***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen RiamaX »

Selamın aleyküm hayırlı sabahlar kimse yokmu :)
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

RiamaX yazdı:Selamın aleyküm hayırlı sabahlar kimse yokmu :)
Ve aleyna aleküm selam
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen RiamaX »

Arkadaşlar beni bu loncada istemeyen bu loncaya layık görmeyen yazsın öyle bir duygusu olan varsa yazsın itemlerle beraber silicem carı öyle biri varsa biriyle kavga ediyorum mertkanla görüsecez loncadan attırcam seni öteki geliyor mertkanla görüsecem öteki geliyor mertkan gelsin görürsün .. LAN LAVUK ALY MERTKAN SENİN KÖPEĞİNMİ SENN HER DEDİĞİNİ YAPACAK..CARLARIMI SOYAN SEN HIRSIZ OLAN BEN ÖYLEMİ TÜM SUNUCU BİLİYOR HIRSIZIN SEN OLDUGUNU HERKEZ SENİ ELİYLE GÖSTERİYOR .. Bİde çığlık var emo .. ULAN İSTER AHMET KAYA DİNLERİM İSTER PETEK DİNÇÖZ DİNLERİM ELALEMİN DERDİ SİZİMİ GERİYOR BEN NE BİLEYİM AHMET KAYANIN PKK LI OLDUGUNU illla açığımı öğrendin bişiler konuşacaksın ya söleyin lan mertkana hadi söleyn erkek olan attırı beni loncadan hadi bakalım iğimi böle ???

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

RiamaX yazdı:Arkadaşlar beni bu loncada istemeyen bu loncaya layık görmeyen yazsın öyle bir duygusu olan varsa yazsın itemlerle beraber silicem carı öyle biri varsa biriyle kavga ediyorum mertkanla görüsecez loncadan attırcam seni öteki geliyor mertkanla görüsecem öteki geliyor mertkan gelsin görürsün .. LAN LAVUK ALY MERTKAN SENİN KÖPEĞİNMİ SENN HER DEDİĞİNİ YAPACAK..CARLARIMI SOYAN SEN HIRSIZ OLAN BEN ÖYLEMİ TÜM SUNUCU BİLİYOR HIRSIZIN SEN OLDUGUNU HERKEZ SENİ ELİYLE GÖSTERİYOR .. Bİde çığlık var emo .. ULAN İSTER AHMET KAYA DİNLERİM İSTER PETEK DİNÇÖZ DİNLERİM ELALEMİN DERDİ SİZİMİ GERİYOR BEN NE BİLEYİM AHMET KAYANIN PKK LI OLDUGUNU illla açığımı öğrendin bişiler konuşacaksın ya söleyin lan mertkana hadi söleyn erkek olan attırı beni loncadan hadi bakalım iğimi böle ???
Abi sakın ol relax kimse seni loncadan attıramaz onlar boş boş konuşuyolar.....
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

RiamaX yazdı:Arkadaşlar beni bu loncada istemeyen bu loncaya layık görmeyen yazsın öyle bir duygusu olan varsa yazsın itemlerle beraber silicem carı öyle biri varsa biriyle kavga ediyorum mertkanla görüsecez loncadan attırcam seni öteki geliyor mertkanla görüsecem öteki geliyor mertkan gelsin görürsün .. LAN LAVUK ALY MERTKAN SENİN KÖPEĞİNMİ SENN HER DEDİĞİNİ YAPACAK..CARLARIMI SOYAN SEN HIRSIZ OLAN BEN ÖYLEMİ TÜM SUNUCU BİLİYOR HIRSIZIN SEN OLDUGUNU HERKEZ SENİ ELİYLE GÖSTERİYOR .. Bİde çığlık var emo .. ULAN İSTER AHMET KAYA DİNLERİM İSTER PETEK DİNÇÖZ DİNLERİM ELALEMİN DERDİ SİZİMİ GERİYOR BEN NE BİLEYİM AHMET KAYANIN PKK LI OLDUGUNU illla açığımı öğrendin bişiler konuşacaksın ya söleyin lan mertkana hadi söleyn erkek olan attırı beni loncadan hadi bakalım iğimi böle ???
Selamünaleyküm... Ben arif abin yukarıdaki yazıyı görünce çok üzüldüm. Bahsettiğin olayın ne olduğunu bilmiyorum ama bu şekilde tepki vermen ona ayak uydurman, onun istediği tavra girmen olur. Sabır en güçlü silahtır. Seni loncadan attırmak isteyen kim ve öyle bir tercihi yapmak hakkına neden sahip ? seni loncadan atabilecek ikinci kişi benim o halde bana söylesin neden atılman gerektiğini ? Yazıdaki Ahmet kaya dinlemen cümlesi hepten saçma senin ne dinlediğin beni ve lideri ilgilendirmez benim ne dinlediğimi kim biliyorki belki bende dinliyorum kulağıma hoş gelen bir şarkı Ahmet Kaya nın şarkısı olabilir. Böyle saçma ve basit sebepleri şu sütunlara aktarmanız bana göre daha büyük hata, daha ciddi davranmanızı beklerim lonca bireyleri olarak. Sıkıntısı olan bana gelebilir ama sebep ne olursa olsun şunu veya bunu loncadan atın kimse diyemez buna en güzel örnel attilayı küfür ettiği için forumda şikayet eden oyuncu arkadaştır. Şikayet ettikten sonra ''' Loncadan atın'' deseydi şikayetini kaale bile almazdım amma arkadaşı ikaz edebilirmisiniz ricası bu zatı haklı olarak düşünmeme en güzel örnektir ve muhatabına şikayet sebebi bu yüzden sorulacaktır. Senin konunun ne olduğunu bilmiyorum sadece müzik tercihi yazılı, bunun için dahi şikayet etse loncadan atın diye bir talep yapamaz bunu sizinde böyle bilmeniz gerekir ki Börteçine lonca sının ferdi olarak loncamızın adap değerlerine göre karşılık verebilesiniz. Bir Börteçineye üstünden başka kimse emri vaki yapamaz. Tehdit veya şantaj yapamaz, esas olan sizlerin çekilmek istediğiniz abes davranışlara girmemeniz gerektiğidir. Netice olarak loncadan herhangi ir kardeşim için şikayette bulunacak olan bana yazabilir, şikayeti adabı ile yapmışsa bende kardeşimi ikaz ederim uymuyorsa gerekirse loncadan atarım. Fakat şikayet eden istiyor diye asla olamaz böyle bir eylem siz yeterki örnek birer BÖRTEÇİNE olun...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: KABUS TEAM

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

selam aleyküm Hayırlı aksamlar dilerim kardeşlerim dostlarım
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

Aleyna Aleyküm Selam...
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen RiamaX »

Arif abi çok gücüme gidiyor aly bi yandan attırıcam seni loncadan diyor sen hırsızsın diyor. Halbuki kendi benim carmı soydu. Biri bölgeden ana avrat küfür ediyor veletmisin? dedim hemen klandna dedi bu bana velet diyor dedi. Ordan çığlık isimli şahıs sus lan diyo şu mertkanla bi göşüyüm barındırmıcam seni o loncada diyor. Börteçine loncasındasın ahmet kaya dinliyon diyo. Çok gücüme gidiyor .

Kullanıcı avatarı
xtengiz
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen xtengiz »

SA ben bir oalyı anlatayım şimdi biz murat abi erne abi ibo abi migrata gidiyorduk raz< büyü diye biri bölgeden ttyam diye birine ana avrat küfreti bunla yetinmeyip seinin yedi cedine ..... dedi sorna bwen bunu uyradım sorna siziene lan istediğim yazarım çünkü o bi dedi ibo abide dedi azını topla velet dedi buda klandan yazdı bakın bana börteçine riamax velet diyor sorna rodan çığlıkta arladı seni bi velet yaarım dedi lan amadın yaşı 35 dedi sonra bu onu savundu özleden dedim adam 7 cedimizie adamın cedinee küfür ediyor sen hala onu savunuyosun dedim o da dedi savunurm adma kafayı çekmiş sne akfayı çeken biriin ne halde olduğunu bilirmsin dedi bende dedim çekemseymiş adam gibi konusun dedim soran dedi o rimaxx dedi ahmwet kaya dinliyor onu barındırmayın dedi dedim orası beni ilgenderimez istediğini dinler sorna klandan da aynı şeyler i yazdı ve dedi mertkan gelsin onu loncadan atırmayan en olsun dedi sorna özelden dedi ahmet kayaa dinleyen birini lonca barındıyorsunuz bu mantıkm ıdedim bende dedinm sen gidiosun 7 ceidimiz e sayan admı savunuyormsun bu mantıkmı dedim oda deid amntıklı bende dedim bu hayli hayli amntıklı dedim sustu soran kaldnan yazdı mertklan gelsin göürürsünüz olay tam tamına böyledir bende katam hiç birşey yoktur
iyi forumalr.
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
Resim
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

S.A. Burası bir oyun. Oyuna girenlerin amacı , belki oyun zevkini tatmak, belki oyun bahanesi ile dostluklar kurmak, belki benim gibi oyun denen vasıtanın değerlerimizi bozmasına karşı mücadele etmek için oynayanlara katılmak. Yada olayda olduğu gibi kişilik zaafı olanların oyun bahanesi ile klavye başında kendince deşarz olmaktır. Alkol alıpta oyuna girip birilerine ağır küfür eden zat 35 yaşında imiş, ötekine görede alkollu olduğu için hoş görmek lazımmış!!!. Bende 45 yaşındayım oyunda daha benim yaşımdan büyüğüne rastlamadım ve ben 3 çocuğumla beraber bu oyundayım. En büyük sorumluluğumda çocuklarıma verdiğim terbiyenin; enimde hedefim olan oyun esnasında dejenere olmamasını sağlamaktır. Benim oğlum alparslan, sizlerin çağırması ile alp, eğer ana avrat veya din iman küfür ederse kendi anasına ve kendi imanınada küfür edilmesini kabul etmiş demektir buda benim için en büyük yıkım ve bedbahtlıktır. Küfür eden 35 yaşındaki zatı gerçekten merak ediyorum evlimi? çocukları varmı? Hiç ALLAH lafzını telaffuz etmişmi? Hayatında hiç namaza durmuşmu? Bu değerlere sahip olan biri o küfürleride edemez. Bu değerlere sahip olmayan birinede bu değerleri anlatamazsınız. Onun için üzülmenizede gerek yok. Bir hadiste '' Küfür ALLAH ın yarattığı alemin hiç bir yerinde yer bulamaz döner dolaşır küfüe edene geri gelir.'' Yani kim birinin anasına küfür ederse bilsinki o küfür kendi anasına döner. Kendi anasa küfür etmiş olur. Kendi çoluk çocuğuna, kendi bacısına, kendi dinine, kendi imanına küfür etmiş olur. Onun için olayı bırakın büyütmeyi, unutun. Çünki sizde vebal yok... Haa loncadan atma olayına gelince ben seni haklı buldum. Aksi ispat edilmedikçe loncadasın ve benim verdiğim görevleri yapmakla mükellefsin. Sanada tavsiyem Abin, üstün ve icabında oyunda senin kişiliğinden sorumlu olarak sabırlı olmandır. Unutmayın sabır en güçlü silahtır. Gerktiği gibi kullanmayı bilen için...
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön