sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

İkinci bir İCF vakası desenize ;)
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Ve ben hala indiremedim oyunu... Nereden indiriyorsunuz?
Nothing
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen oguzhan55 »

Kader Mühürleri oyununa şöyle bir baktım. Eğer ilk sayfada, sağdaki liste oyundaki çevrimiçi oyuncuları gösteriyorsa :D
Ne bileyim, yeni bir oyun yapmak yerine İKV gibi hikayesi sağlam olan bir oyuna devam etmek daha mantıklı olur.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

oguzhan55 yazdı:Kader Mühürleri oyununa şöyle bir baktım. Eğer ilk sayfada, sağdaki liste oyundaki çevrimiçi oyuncuları gösteriyorsa :D
Ne bileyim, yeni bir oyun yapmak yerine İKV gibi hikayesi sağlam olan bir oyuna devam etmek daha mantıklı olur.
İKV gelişmez artık bu kendilerine developer diyenlerin kafası pek basmıyor
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Valla çok seviniyorum. Bunca zaman boyunca ne oyuncuları taktılar ne herhangi bir şey söylediler.

Şimdi saçma sapan bir oyun yaptılar ve tutmadı. Sürünsünler :D
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Sora yazdı:Valla çok seviniyorum. Bunca zaman boyunca ne oyuncuları taktılar ne herhangi bir şey söylediler.

Şimdi saçma sapan bir oyun yaptılar ve tutmadı. Sürünsünler :D
katılıyorum.beter olsunlar.aldıkları paraları zerre kadar hak etmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Okadar ileti giriyorum ama sanırım derdimi anlatamıyorum

Bu oyunun 1 ve 2 numaralı isimleri vardı adları zwartan ve fevzibey'di

Zulayı kurdular ve orda geliştirdikçe geliştidiler ikv yerinde can cekişirken onlar oyunlarına çağ atlattılar ve bizimkiler zwartanın olmadığı bir oyun kurdular sonu ise facia

zwartanı oyunların atatürkü olarak görebiliriz nereye elini atsa iyi işler başarıyor . eğer burda devam etseydi inanın iyi işler başaracaktı ama ttnet ile anlaşamadı siyasi olaylar vs.ozamanki

Düzenleme: Bu arada sanırım ahmet avcinin gönderısıne baktım zula "brezilyadan sonra avrupayı fethetmeye gidiyor" gibi birşeyler paylaşmış oyun çok iyi tuttu beklentılerın ustunde .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

KraToSs yazdı:Okadar ileti giriyorum ama sanırım derdimi anlatamıyorum

Zulayı kurdular ve orda geliştirdikçe geliştidiler ikv yerinde can cekişirken onlar oyunlarına çağ atlattılar ve bizimkiler zwartanın olmadığı bir oyun kurdular sonu ise facia

zwartanı oyunların atatürkü olarak görebiliriz nereye elini atsa iyi işler başarıyor . eğer burda devam etseydi inanın iyi işler başaracaktı ama ttnet ile anlaşamadı siyasi olaylar vs.ozamanki

Düzenleme: Bu arada sanırım ahmet avcinin gönderısıne baktım zula "brezilyadan sonra avrupayı fethetmeye gidiyor" gibi birşeyler paylaşmış oyun çok iyi tuttu beklentılerın ustunde .
O tarz fps oyunlarını hiç sevmem ancak Zula'ya arada girip oynuyorum.Gerçekten harika bir oyun.
Zwartan ve CaptainX nasıl oyun yapılır , oyuncularla nasıl etkileşime geçilir bu sobeeye seminer vermeli bu konuda.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Sonunda Çocuk Aklıyla Kafadan Doğma Değilde GERÇEK Bilgiler Yazan Birisi.

Dediklerinde Haklısın Bu Oyun Artık Bitme Aşamasında Onlar Varken Çok Kalabalık ve Güzeldi.

İnanabiliyomusun Biri Ağzından Bir Küfür Kaçırırsa Oyundan Çıkana Kadar Saatlerce Küfür Ediyor.

Koskoca Sunucularda Hiçmi Yöneticin Olmaz Bu Kadarmı Duyarsızsın.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Sanırım bu konuda haklısın. Bu adamlar İKV'de devam etse belki şu an İKV dünya çapında olcaktı. Ama bu Nerull ve ekibinin olduğu yönetimden bi cacık olmaz. Baksanıza 3 yıl boyunca emek verdikleri oyunu 10 kişi oynuyor. Ne komik ama :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön