S.a Sayfamıza gelen ve iyi Dilekte bulunan herkese teşekkürler Hayırlı Cumlar...
İhsan yeni Liste için emeğine Sağlık çok şık ve nadir bir çalışma olmuş
Loncamız üye Alımları tüm hızı ile devam etmediktedir.. 10 günlük Deneme süresi bitmiş olan Fiberx(Hayati Can) on kadroya eklenmesini ve gözlem altındaki üyelerimizden Kritikşifa ile biraz Daha ilgili olup bir kaç gün içinde onu da Asıl listeye Alınması temennimdir...
Bunun Yanı sıra Lonca Üyelerimizla genel bi toplantı Yapılıp toplantıdan sonra Görev destek organizasyonları ile tekrar tılsıma faydalı birşeyler yapılması gerekmektedir.. Günümüz Loncaları Tamamen Grup bölgeleri üzerine kurulu olduğundan İnsanların yanlış yönelndirlmesi ve LONCA kelimesinin anlamının yardımlaşma anlamına geldiğini tüm tılsıma göstermeliyiz
İnanıyorum ki Bizler bu işleri yapınca diğer loncalarda bize destek olacaktır..
İyi Forumlar
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Selam herkese hayırlı cumalar...
Loncamıza geri Dönen abilerimize ve kardeşime çok sevindim... doğrusunu isterseniz döneceklerini önceden sezmiştim aslında
Gece olan bazı tatsızlıklardan foruma bakmak aklımdan çıkmış... Şimdi gördüm ve listeyi çok beğendim İhsan ellerine sağlık
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Bilgetonyukuk yazdı:Aleyna ve aleyküm selam neferim,
Bende diyordum terk-i diyar eyledi dostlarım kardeşlerim beni, nihayetinde bir neferim çıktı geldi. İhya ettin kardeşim sayfamızı ziyaret ederek bizleri, iyiyiz elhamdürillah, Rabb'im bugünümüzü aratmasın, bugün Taşkanat Balta'mı ve Bıçak Sırtı Pantolon'umu da alarak çok daha mutlu olduğumu söyleyebilirim, hatta üstüne bir de m 2.5 mor element gözlüğümü de çekince hakikaten full dizili bir tanka sahip olduğumu farkettim :lol: Latife bir yana, her ne kadar yorsa da hayat bizleri inadına burdayız kardeşim, inadına imanımızı inancımızı zerre kaybetmiyoruz. Seviyoruz seni, özletme kendini.
Yeni bir güncel liste üzerinde çalışıyorum, bitince günün paylaşımları ile birlikte yayınlanacaktır, okuyucu/dinleyicilere duyrulur, iyi forumlar, esen kalın.
Hayırlı akşamlar Börteçine ailesi;
Turan'ın başkenti İstanbul'dan selamlar
1 Temmuz'da tamamen döneceğim oyuna inşallah üstadım. Gaffarı zorlaştırmışlar ama üstadıyla neferini yenemeyecekler :lol: Geleyim de bir hesabını çekelim İhsan abim bunun
Merhabalar Börteçine ailesi keyifler Nasıl , İhsan paylaşımlarını devamlı takip ediyorum koca sayfayı tek başına güncelliyebılıyorsun nediyim helal olsun :lol:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
(¯`*•.¸♥ ♥¸.•*´¯).♥♥...´.-. BERAAT. ♥♥. KANDİLİNİZ!...
|´.-.|...................( MUBAREK OLSUN
|´.-.|........☆......(,)
|´.-.|.................|::::|....☆ *YARABBİ BU MÜBAREK GECENİN HÜRMETİNE Ya Rabbi! İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
YâRabbî, bizlere dünyada da ahirette de hep güzellikler ver, bizi azaptan koru, bize gücümüzün üstünde yük yükleme, bizi çok zor imtihanlarla imtihan etme YâRabbî. Bizi annelerimizi, babalarımızı ve bütün mü'minleri hesap gününde affet YâRabbî...AMİİİNN..