Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Manasiyok »

Bu ne ya şimdi de hiç okunmuyor :D
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen WeBCoDeR »

S.a Kardesler Durumlar nasıl ?

Benim durumlar B*kdan :) Şantiyede Kablosuz ağ mevcut ;) Yanlız belirli bir iş elde edene kadar paydos saat'imiz 00:00 :) Yani ne yazikki Şantiyeden dişarı cıkamıyorum... :) 2 Hafta sonra 5 günlüğüne istanbulda olucam... Herkeze selam görüşmek üzere öpüldünüz... :)
char main_title[ATA] = "[White]:";
char ddos_title[Attacker] = "[DDOS SYN]:";
char irc_title[Databes] = "[Irc]:";
char imspread_title[Scanner] = "[Facebook,Msn]:";

Programmer : АΤАКАЛ - ВΣΫАŽ
ŞekiL (A) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

Stylxlerin taksım cıkartması hayırlı ugurlu olsun :)enesın bır jaz yapısı var gormeniz lazım jaz yapma laaan:Dlaaaan laaan kolum koptu laaaaan :lol: bu arada bekır abıye cok tskkr edıyoruz kan almaya gıttı kızılay kana doydu o doymadı bız 5 saat bekledık tabı ;)

enes üc gun üctu bızı :D taksıme gelen ekıp ;)
Stylxbaron(expresyon)
Stylxwolver(geel)
Stylxdumanyak
Stylxfrenkstian(magician)
Stylxkcalb(KcaLBLacK)

atakan bodrum fasılların bıtsınde senıde beklıyoruz bıdahakısıne ;) umut zaten yakında burda olur.bu arada cok fena bır fotograf var bızım laz kacıcak yer arıcak :D
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Stylxkcalb yazdı:Stylxlerin taksım cıkartması hayırlı ugurlu olsun :)enesın bır jaz yapısı var gormeniz lazım jaz yapma laaan:Dlaaaan laaan kolum koptu laaaaan :lol: bu arada bekır abıye cok tskkr edıyoruz kan almaya gıttı kızılay kana doydu o doymadı bız 5 saat bekledık tabı ;)

enes üc gun üctu bızı :D taksıme gelen ekıp ;)
Stylxbaron(expresyon)
Stylxwolver(geel)
Stylxdumanyak
Stylxfrenkstian(magician)
Stylxkcalb(KcaLBLacK)

atakan bodrum fasılların bıtsınde senıde beklıyoruz bıdahakısıne ;) umut zaten yakında burda olur.bu arada cok fena bır fotograf var bızım laz kacıcak yer arıcak :D

Enes'in hiç bir şey yapmaması lazım ;) Evet aynen az kaldı Ayın 1. gecesi Cuma gecesi karanlık topraklardayım ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

S.a Hayırlı Geceler...

Yaw arkadaş int. Cafeye gittim Oyuna girmek için baktımki şifre değişmiş. E-posta kullanıarak Şifremi yeniledim Enes Skypeden gönderdim kanki şifreyi...

Öpüldünüz.

ŞekiL (A) ;)
Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Skype bea
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

umut ne zaman gelıyorsun cane kıbrısa gecicem gıtmeden gorem senı ;)300 500 yaparız taksımde :D
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Stylxkcalb yazdı:umut ne zaman gelıyorsun cane kıbrısa gecicem gıtmeden gorem senı ;)300 500 yaparız taksımde :D

Haftaya cuma gecesi ordayım
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Merhaba Dostlar :) Nasılsınız Hayat nasıl gidiyor gidiyorum geliyorum bakıyorumda Hiç kimse Yazmıyor Forum'a nerde bu millet Haftaya Pazar günü istanbuldayım. Şimdi Size Bodrumdan resimlerimi paylasıcam . Gönül isterdiki Elimde BİRA Giymişim YAzlıkları bir sahilde Cekılmış fotolarıo koymak ama Bodrum a geldım gelelı Daha deniz görmedim uLann:D Neyse işler biraz hafifleyince saat 5 de paydos etmeye baslarız artık :) Sefasını süreriz :)

Resim
Resim
Resim
Resim

Gözlük takmamın sebebi resimde gördüğünüz Beyaz Ve Siyah İzelasyonlarda Yuksek derece Ultra Vioala Işık verdiğindendir. :) İns. Cok yakında bi Plaj da uzanıp gözlüğümü takıp biramı yudumlarken cekılmış fotolarımda olur:)

İNŞ: deyin lan:D

NOT : Kırmızı Pantalonumla Kimse dalga geçmesin Şirket Zorunluluğuyla giydim :)

Özledim sizleri Seviyorum mcx... By ;)

ŞekiL (A) ;)
Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Kırmızııııııııı : :mrgreen:

“Lonca İletişim” sayfasına dön