!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- RDMXGESTAPOXX
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
kimse giremiyomo oyuna bib benmi yoksa hala giremiyom
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
Evet biz bizTAYFA yazdı:Bu ne böle Mücehverat listesi gibi![]()
Rottum penguen, peri, civciv üçü birlikte geldiSouLeYMaNeYouLa yazdı:Anaa civcivde mi geldi loncaya
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
Ne güzel ama kış bitti üşümez artık ayaklarımız
kışın alalım bence loncaya
p
RoTTdeRbLitZ
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Gelenler hoşgelmişler
Hatırlıyorum cemal o zamanlar plus falan da vardı esiyorduk
Amin amin insallahrdmxenkin yazdı:ruhh yazdı:
İkv deyince benim için en önemli şeyler; sohbet, paylaşım,eğlence. Sanırım tek kelimede hepsi dostluk adı altında toplanıyor. Diğer oyunlardan beni alıkoyan yegane şey bu dostluk. Okadar çok sorun yaşadım ki burda bazen çok ciddiye alıyorum diye kızdım kendime. Burda bile küstüm birilerine, hatta bazen çok kırıldım. Ama geriye dönüp baktığımda arkamda sanal olmayan tek kelimeyle gerçek kocaman bir aile var. Mutlu olmak, eğlenmekse amaç evet biz mutluyuz birlikte.
Hiç bozulmaması dileğiyle...
Hatırlıyorum cemal o zamanlar plus falan da vardı esiyorduk
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
He valla 
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Rabia Ablam Ve Diğer Abilerim Ablalarım.Mağlum Okuldan Giremiyorum.Ama Olsun Geleceğim İçin Katlanacağım.Yazın Oyuna Geldiğimde Önemli Kararlar Almayı Düşünüyorum.Bu Kararlar Neler Derseniz:Bizans Loncasından İlişkilerimi Koparabilirim.Eğer İlişkilerimi Koparırsam,Beni Aranıza Alırsanız Mutlu Olurum.Rabia Ablacım.... Bu Yazdıklarımı Sakın Sana Ve Diğer Lonca Üyelerine Yalakalık Olsun Diye Yazmadım Zaten Biliyorum Öyle De Anlamazsın.Eğer Aranıza Alırsanız Mtxutlu Olurum.... Neyse Benden Size Sevgiler Öpüyorum Herkezi.Dua Edin Bana Sınavım İçin Öptüm Hadi Herkezi.....Mert
Oyunu Bıraktım Artık...
-
- Sahaf Yardımcısı
SouLeYMaNeYouLa yazdı:Ne güzel ama kış bitti üşümez artık ayaklarımızkışın alalım bence loncaya
p
kış bitti ama hala buz gibi hava murat nasıl olcak:)P
Mertim bence henüz bulunduğun loncadan çıkmamışken, üstelik daha oyuna dönememişken bunları konuşman pek hoş değil. Sonuç olarak loncandaki arkadaşlarımızın yokluğundan şikayet ediyorsun ama çeşitli sebeplerden dolayı sende giremiyorsun. Bana kalırsa şimdi sen bunları değil sadece okulunu düşün.Samuraixbizans yazdı:Rabia Ablam Ve Diğer Abilerim Ablalarım.Mağlum Okuldan Giremiyorum.Ama Olsun Geleceğim İçin Katlanacağım.Yazın Oyuna Geldiğimde Önemli Kararlar Almayı Düşünüyorum.Bu Kararlar Neler Derseniz:Bizans Loncasından İlişkilerimi Koparabilirim.Eğer İlişkilerimi Koparırsam,Beni Aranıza Alırsanız Mutlu Olurum.Rabia Ablacım.... Bu Yazdıklarımı Sakın Sana Ve Diğer Lonca Üyelerine Yalakalık Olsun Diye Yazmadım Zaten Biliyorum Öyle De Anlamazsın.Eğer Aranıza Alırsanız Mtxutlu Olurum.... Neyse Benden Size Sevgiler Öpüyorum Herkezi.Dua Edin Bana Sınavım İçin Öptüm Hadi Herkezi.....Mert
Sevgilerimle...
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH