Saolasın Fatihim Teşekkür Ederim Güzel Temennilerin içinVatanXLydeR yazdı: Bazı uyelerı gormek ne kadar sevindirici olsada bazılarını görünce cok üzüldüm.
Yeni listenizde başarılar dilerim.
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Eger başkanLıgı bırakmayı Loncayı bıramak oLarak söyLemiyorsan tabikide sorun oLmaz eren !!! BaşkanLık öenmli sorumLuLuk isteyen bir iştir ... Sende bunu eLindne geLdigince yerine getirdin.. Bu kondua çok sogukkanlıydın...
GeneLde hiç ayrı düşmedik sadece Lastmohican arkadaşımız konusunda farkLı düşünceLere kapıLıp biraz kırıcı oLdugumuzu düşünüyorum emin OL bu oLay küçük bi tartışmadan ibaret degiLdir ama BaşkanLıgı bırakıcaksanda Loncada oLucagına inanıyorum .....
Bir fikrin var mı diye sorarsan...
3 kişi diye bilirim ...
Sabri ( SwaT )
nUR ( Yakamozxinziva )
Panzehirim ( İbom )
BunLar zaten benim gönLümün başKanLarı ama sen işini gerektigi gibi yerine getirdin emin oLabiLirsin bundan bi şüpem yok ....
İyi forumLar....
GeneLde hiç ayrı düşmedik sadece Lastmohican arkadaşımız konusunda farkLı düşünceLere kapıLıp biraz kırıcı oLdugumuzu düşünüyorum emin OL bu oLay küçük bi tartışmadan ibaret degiLdir ama BaşkanLıgı bırakıcaksanda Loncada oLucagına inanıyorum .....
Bir fikrin var mı diye sorarsan...
3 kişi diye bilirim ...
Sabri ( SwaT )
nUR ( Yakamozxinziva )
Panzehirim ( İbom )
BunLar zaten benim gönLümün başKanLarı ama sen işini gerektigi gibi yerine getirdin emin oLabiLirsin bundan bi şüpem yok ....
İyi forumLar....
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- Yakamozxinziva
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kimse biyeri bırakmıyor.... suanki yerinde herkes gayet iyi. çıkan arkdaslara basarılar dlerz bunun dısında yanımzda olması gereknler zaten yanımızda 3kişide kalsak biz bir aileyiz dert edilcek birşey yok.. Birdaha duymak istemıyorum eren buda benm son sözüm iyi forumlar...
YakamoZx Ailesi
eNDLesSLove
eNDLesSLove
Bu saaTTen sonra Resmiyette hepinizin Loncadaşıyım ama sadece
Valexkaranlıksır ( ibom )
SwaT ( sabri )
Kalendaroglu
BunLARın kardeşiyim unuttugumda vardır bunlar bu Oyudna tanıdıgım en degerli insanLar dedigim gibi artık Loncadaşınızım
İyi forumLar LoncadaşLar......
Valexkaranlıksır ( ibom )
SwaT ( sabri )
Kalendaroglu
BunLARın kardeşiyim unuttugumda vardır bunlar bu Oyudna tanıdıgım en degerli insanLar dedigim gibi artık Loncadaşınızım
İyi forumLar LoncadaşLar......
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
Çalkantılı bir dönem geçirmiş olsanızda listenizde yaptığınız güncellemeyle bence yerinde bir karar verdiniz
Başarılarınızın devamını dilerim(iz).
İyiForumlar...
Çalkantılı bir dönem geçirmiş olsanızda listenizde yaptığınız güncellemeyle bence yerinde bir karar verdiniz
İyiForumlar...
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
HAYIRLISI NE İSE O OLSUN İNŞ.dabbela yazdı:Yalnızejder - Zalimfelek
Blackxmask
Gandalfbüyüm
(Kendi İstekleri Doğrultusunda Bazı Arkadaşlık Problemlerinden Dolayı Ayrılmışlardır)
Benxefsaneyim
Atalante
Sancakxmecel
Amcaoluuuu
Yazılı Üyelerin Loncayla İlişiği Kesilmiştir... Uzun Zamandır Yakamoz Ailesindeyim ve Bulunduğum Süreç Benim Oyunda En Şeref Duyduğum ve Onurlu bir Görew Olan Sizlerin Başkanlığını Yapmaktı 03.10.2010 Tarihinde Lonca Toplantısı Yapılacaktır. Bu konular ile ilgili son açıklamamı yapacağım
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Kafam bi dünya otobüs çarpmış gibiyim ibooo oyunda buL beni varım yokum sensin 
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Kral geldiğinde dalkavuklar diz çöker... Alemin kralı tekrar savaş meydanında

Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ve başkanım erene bi soru soruyorum: Eren abisi sen benim zamanında kimlerle ne için tartıştığımı bilmiyomusunda benim olduğum yere muhattap olmadığım cins insanları alıyosun oyundayım istediğin zaman özel mesaj at konuşalım bu konuyu ve özellikle hamit konusunu...
Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ve başkanım erene bi soru soruyorum: Eren abisi sen benim zamanında kimlerle ne için tartıştığımı bilmiyomusunda benim olduğum yere muhattap olmadığım cins insanları alıyosun oyundayım istediğin zaman özel mesaj at konuşalım bu konuyu ve özellikle hamit konusunu...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Çalkantılı bir dönem geçirmiş olsanızda listenizde yaptığınız güncellemeyle bence yerinde bir karar verdiniz![]()
İyiForumlar...
Oktay'ıma katılıyorum , son liste gerçekten çok daha güzel olmuş bir kaç değişiklikten sonra
Her zaman yanınızdayız
Sabri amca duy sesimiiiii

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com