Biz gelınce bu Team bısı oldu galıba bızden kaynaklanıyor neyse sız dağıtmayın bu Team bız cıkıyoruz Team den kendınıze ıyı bakın iyi form lar...Carismatixlyder yazdı:Üye Alımına Bişey demiyorum bu konuyu memet le görüşmüştüm bi ara zaten.Benim kızdığım ben hiç yokmuşum gibi davranmak.Yusufa söyledim TeaM den ayrılıyorum diye adam hala Selim e küfür edio pişmanda değil.Rest çektim bitti benim için artık bu TeaM.Yusuf bensizde yürütebildiğini göster arkamdan bende çıkıyorum deyip aciziyetini her yerde belli etme.Tsk Loncasıda sefa gelmiş.Yadigarımı en iyi yere getireceklerinden şüphem yok.Allah'a emanet olun.Bundan sonra ne lonca ne grup tek tabanca takılıorum.Dostlarım gerçekse muhabbeti kesmezler zaten.Kendinize iyi bakın gençler..
ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
esat iyi süpersin bravo memolarda gidio
Dur memo ortada yanlış anlaşılma avr hepsi yusuf ve selimin başının altından çıktı
Yusufla selim kavga etti die bu esat bozuldu
Esat seninde kafanı parçalar içindeki beyni yerim beni yam yam etme kal şu teamde :S
Dur memo ortada yanlış anlaşılma avr hepsi yusuf ve selimin başının altından çıktı
Yusufla selim kavga etti die bu esat bozuldu
Esat seninde kafanı parçalar içindeki beyni yerim beni yam yam etme kal şu teamde :S

- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Mehmet senle bu konuyu zamanında konuştuk ben dedim size gelin şereflendirin diye.Benimle yeğenimin arasında bu sizinle hiç bir alakası yok . trip atma yani 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Raşit msn'e gir ve ekle emir.berk@hotmail.com acil.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
bu esatta çıkmıo listede adın hep en başta kalacak sileni pataklarım ve bu teami sen kurdun sen bırakırsan herkes bırakmak isteyecek
Team daha faul olacak tskların bizi onurlandırmasıyla(Yalnız memo sizin loncada eli yüzü düzgün olmayan bi kaç kişi var onları at loncanın adını kirletiolar)
Team daha faul olacak tskların bizi onurlandırmasıyla(Yalnız memo sizin loncada eli yüzü düzgün olmayan bi kaç kişi var onları at loncanın adını kirletiolar)

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
raşit dayak gelıyor Tskxhxgenelkrmay@hotmail.com ekle benı.... acıl

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
küfür edip rahatsızlık verdiğim için herkesten özür diliyorum SELİM hariç küfür gerektiği yere iletilmiştir bundan sonra o sayfayı açıp bakmayın lütfen 
abi sen bana oyunu başlattın beni bırakıp gidemessin sen nerde ben orda aynı zamanda ben nerde sen orda
gel bana en kral üstü diz de 2 dk durmam çalışırım uğraşırım;)
mehmet abiyanlış anlaşılma olmuş kusrumuza bakma karışıklık var şu an istersen karışıklığımız bitince snn elemanları toplarsın ne dersin _?
Ben son noktayı koyduğumu sanıyorum sorunlarımız ile ilgili lütfen sorunları keselim abi sen kal burda tmm
raşit abi sen site kurma işi ile ilgilenirsen çok iyi olucak. gerekirse bende sna yardım ederim ama sana bişi sölim ben çakmam o işlerden
önce öretmen gerek.
birde herkes en çok hangi charı ile biliniyorsa veya hangi charının yazılmasının gerektiğini söylüyorsa o tek charının ismi güncel listelerimzce yazılsın bir kişinin 5 charıda diil tek ve istediği charı olsun veya en tanındığı charı.
İyi Forumlar/Oyunlar
abi sen bana oyunu başlattın beni bırakıp gidemessin sen nerde ben orda aynı zamanda ben nerde sen orda
gel bana en kral üstü diz de 2 dk durmam çalışırım uğraşırım;)
mehmet abiyanlış anlaşılma olmuş kusrumuza bakma karışıklık var şu an istersen karışıklığımız bitince snn elemanları toplarsın ne dersin _?
Ben son noktayı koyduğumu sanıyorum sorunlarımız ile ilgili lütfen sorunları keselim abi sen kal burda tmm
raşit abi sen site kurma işi ile ilgilenirsen çok iyi olucak. gerekirse bende sna yardım ederim ama sana bişi sölim ben çakmam o işlerden
birde herkes en çok hangi charı ile biliniyorsa veya hangi charının yazılmasının gerektiğini söylüyorsa o tek charının ismi güncel listelerimzce yazılsın bir kişinin 5 charıda diil tek ve istediği charı olsun veya en tanındığı charı.
İyi Forumlar/Oyunlar
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
ben site işiyl ilgileneceğim en kısa zamanda ilk bi nuclesus zırh düşürem