İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
özür dilenmesi sadece göz boyama olarak hoş oldu ama sonuçta ortada çirkin işler kötü izler kaldı bizim güvenimiz sarsıldı yazık oldu temiz duygulara

Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Beklenen açıklama için teşekkür ederim. Uzun zamn önce yapılması gerekiyordu. Bunun oyunculardan kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olmadığını kabul etmeniz istenilen şeydi. (en azından belli bir kesim için)
Yenilikleriniz bekliyoruz.
İyi çalışmalar.
Yenilikleriniz bekliyoruz.
İyi çalışmalar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
yönetim de bizim kadar üzgünmüş bu kadar yüklendik ama görüyorsunuz Açıklama istendikçe (gecikmeli de olsa ) yapılıyor demek ki o kadar da değersiz değiliz
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
overking yazdı:Milleti boş yere heyecanlandırıyolar ve yanılgıya düşürüyolar sonrada ikv ye destek verin sizlerle olur cart curt
SİZ ADAM GİBİ İŞ YAPIN Kİ BİZDE ADAM GİBİ DESTEĞİMİZİ VERELİM OYNAYALIM
Arkadaş haklı eğer GM'ler işini adam gibi yapsın bu oyuna milyarlarımı yatırırım.(Olmayan milyarlarımı
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu açıklama ile ancak ve ancak, cahiller ve çocuklar tatmin olur, peki oyun içerisinden en ufak bir hakareti modere eden Yetkililer, SÖZDE YANLIŞ ANLAMA İLE, koskoca İKV Camiasını ayaklandıran üç beş yöneticiye NEDEN ? aynı moderasyonu uygulamıyor ? Sorduğum sorunun cevabını ben vereyim;kertenkele yazdı:yönetim de bizim kadar üzgünmüş bu kadar yüklendik ama görüyorsunuz Açıklama istendikçe (gecikmeli de olsa ) yapılıyor demek ki o kadar da değersiz değiliz
DANIŞIKLI DÖVÜŞ...
İyi uykular İKV.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
EN YETKİLİ AĞIZA SORUYORUM MOBİL ÖDEME İLE İSİM DEĞİŞME PİNİ GELECEK Mİ?Zwartan yazdı:Sevgili İKV oyuncuları,
Öncelikle sancak savaşlarındaki yanlış aktarım dolayısıyla tüm İKV camiasından tekrar özür dileriz.
Şunu belirtmek isteriz ki başından beri 'İsim Değiştirme Hakkı', büyük ödül olarak planlanmıştır.
Bu etkinlikte zaten binlerce kişinin iksir kazanması hedeflenmiştir ve öyle de olmuştur.
Binlerce oyuncuya iksir vereceğimizi bildiğimiz ve planladığımız bu etkinlikte aynı zamanda bu binlerce oyuncuya büyük ödül verilmesi hiçbir zaman söz konusu olmamıştır.
Tamamen yönetici ekibimizin yanlış anlaşılmaya yol açan duyurusundan dolayı oyuncularımızın üzülmesi ve konuyu bu boyutta tartışmaları bizi de üzmüştür.
Siz oyuncularımızın oyunumuzu daha keyifli ve temiz bir ortamda oynamanız için her gün, her hafta, her ay ellerinden geldiğince her zaman destek olan ve bu güzel etkinlikleri kurgulayan ve yöneten Yönetici Ekibimizin çok nadiren de olsa bu tür hatalarını sizin de anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.
Yanlış anlaşılmadan dolayı tekrar özür diler, bundan böyle benzer hataların olmaması için gerekli önlemlerin alındığını ve daha fazla hassasiyet gösterileceğini, aynı zamanda siz değerli oyuncularımızın ileride oluşabilecek istenmeyerek yapılan bu tip yanlışları da anlayışla karşılamanızı bekler, hepinize iyi oyunlar dileriz.
Sobee Ekibi
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Titxdelikurt yazdı:Bu açıklama ile ancak ve ancak, cahiller ve çocuklar tatmin olur, peki oyun içerisinden en ufak bir hakareti modere eden Yetkililer, SÖZDE YANLIŞ ANLAMA İLE, koskoca İKV Camiasını ayaklandıran üç beş yöneticiye NEDEN ? aynı moderasyonu uygulamıyor ? Sorduğum sorunun cevabını ben vereyim;kertenkele yazdı:yönetim de bizim kadar üzgünmüş bu kadar yüklendik ama görüyorsunuz Açıklama istendikçe (gecikmeli de olsa ) yapılıyor demek ki o kadar da değersiz değiliz
DANIŞIKLI DÖVÜŞ...
İyi uykular İKV.
Birincisi kimseye düşüncesi için hakaret edemezsin. Bu açıklama seni tatmin etmedi diye tatmin olanları suçlayamazsın. Tatmin olmadıysan değişik yolları vardır. İKV destek gibi. Bilmem anlatabildim mi?
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Yazacaklarımı okuduktan sonra eminim hak vereceksin.Sanatkarr yazdı:Titxdelikurt yazdı:Bu açıklama ile ancak ve ancak, cahiller ve çocuklar tatmin olur, peki oyun içerisinden en ufak bir hakareti modere eden Yetkililer, SÖZDE YANLIŞ ANLAMA İLE, koskoca İKV Camiasını ayaklandıran üç beş yöneticiye NEDEN ? aynı moderasyonu uygulamıyor ? Sorduğum sorunun cevabını ben vereyim;kertenkele yazdı:yönetim de bizim kadar üzgünmüş bu kadar yüklendik ama görüyorsunuz Açıklama istendikçe (gecikmeli de olsa ) yapılıyor demek ki o kadar da değersiz değiliz
DANIŞIKLI DÖVÜŞ...
İyi uykular İKV.
Birincisi kimseye düşüncesi için hakaret edemezsin. Bu açıklama seni tatmin etmedi diye tatmin olanları suçlayamazsın. Tatmin olmadıysan değişik yolları vardır. İKV destek gibi. Bilmem anlatabildim mi?
İyi forumlar.
[GM]Reha : Bu iksirleri kazanan herkes, İsim Değiştirme Hakkı kazanmıştır.
[GM]Erdoğan : Etkinlik sonunda her karakter en fazla 2 kez İDH. kazanabilir.
Notlar:
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
[DEV]Lathander : Etkinlik sonunda her sunucudan sadece 3 karakter İsim Değiştirme Hakkı kazanacaktır
Önce herkes 2 şer adet kazanacaktı, sonra her karakter en fazla 1 adet kazanıra düşürüldü, sonra ise etkinlik sonunda final ortaya çıktı sadece 3 kişi kazanabildi
[DEV]Lathander : Oyun parası ile E-Pin alım satımı serbesttir.
[GM]CaptainATx : Kesinlikle hayır.
Bune perhiz bune lahana turşusu diye sormazlarmı adama ?
Sorunca da;
[GM]CaptainATX : Haklıymışsın, eksik biliyormuşum
İyi de birbirinden haberi olmayan yönetim sizce verimli olabilirmi ? İKV' ne fayda sağlayabilirmi, hadi oldu diyelim, peki biz kime güveneceğiz kime inanacağız nasıl hareket edeceğiz ?
Nok: Yazılanları silebilirsiniz sorun değil, gerçekler daima acıdır, gizlemeye çalışmanız nafile çünkü bu olaylar yaşandı ve asla unutulmayacak.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Sevgili kardeşim,
Bu konuları ben dahil formu ve oyunu takip eden herkes biliyor zaten. Ben de birçok başlıkta yapılan çarkla ilgili serzenişimi dile getirmiştim. Benim serzenişimin asıl sebebi, yönetimin ilk açıklamasında bu yanlış anlaşılmanın oyunculardan kaynaklandığı yönünde olması idi. Fakat bu son açıklamada kendi düştükleri hatayı dile getirmiş ve özür dilemişler. Kendi adıma beklediğim ve beni tatmin eden bir açıklama. Sonuçta hata yaptıklarını kabul etmişler. Bu saatten sonra kazanılan e-pin lerin dağıtılmayacağı ortada iken, hatalarını kabul ediyor olmaları benim (şahsım) için yeterli olmuştur.
İyi forumlar.
Bu konuları ben dahil formu ve oyunu takip eden herkes biliyor zaten. Ben de birçok başlıkta yapılan çarkla ilgili serzenişimi dile getirmiştim. Benim serzenişimin asıl sebebi, yönetimin ilk açıklamasında bu yanlış anlaşılmanın oyunculardan kaynaklandığı yönünde olması idi. Fakat bu son açıklamada kendi düştükleri hatayı dile getirmiş ve özür dilemişler. Kendi adıma beklediğim ve beni tatmin eden bir açıklama. Sonuçta hata yaptıklarını kabul etmişler. Bu saatten sonra kazanılan e-pin lerin dağıtılmayacağı ortada iken, hatalarını kabul ediyor olmaları benim (şahsım) için yeterli olmuştur.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- kertenkele
- Demirci Çırağı
Öncelikle yaptığım açıklamanın arkasındayım yapılan hatanın boyutları ne denli büyük olursa olsun Ben İstanbul Kıyamet Vakti olarak verdiğimiz tepkinin ve aldığımız cevabın yeterli olduğunu düşünüyorum bu elbette bu problemi çözmaye yetmeyecek fakat daha sonra böyle bir olay olduğunda bu tepki düşünülüp sonra haraket edilecek Aynı zamanda beni cahillikle suçlayan arkadaşa da sakin olmasını öneririm konunun son 3 sayfasına bakıp yorum yapmasın bu 70-80 sayfalık bir konu önce bir inceleme yapmak gerekir
İyi Forumlar
İyi Forumlar