gelelı Daha deniz görmedim uLann:D Neyse işler biraz hafifleyince saat 5 de paydos etmeye baslarız artık
Sefasını süreriz 

Gözlük takmamın sebebi resimde gördüğünüz Beyaz Ve Siyah İzelasyonlarda Yuksek derece Ultra Vioala Işık verdiğindendir.
İns. Cok yakında bi Plaj da uzanıp gözlüğümü takıp biramı yudumlarken cekılmış fotolarımda olur:)
İNŞ: deyin lan:D
NOT : Kırmızı Pantalonumla Kimse dalga geçmesin Şirket Zorunluluğuyla giydim
Özledim sizleri Seviyorum mcx... By

Gözlük takmamın sebebi resimde gördüğünüz Beyaz Ve Siyah İzelasyonlarda Yuksek derece Ultra Vioala Işık verdiğindendir.
İNŞ: deyin lan:D
NOT : Kırmızı Pantalonumla Kimse dalga geçmesin Şirket Zorunluluğuyla giydim
Özledim sizleri Seviyorum mcx... By
ŞekiL (A)

ŞekiL (A)

Kırmızııııııııı : :mrgreen: