PASAKURMAY yazdı:Hoho CanLarım benım Oralar neresı Ole nasıl vardınız Gaffar Beyın Oralara Yoksa ARGE lerdenmı Ogrendınız nasıl Gıdıldıgını Kesıldıgını Ama yok sanmam sız OLE bırsey Yapmazsınız Sızın emek Ve dostlukla Gelmısınızdır Kesınlıkle :=) Yani Ben OLmasamda ILK lere devam Dıyorsunuz Ne guzel Basarılarınızın DEVAMI dılıyorum Hepınızı tebrık edıyorum tekrardan. KIMIN ogrencılerı $ :=) ızıne cıkabılırım su aralar bıldıgınız Gıbı Iste ozman hersey Bambaska OLCAK$ saglıcakla Kalın
Hohoho Gardaşım Benim Bekliyoruz Seni Sabırsızlıkla Ama Sen geLene kadar Bu Gaffar Paket yaaaa bu arada kendi düşünce ve taktiklerimizle uyandıralım hani
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
Yine ilkleri kendi emeğimizle başaracağız...Gelmeni de dört gözle bekliyoruz.En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz.Gel de tüm başarılara birlikte imza atalım
ikvipek yazdı:Yine ilkleri kendi emeğimizle başaracağız...Gelmeni de dört gözle bekliyoruz.En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz.Gel de tüm başarılara birlikte imza atalım
Paşaxipek/Paşaxazap/Paşaxipekböceqi
GELECEGİZ KI malesef burası sırnak ıpek ole gelelım deyınce GELınmıyor :=) ha dıyınce Olmuyor ıste daha gelısemedık o kadar :=) sankı bensız atıyorsunuz O ımzaları pardon $ :=)
SaygılarımLa PAŞA Ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Lideri PAŞAEYÜP PAŞAKURMAY
Tüm Paşa Kardeşlerime Selam Olsun Başarılarının Devamını Diliyorum.Çalıştığım için yeni bölgelerde bulunamıyorum sağolsun umut giriyor şifa'ya.Hayırlısı olsun herkes için Güzel Fotolar Bekliyoruz.