* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
[/b]
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...
ikvoyuncusu2008 yazdı:Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Lonca alımlarımızda aranacak hususlar ;
- Herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olayında adınızın geçmemesi ,
- Oyun içerisinde en az 2 49 LvL Karakteri bulunması ,
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , CaLLiPToo'ya , MeGaxExKaLLiBRe'ye , ulaşmanız yeterli olucaktır.
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
[/b] * MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Birlik ve beraberlik içinde bir oyun olur inşallah.. Alım yaparken ne kadar yorulsak da deyecek sanırım Koray'ım bi sen eksiksin özlettin valla
Gerginlik yaratmanın luzumu yok , sadece bir uyarı . Aldıgınız üyelerin cogu zaten saygın ve sevilen kişiler fakat Skullking hariç . Yinede sizinle ayları , yılları geçirdiğimiz için dikkatli olmanızı söyledim sadece ...
Loncadan ayrılmak için bahane değil , bugun bu lonca bu haldeyse 2 , 3 kişi değil onca insan cekip gittiyse elbet vardır sebebi ben susuyorum.
Loncamıza yeni katılan arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz.Yeniden yapılanma sürecinde aramıza saygın ve güçlü arkadaşlar kazandık inşallah hep birlikte gücümüze dahada güç katacağız...[MeGaxTeaM LoNCa BaŞKaN YaRDıMCıSı===>MeGaxExKaLLiBRe]
Genius yazdı:Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Birlik ve beraberlik içinde bir oyun olur inşallah.. Alım yaparken ne kadar yorulsak da deyecek sanırım Koray'ım bi sen eksiksin özlettin valla
Talhacım Saolasın Gelicem Dönüşüm Muhteşem Olacak Hiç Merak Etme Güzel Kardeşim Çok İyi Gidiyorsunuz Tam Hız Devam
Zonguldakli yazdı:Loncamıza yeni katılan arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz.Yeniden yapılanma sürecinde aramıza saygın ve güçlü arkadaşlar kazandık inşallah hep birlikte gücümüze dahada güç katacağız...[MeGaxTeaM LoNCa BaŞKaN YaRDıMCıSı===>MeGaxExKaLLiBRe]
Mürselim, Sana da Ne Kadar Teşekkür Etsem Azdır. 2 Yıldır Var Olan MeGa Ailesinin İlklerindensin Sende.. Hatırlıyorsan Loncamızın İlk 49 Charı Sendin Bizim İçin Yaptıkların Anlatılamaz... Zaten Senin Gibi Kardeşlik Dostluk Namına Aramıza Katılan İlk Üyelerimiz Hala Yerlerini Korumakta Diğerleri ise Başımıza Üşüşmekte Her Daim ki Biz Buna 2 yıLdır Alışkınız