๑۩۞۩๑ Real Living Real War Lonca Alanı ๑۩۞۩๑

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ๑۩۞۩๑ Real Living Real War Lonca Alanı ๑۩۞۩๑

Mesaj gönderen ceycey »

Biraz gec oLdu faKat aLLh razı oLsun herkezın cuMası hayırLı oLsun :)

ReaLxRoCoFiN Realxrosafine
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

İyi Haftalar

Kurtlar lonca sayfasına yazdığım yazıdır...

Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze iyi haftalar...

Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...

Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.

Bildirim konusunda sizden istediğim ayrıntı şudur.. bildirimi isterseniz forum sayfasında ÖZEL MESAJDAN isterseniz oyun içerisinde FISILDA KANALINDAN yaparsanız kendi içimizde lonca içi hiyeralşinin kısa sürede düzenleneceğini ve herşeyin sukunete kavuşacağını düşünüyorum...

Rahatsızlık verdiysem/verdiysek özür dilerim

Herkeze iyi oyunlar.

Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
amed
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen amed »

Kurtlarxkadriye yazdı:İyi Haftalar

Kurtlar lonca sayfasına yazdığım yazıdır...

Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze iyi haftalar...

Loncadan hiç bir yetkili yada üyenin başka loncaların yada bireylerin yapmış oldukları hatalar ve benzeri olaylar ile ilgili tüm bilgi ve kanıtları bireysel olarak özellikle forum sayfasına konu açarak yada forumdaki lonca konularına cevap yazarak çözüm bulmak yerine bizimle paylaşarak durumu ilk önce bize bildirmesini rica ederim...

Hangi durum olursa olsun.. Hangi lonca olursa olsun... her şeyin bi adabı usulü var.. bu konulara hassasiyet göstermenizi.. ve tabiri caizse pire için yorgan yakıcı hal ve hareketlerden uzak kalmanızı istiyorum... lütfen dış işler ile ilgili bize bilgi vermeden kimse yada hiçbir lonca hakkında yorum yapmayın... bu tarz konular hakkında şahsım adına hiç kimseye musaama göstermiyeceğimi ve durumun ciddiyetini bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Herkeze iyi oyunlar.
Dost loncamız olarak sizden arz ettiğim şudur.. Loncamız ve personelimiz hakkında bu yukarıda yazmış olduğum yazıya riyaet etmeyen bir durumla karşılaşırsanız lütfen bana (Kurtlarxkadriye) yada Berkaya (Kurtlarxberkay) bildiriniz.

Bildirim konusunda sizden istediğim ayrıntı şudur.. bildirimi isterseniz forum sayfasında ÖZEL MESAJDAN isterseniz oyun içerisinde FISILDA KANALINDAN yaparsanız kendi içimizde lonca içi hiyeralşinin kısa sürede düzenleneceğini ve herşeyin sukunete kavuşacağını düşünüyorum...

Rahatsızlık verdiysem/verdiysek özür dilerim

Herkeze iyi oyunlar.

Lonca Kasa Sorumlusu
K. Gökçen ÖZALAN
Resim
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

<------------> *REAL LIVING REAL WAR LONCA KURUCUSU VE HAS BAŞKANI*
<------------> *Realxbaşkan > Tayfun
<------------> *REAL LIVING REAL WAR LONCA BAŞKAN YARDIMCISI*
<------------> *Realxerman > Erman
<------------> *REAL LIVING REAL WAR LONCA UNUTULMAZ ONURSAL BAŞKANI*
<------------> *Realxrosafin > Rosafin > Duru
<------------> *REAL LIVING REAL WAR ÜYE ALIM SORUMLUSU*
<------------> *ReaLxDaNGeR > Akif

*Real Living Real War Üyeleri*

-------------------->-ReaLxCoRDeLio
------------------------>-ReaLxDaNGeR
---------------------------->-IxReaLxRoCoFiNxI
------------------------------>-IxReaLxSaRaFiNxI
-------------------------------->-xReaLxMaJeSTex
---------------------------------->-IxReaLxZaLiMxI
------------------------------------>-XxReaLxAfiLLixX
-------------------------------------->-Realxerman
-------------------------------------->-Realxmadrid
----------------------------------->-Realxözretay
--------------------------------->-Realxpskopat
------------------------------>-Realxtengri
---------------------------->-Realxyıldız
-------------------------->-Realxnehiir
------------------------>-Realxnefert
--------------------->-Realxsimyacı
------------------->-Realxyonex
--------------->Realxcaramio

* Real Living Real War Üyelerinin Yan Charları*

----------------------->-Realxsamuray
-------------------------->-Realxisrianna
----------------------------->-Realxermann
--------------------------------->-Realxloncası
---------------------------->Realxdanqerr
------------------------->Realxkerem
----------------------->-Realxzalım
-------------------->Realxrosafine

* 2010 Yılı Real Living Real War Güncel Lonca Kuralları

*

>--> 1-Lonca girişimlerin de doğacak sorunlar ve olaylardan Lonca Üyeleri sorumlu değildir
>--> 2-Lonca üyesi hiç bir şekıl de Loncayı alakadar etmeyen durumlar da tartışmalara girmeyecektir
>---> 3-Lonca üyeleri kesinlıkle sohbet veyahut tartışma esnasın da KÜFÜR etmeyecektır ( Aksi taktir de Lonca Başkanları tarafından uyarılmadan Loncadan uzaklaştırılıcaktır)
>----> 4-Lonca üyesi düşman Klan da hiç bir kimseye isteğe bağlı Karizmasını vermeyecektir
>-----> 5-Lonca üyesi Olağan toplantılara ( Haftalık , Aylık ) belirtilen günler ve saatler de katılmak zorundadır
>------> 6-Lonca üyesi yukarı madde'deki Olağan toplantılara katılmadığı taktır de ( Mazeretsiz ) Lonca başkanı tarafından cezalandırılıcaktır ( Yüksek Miktar'da PARA Cezası )
>-------> 7-Lonca üyesi son zamanlar da Sahte ( Benzeri isim de ) charlara kanıp şifresını vermeyecektir ( Olayın gerçekleşmesi halin de Lonca mesuliyet kabul etmeyecektir
>--------> 8-Lonca üyesi Savaş esnasın da Başkanlar ve diğer mensuplar tarafından çağırıldığın da İşini bırakıp belirtilen yere gitmek zorundadır
>---------> 9-Lonca üyesi hiç bir şekil de vasıfsız kişilerin dolduruşuna gelmiyecektir
>----------> 10-Lonca üyeleri ortak karar ile seçilecek olan sakıncalı kişiler ile alışveriş yapmıyacak ve aynı grupta yer almayacaktır
>-----------> 11-Lonca üyesi Lonca'dan ayrıldığı taktir'de Realx Başlıklı Loncasını temsil eden karekterini silmek zorundadır
>------------> 12-Lonca üyesi belirtilen maddelere uymadığı taktir de her 2 Başkan tarafından üç'er kez (3) uyarılır devamın'da Loncadan uzaklaştırılır

Önemli Not :[/color] Real Loncasına üye alımları geçici süre durdurulmustur.Üye alımı hakkında sorular sorulmaması rica olunur...Üye alımları açıldıgında forumdan bilgi verilecektir...

Facabook sayfamız:

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/?ref=home
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Kullanıcı avatarı
DragonKnife
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DragonKnife »

Yeni sayfanız hayırlı olsun umarım sunucuda örnek ve tartışmasız bir lonca olursunuz
başarılarınızın devamını beklerim.
İsim:TolgaBarış
Klan:Arz'ın Çocukları
Lonca:Kanunixx
Karakter:Kanunixxbüyü(42) Illxherqelexlll(49)
Sunucu:Tılsım

Resim
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: KABUS TEAM

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

selam olsun dostlara,,,
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN

“Genel Sohbet” sayfasına dön