Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

harbıden var bende lıste bılmem ne kımlerın hangı charları oldugu vs vs ama kım ugrascak,zaten oyundan aslında anlamayıpta forumda takılan ınsanlara kıl olmusumdur(umut ıyı bılır) en cokta bu tılsım sunucusunda var zaten,onlar uye lıstemızı gorunce nolcak bız kımlerın olup olmadıgnı bılıyoruz doslarımız cevremız bılıyor salla mılletı oyuna bır kac kez gırerler kımın ne oldugnu bılmezler forumda takılırlar bırde degerlendırme yaparlar ;) bugun bekır abı ben enes beraber olcaz aklımıza gelırse(sanmıyorum) duzenlerız forum sayfasını 8-) ama bu uclu bıraraya gelınce nolcagnı tahmın edersınız :DUmut kanka sende bır an once gel :twisted: Atakan sana gelınce oyunda loncadan olmayıp stylx ısımlı gezınen char cok var onları belırtsen yeter hırsızlıkla adımız anılmadı hıc bunlar bısey yapar bıze kalır genede gunahlarını almıyalım sen bunları belırt yeter cane,skypten atarım sana denk geldıgımiz bır kac ısmı sizde eklersınız zaten ustune. neyse cok konustum bıraz gs transferlerını takıp edıyım sabah sabah ıyı sarıyor forlan reyes meyes geldı dıye duydum 8-)
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Evet geldiler.. Arda Turan ille de Athletico Madrid'e gideceğim demiş ... Başkan da ille istiyorsan Athletico Madrid'i senin ayağına getiririz demiş almışlar ;) Bu arada Enes'in yeni numarası lazım bana. Ayın 1inin gecesinde İst.dayım.. ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bu arada Kanka ben nete ğpek takılamıyorum bu aralar... Ben Pınar Peynir diyeyim sen anla ne anlarsan :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Manasiyok yazdı:Bu arada Kanka ben nete ğpek takılamıyorum bu aralar... Ben Pınar Peynir diyeyim sen anla ne anlarsan :mrgreen:

attım enesın numarayı ozelıne.bu arada vayyyy pınar peynır ha zaten nete takılma sakın bu lafından sonra gozluklu fotografı duruyomu hala :lol:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Duruyo duruyo başka başka gözlükler almış yine başka başka balkonlarda :D Bu arada yazdığımı şöyle bi ince düşününce çok farklı yerlere geliyo konu ama okuyanlardan ricam bunlar gerçek balkon ve gözlük :D kanka burada yapacak bişey yok ya Üni.den tatile gelenlerin canı sıkılıyor.. Yaz geldi millet döndü. Neyse ben kaçtım kahvaltı var Kuaförde (En alt kat) :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Manasiyok yazdı:Duruyo duruyo başka başka gözlükler almış yine başka başka balkonlarda :D Bu arada yazdığımı şöyle bi ince düşününce çok farklı yerlere geliyo konu ama okuyanlardan ricam bunlar gerçek balkon ve gözlük :D kanka burada yapacak bişey yok ya Üni.den tatile gelenlerin canı sıkılıyor.. Yaz geldi millet döndü. Neyse ben kaçtım kahvaltı var Kuaförde (En alt kat) :mrgreen: :mrgreen:
hahha balkon falan dıyınce cıdden farklı anlasılcak :lol: gozlugu guzeldı ama :D saka bır yana yaz geldı uni falan tatıle gırdı ıst zaten kaynıyor ama yaz mevsımını hıc sevmem orası ayrı ama genede taksıme hayır demem 8-) sen gelde hele. korkuyorum zaten dıscıyle aranda bırseyler olcak neyse bende kactım kahvahltı yapıyım sıcak sımıt falan anladın sen onu ;)
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen WeBCoDeR »

S.a Canlarım ;)

Ben Yarın yani 18 Haziran Sabah 9:00 sularında BODRUM a gitmek için yol'a çıkıyorum. Orada ne kadar kalacağım şu anlık belirsiz, yanımda bilgisayar göturuyorum Şantiyede internet bağlantısının olmasını diliyorum :D ilk 2 3 gün sanırım internet bağlantısı mevcut olsa dahi BODRUM'u ilk defa göreceğimden PC başına geçmeye bilirim.

EN kısa sürede görüşme dileğiyle...
char main_title[ATA] = "[White]:";
char ddos_title[Attacker] = "[DDOS SYN]:";
char irc_title[Databes] = "[Irc]:";
char imspread_title[Scanner] = "[Facebook,Msn]:";

Programmer : АΤАКАЛ - ВΣΫАŽ
ŞekiL (A) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
TerBiYeCii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TerBiYeCii »

WeBCoDeR yazdı:S.a Canlarım ;)

Ben Yarın yani 18 Haziran Sabah 9:00 sularında BODRUM a gitmek için yol'a çıkıyorum. Orada ne kadar kalacağım şu anlık belirsiz, yanımda bilgisayar göturuyorum Şantiyede internet bağlantısının olmasını diliyorum :D ilk 2 3 gün sanırım internet bağlantısı mevcut olsa dahi BODRUM'u ilk defa göreceğimden PC başına geçmeye bilirim.

EN kısa sürede görüşme dileğiyle...

Eger bodruma giderde bu oyunu oynayarak vakit gecirirsen aklindan suphe ederim atakan bodrum bir baska güzeldir simdi ...
нєя нαккıм ѕαкLı∂ıя®
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sana iyi eğlenceler Atakan ;)

Ceyhun aga şu yazı boyutunu kocaman yapıyorsun gözlerim yamuluyor düzelt la onu :D
Kullanıcı avatarı
TerBiYeCii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TerBiYeCii »

Manasiyok yazdı:Sana iyi eğlenceler Atakan ;)

Ceyhun aga şu yazı boyutunu kocaman yapıyorsun gözlerim yamuluyor düzelt la onu :D

Tamam sen iste yeter güloo :mrgreen:
нєя нαккıм ѕαкLı∂ıя®
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.

“Lonca İletişim” sayfasına dön