Aleyna Aleykum selam Canımın ciğeri güzel kardeşim, dostum, yoldaşım,Bilgetonyukuk yazdı:Esselamun aleyküm..
Emre'cim, Rehber olmuşsun, yakışır. Biraz da sen tat bakalım rehberliği, biz emekli olduk taht sana kalsın. :lol: Telefonum küçük bir sinir krizinden sonra bir patlama geçirdi. Ama buralardayım artık ara sıra, çok özlersen bir heykel meydanı yapar geliriz seninle. :lol:
Rehber oldum teşekkür ederim. Çok tatlı bir görevmiş zevkle yapıyorum görevimi kardeşim
Allah hayırlı uğurlu etsin. Senin adına çok sevindim güzel insan. Yüzün hep gülsün inşallah dostum. Ben de Hitit Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi [ÇORUM] kazanmışım.Bilgetonyukuk yazdı:Ve evet dostlar, gelelim lafın başındaki müjde faslına. Dediğimiz gibi, hayat bizim gibi bahtı gülmez gariplere çoğu zaman gülmüyor, ama arada da göz kırptığı zamanlar oluyor.. Nihayetinde yıllar süren emekler sonucunda, her zaman ideolu ATSIZ ATA olmuş ve kendisine Bilge Tonyukuk'u rehber edinmiş bu tarih delisi nahivci kardeşiniz, ağabeyiniz, Niğde Üniversitesi Tarih Bölümü'nü kazanmış bulunmaktadır.Artık mecazi değil, gerçekten bir tarihçiyim Allah nasib ederse, hemde kendi memleketimde tahsil görerek.
Bu haberi sizlerle paylaşmak büyük mutluluk verici, ne desem, ne yazsam kifayetsiz, manasız..
En iyisi benim yerime siz doldurun bu mısraların altını..
Sizleri seviyorum dostlar, esen kalın, ara sıra buralardayım bilesiniz.
![]()