Gazap yazdı:Merhaba sevgılı arkadaslarım pc mın arızasından dolayı uzun suredır aranızda yoktum.bu arıza halen devam ettıgı ıcın bır sure daha aranızda olamıyacam hepınızı cok ozledım kendınıze ıyı bakın....
Burak'm dostum , kardeşim özlettin kendini fazlasıyla biran önce bekliyoruz seni
DescriptionS yazdı:1.5 Ay Oyunda Yokum Kendinize İyi Bakın Agustosta Gelirim Arada Bir Foruma Ugrarim . . . :?
Sanırım tatile çıkıyosun Yiğitim şimdiden iyi tatiller
GoodfatheR yazdı:İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekürler .
Gazap yazdı:Merhaba sevgılı arkadaslarım pc mın arızasından dolayı uzun suredır aranızda yoktum.bu arıza halen devam ettıgı ıcın bır sure daha aranızda olamıyacam hepınızı cok ozledım kendınıze ıyı bakın....
Burak'm dostum , kardeşim özlettin kendini fazlasıyla biran önce bekliyoruz seni
DescriptionS yazdı:1.5 Ay Oyunda Yokum Kendinize İyi Bakın Agustosta Gelirim Arada Bir Foruma Ugrarim . . . :?
Sanırım tatile çıkıyosun Yiğitim şimdiden iyi tatiller
Sağol Ali'cim Bütün Loncama Selam Olsun Başarılar .
~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Askım özledım senı len ama alacagın olsun Ankara dayken bı kere gelmedın len yanıma bunu sana ödetecem...
Selcuk sana askerliğin tanımını yapam emin ol sana yardımcı olacaktır
460 gün uzunluğunda
65 hafta çapında
15 ay genişliğinde
Traşla süslenen
Bulgurla beslenen
Subayın ileri çavuşun geri gitmesiyle çalışan
Tek tek ve seri dayak yiyebilen
Bot ile kamuflaj arasına sıkıştırılmış
Palaska ile bağlanmış
Bir gün bitecek umuduyla kandırılmış
Allah'ın acız kullarına denir.
]seni çokmu seviyolar orda ERAYCIM acı acı konuşuyorsun haha bişiy yapmıyolardır sana inşallah dd disko da dıkkat et kendıne karanlık oluyor mazaallah kazay kurban gitme :mrgreen: :twisted: [/code]
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaslikurt yazdı:]seni çokmu seviyolar orda ERAYCIM acı acı konuşuyorsun haha bişiy yapmıyolardır sana inşallah dd disko da dıkkat et kendıne karanlık oluyor mazaallah kazay kurban gitme :mrgreen: :twisted: [/code]
Sen merak etme kanqa ben boluk cavusuyum aksam komutan yoqken boluk bendn sorulur anladın sen onu kımse bana bı sey yapamaz ama sen askere gel ne demek ıstedıgımı o zmn anlarsın