***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
İhsan abi nerdesinb yahu 
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
indiriyim oyunu geliyorum abi abi bide özelden benim tengizin olduğu hesabın şifresini yazsana bilmiyorumda
D
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Bende ankaradayım. Bi kavga çıkarttık artık buluşmaları benden gizli yapıyolar. Kalbim kırıldı. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Melek25
- Salgın Koruyucusu
Yaa hepsini geçtim de Teyzenin kızını bana yolla ihsann lahana bebekler gibi o ne öyle çok tatlıııııı
:):) Ankarayı fethetmişsiniz maaşallah
güzel resimler... sayfamızda hoş bir anı olarak kalıcak bunlar
ellerine sağlık İhsan 
En İyi Çizerken Kırdığım Kalemler Anlatabilir Beni Sana..
Selamlar,
Fotograflardan da anlaşıldığı üzere güzel bir gün geçirmişsiniz.Oyunun da güzel yanı bu işte,ilişkileri reel hayata taşıyıp birlikte güzel vakitler geçirmeye aracılık sağlıyor.
Bu arada ay yıldızlı yüzüğünü de çok beğendim İhsan abi,gözümden kaçmadı.
Fotograflardan da anlaşıldığı üzere güzel bir gün geçirmişsiniz.Oyunun da güzel yanı bu işte,ilişkileri reel hayata taşıyıp birlikte güzel vakitler geçirmeye aracılık sağlıyor.
Bu arada ay yıldızlı yüzüğünü de çok beğendim İhsan abi,gözümden kaçmadı.
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
İhsan abim bir bursaya gelemedin
kormanıza gerek yok aslında 15 yıldır Bursadayım bir travesti görmedim
ne şanslıyım 
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
Es Selamün Aleyküm..Allahn Bereketi Üzerinizde Olsun Börteçine Ailesi..
Öncelıkle Alp Hoş Geldın..Sefa Getirdin
..Ve Fotolara Gelınce Süpersiniz
Başta İhsan Ağabey Olmak Üzere
...Neyse Yeter bu kadar ..Allaha Emanetsınız...Oyunda Görüşürüz Hanyy :roll: ..İyi Forumlar.
Öncelıkle Alp Hoş Geldın..Sefa Getirdin
Baba naptın yaaBilgetonyukuk yazdı:Emre'nin Bursa'daki Heykel Meydanında yaşadığı travesti macerasını hatırladıkça hala gülmekten kırılıyorum.![]()
Bir de şunları söylemek istiyorum;
Resimlerde buza gibi çıkmışım, kilo 83 boy 183 ve yakışıklıyım
Derken ben görünüşümden değil şerfsz bir komisyon başkanının beni sıkıştırabildiği kadar sıkıştırıp elemesinden dolayı elendim yani sözlü mülakatlardaBilgetonyukuk yazdı:Hadi bana bakmayın zayıf cılız herifin tekiyim de, bu herifi nasıl Astsubaylık mülakatında elerler kardeşim ya. Şuna bak maşallah tü tü tü vee karşınızda sevgili Emre.{Rutkay}
Tabi şu var ki inanın muhteşem 2 gün yaşadım İhsan'la beraber. Tahmin ettiğimden daha zevkliydi kısa da olsa geçirdiğimiz vakitler. Kader bizleri subaylık sınavlarında birleştirdi İhsan'ımla
Sevgi ve saygılar Rutkay.[/b]

aLpoS
xScHooLBoyx
-
- FareAdam Düşmanı
İhsancım aşkolsun benle yüzyüze görüşemek istemıormusun ben senle görüşmek isterken... :mrgreen:Bilgetonyukuk yazdı:Sayfamızda iletilerimi takip eden dostları görmek güzel. :lol:
Selam olsun hepinize öncelikle, Evren'cim, bas bas bağırdım her yerden Ankara yolcusuyum diye, İbrahim de biliyordu ama sanırım uzak bir semtte imiş o yüzden ötürü görüşme imkanımız olmadı, senin Ankara'da olduğunu bilseydim zaten ne semt dinlerdim ne şu bu, gelir görüşürdük ama bilmiyordum inan kardeşim affolunsun, darısı İstanbul'da görüşmelere diyelim.![]()
Melek, Elif'im zaten bomba bir çocuk bana müthiş resimler yapmış onlarında resmini çeker gönderirim sana istersen, senin gibi müthiş bir grafikere bile taş çıkartır diyeyim sadece. :lol: :lol: Espri bir yana kaderi güzel olsun inşallah, ilerde kızımın da o kadar tatlı olmasını isterim emin ol.Ama kucağımdaki Pepee'yi de atlama lütfen, o benim ideolüm.
![]()
Onur'cum, canım kardeşim benim, inan sende oyundan böyle buluşmalarda görüşmek istediğim bir kaç nadir insandan birisisin, Rabb'im ömür verir, kuvvet derman verir ise inşallah seninle de görüşür, konuşur, güzel günler geçiririz.Parmağımdaki yüzüğe gelince, aynı yüzüğün küçük kalıplı olanını 7 sene evvel takıyordum, 3 sene evvel kalıbı büyültmeye karar verdim ve bu yüzüğü İzmir'de yaptırtıp getirtmiştim, yıllardır parmağımdan çıkartmadım.
O zamanlar 65-70 milyona mâl olmuştu fakat gümüşün gramajı 1.20 TL filandı. Bir de bu yüzük saf gümüşten olduğu ve özel yaptırım olduğu için daha kıymetli oluyor, şu anda buna benzer bir yüzüğü 130-150 TL arasında yaptırabilirsin, ilgilenirsen ben sana ayarlarım.
![]()
Canım kardeşim Alp Arslan'ım, maddi durumları biliyorsun, ellerimiz daha ne kadar nasır tutacak, bilmiyorum. Ama Allah ömür verir ise imkan verir ise inan bir İstanbul'u, bir Bursa'yı, bir de Erzurum'u ziyaret etmek istiyorum.Nasib bakalım kardeşim, bu arada travesti mevzusuna gelirsek, Emre abine sor da anlatsın o Heykel Meydanı'nda yaşadıklarını.
![]()
Yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler dostlar, sizleri seviyorum, esen kalın.![]()
Herşey bir yana mutlu ve güzel bi ankara seyahati gecirmişsin kardeşim sevindim önümüzdeki ayın 1 i itibvari ile bi kaç şehire gezi için çıakacagım o vakitlerde bi yer bildir de bulusalım...
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı İpekli Ceket
Bu reçete bir yerden tanıdık geliyor ama :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*