Unruly Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Zirvedekiler

Re: Unruly Loncası

Mesaj gönderen oquzhanxalkanat »

loncanıza girmek istiyorum 19 yaşındayım 2 adet 49 level çarım çalındı 2-3 aylığına oyunu bırakdım sonra yeniden başladım bi tane daha çar açdım Cengaverozi diye 45 level yapdıkdan sonra grup bölgeleri açıldı bende 45 lik çarımı fuLL shen kuo dizmişdim yani tankdım rütbem 3 çizgiydi belki beni tanıyanlar vardır sonra bir büyücü açdım şuan 37 level Cenqawer onunda üstünü full komet dizmişdim ama ne yazıkki bazı dostum bildiğim hayinler üstümü çaldılar bende kalan 1,5 m ile görev itemleri falan dizdim bişiler sonra kardeşx loncasına girdim ordanda ayrıldım çünkü hep beni dışladılar ne yapsam gözlerine battı 40 levelden önce klan girmek yasak dendi görev için girdim hepsi bana çıkışdı ama 30 level bi adam klana girdi 3 çizgi rütbe yapdı hiiiiç bişey denmedi lodos olmak yasak dendi bir adam lodos oldu hiiiç bişi denmedi üstelik 2 çizgi rütbe yapdı hiiiç bişi denmedi ondan sonra ben arzken 41 level ken bankayı basmaya qeldik ve benim loncamın adamı bana saldırdı düşünebiliyor musunuz bende lodos olarak ve 3 çizgide rütbe kasarak loncadan ayrıldım onlarada oyun hayatlarında başarılar diliyorum şuan ben onlara düşmanım bunda böle bilsinler loncanıza girmek istiyorum beni alırsanız çok memnun olurum Rdmx lerden beni tanıyan çokdur ve bir yanlış hareketimi gördüklerini sanmıyorum=)) şuan beyaz köşkde 49 level bir çarım yok ama önceden 2 tane vardı dediğim gibi çalındı şuan 43 levelim var bi tanede meranda 49 luk var =)))
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe

Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı

aDosiSxunruLyx yazdı:Veeeee.... Ejder Asaa SOnundaaa :D
TEBRİKLER =))
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe

Tskxdxnakres
Kullanıcı avatarı
aDosiSxunruLyx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aDosiSxunruLyx »

oquzhanxalkanat yazdı:loncanıza girmek istiyorum 19 yaşındayım 2 adet 49 level çarım çalındı 2-3 aylığına oyunu bırakdım sonra yeniden başladım bi tane daha çar açdım Cengaverozi diye 45 level yapdıkdan sonra grup bölgeleri açıldı bende 45 lik çarımı fuLL shen kuo dizmişdim yani tankdım rütbem 3 çizgiydi belki beni tanıyanlar vardır sonra bir büyücü açdım şuan 37 level Cenqawer onunda üstünü full komet dizmişdim ama ne yazıkki bazı dostum bildiğim hayinler üstümü çaldılar bende kalan 1,5 m ile görev itemleri falan dizdim bişiler sonra kardeşx loncasına girdim ordanda ayrıldım çünkü hep beni dışladılar ne yapsam gözlerine battı 40 levelden önce klan girmek yasak dendi görev için girdim hepsi bana çıkışdı ama 30 level bi adam klana girdi 3 çizgi rütbe yapdı hiiiiç bişey denmedi lodos olmak yasak dendi bir adam lodos oldu hiiiç bişi denmedi üstelik 2 çizgi rütbe yapdı hiiiç bişi denmedi ondan sonra ben arzken 41 level ken bankayı basmaya qeldik ve benim loncamın adamı bana saldırdı düşünebiliyor musunuz bende lodos olarak ve 3 çizgide rütbe kasarak loncadan ayrıldım onlarada oyun hayatlarında başarılar diliyorum şuan ben onlara düşmanım bunda böle bilsinler loncanıza girmek istiyorum beni alırsanız çok memnun olurum Rdmx lerden beni tanıyan çokdur ve bir yanlış hareketimi gördüklerini sanmıyorum=)) şuan beyaz köşkde 49 level bir çarım yok ama önceden 2 tane vardı dediğim gibi çalındı şuan 43 levelim var bi tanede meranda 49 luk var =)))

Uzun Bir süre Alım Yapmıyoruz ilginiz İçin Teşekkür Ederiz.
oquzhanxalkanat yazdı:
Tesekkür Ederim.

TEBRİKLER =))
Adosisxunruly - Turanadosis
Kullanıcı avatarı
oquzhanxalkanat
Cin Avcısı
Cin Avcısı

aDosiSxunruLyx yazdı:
oquzhanxalkanat yazdı:loncanıza girmek istiyorum 19 yaşındayım 2 adet 49 level çarım çalındı 2-3 aylığına oyunu bırakdım sonra yeniden başladım bi tane daha çar açdım Cengaverozi diye 45 level yapdıkdan sonra grup bölgeleri açıldı bende 45 lik çarımı fuLL shen kuo dizmişdim yani tankdım rütbem 3 çizgiydi belki beni tanıyanlar vardır sonra bir büyücü açdım şuan 37 level Cenqawer onunda üstünü full komet dizmişdim ama ne yazıkki bazı dostum bildiğim hayinler üstümü çaldılar bende kalan 1,5 m ile görev itemleri falan dizdim bişiler sonra kardeşx loncasına girdim ordanda ayrıldım çünkü hep beni dışladılar ne yapsam gözlerine battı 40 levelden önce klan girmek yasak dendi görev için girdim hepsi bana çıkışdı ama 30 level bi adam klana girdi 3 çizgi rütbe yapdı hiiiiç bişey denmedi lodos olmak yasak dendi bir adam lodos oldu hiiiç bişi denmedi üstelik 2 çizgi rütbe yapdı hiiiç bişi denmedi ondan sonra ben arzken 41 level ken bankayı basmaya qeldik ve benim loncamın adamı bana saldırdı düşünebiliyor musunuz bende lodos olarak ve 3 çizgide rütbe kasarak loncadan ayrıldım onlarada oyun hayatlarında başarılar diliyorum şuan ben onlara düşmanım bunda böle bilsinler loncanıza girmek istiyorum beni alırsanız çok memnun olurum Rdmx lerden beni tanıyan çokdur ve bir yanlış hareketimi gördüklerini sanmıyorum=)) şuan beyaz köşkde 49 level bir çarım yok ama önceden 2 tane vardı dediğim gibi çalındı şuan 43 levelim var bi tanede meranda 49 luk var =)))

Uzun Bir süre Alım Yapmıyoruz ilginiz İçin Teşekkür Ederiz.
oquzhanxalkanat yazdı:
Tesekkür Ederim.

TEBRİKLER =))

ALIM OLURSA BENİ HABERDAR EDER MİSİNİZ...
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe

Tskxdxnakres
Kullanıcı avatarı
GanGstaxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GanGstaxunruly »

hu huuuu kimse var mı ? :)
Resim
#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Cnquerorxunruy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cnquerorxunruy »

Ben warım Kız :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα

özєηтιℓιк тαяzıηız σℓмυş, нαуαтıηız; кσρуαℓα - уαρışтıя !

Cnquerorxunruly *Emrexunruly* Cnquerorxemre
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

Bende Varım :)
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

bende VArım artık gunduz 12 de bınıyorum aksama evdeyım ınsallah :D herkese soyleyın
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

Baba dun Onbası Rutbesı taktı 12 de bnıyorum aksam 11 de evdeyım :D Usta bırlıgınde cavusluk ALdık mı kafamız rahat Ondan sonra baba yatar SAfak Atar Comezler uzulmeyın :D bot baglamıyanlar dusunsun bu safaktan sonra ben mı dusunecem :D Saygılarımla pazar aksamı ufak caplı bır partı verecem :D
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
GanGstaxunruly
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GanGstaxunruly »

odur karşımdasın hani parti :))
Resim
#U#N#R#U#L#Y#