Sariyerli yazdı: Bugün okulu kırınca arkadaşlarla toplanıp Eminönü'ne kaçtık
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntü Bizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor
HA BU ARADA AGAH EFENDİNİN HEPİNİZE SELAMI VAR ARADA BEKLİYORMUŞ
İSTANBUL da kurtlar loncası toplantısı mı tertip ediyorsunuz bakım çogunluk istanbul da yakın cevrede galıba ıyı olur toplanın
DEV HASAN ne yaptın kardeşim öyle sen:D
abartmayalım kardeşim sadece 2.01 cm cik boyum var
İŞTE BOYUMUN EN ÇOK BELLİ OLDUĞU FOTOĞRAF
YENİ CAMİİ NİN ANTREPOYA BAKAN KAPISINDAYKEN
DİKKAT EDERSENİZ 1 BASAMAK AŞAĞIDAYIM GENE UZUNUM AMA
AYAKKABILAR NIKE MAXAIR 49,5 NUMARA
kurtreis yazdı:Kadim Hidra Görevini Cumartesi ( Yarın akşam 9-10 gibi yapmayı planlıyoruz ) bu gidişimizde organize bir şekilde gidicez ve gelen tüm grupların görevini yapıcaz sonra Organizasyonu sonlandırıcaz bir süre Kadim Organizasyonu düzenlemeyebiliriz ...
Sonlandırılacaksa biraz daha erken saatte başlamak daha iyi olmaz mı Murat abi ?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
kurtreis yazdı:Kadim Hidra Görevini Cumartesi ( Yarın akşam 9-10 gibi yapmayı planlıyoruz ) bu gidişimizde organize bir şekilde gidicez ve gelen tüm grupların görevini yapıcaz sonra Organizasyonu sonlandırıcaz bir süre Kadim Organizasyonu düzenlemeyebiliriz ...
Sonlandırılacaksa biraz daha erken saatte başlamak daha iyi olmaz mı Murat abi ?
Ever ama ben ancak o saatlerde oyunda olabilirim Yasin bide bu kesin karar deil sonlandırılması bizim öyle bir lüksümüz yok soonlandırmak gibi sadece ara verebiliriz çünkü Arz'ın Çocukları klanına karşı sorumluluklarımız var ve bizler her daim bu yükü seve seve taşıycaz kırılsakda incinsekte kızıp sinirlensekte bu işten vaz geçmiycez yarın yapıcağımız organizasyonda seri bir şekilde devam edersek kısa sürede birirebiliriz diye düşünüyorum zaten ...
Bide Yasin sitemize üye olan mayeste isimli arkadaşımıza sitede moderetörlük vericez sitenni gelişimi için çok yardımı olucaktır bize kendisi Dünürüm Olur
Ever ama ben ancak o saatlerde oyunda olabilirim Yasin bide bu kesin karar deil sonlandırılması bizim öyle bir lüksümüz yok soonlandırmak gibi sadece ara verebiliriz çünkü Arz'ın Çocukları klanına karşı sorumluluklarımız var ve bizler her daim bu yükü seve seve taşıycaz kırılsakda incinsekte kızıp sinirlensekte bu işten vaz geçmiycez yarın yapıcağımız organizasyonda seri bir şekilde devam edersek kısa sürede birirebiliriz diye düşünüyorum zaten ...
Bide Yasin sitemize üye olan mayeste isimli arkadaşımıza sitede moderetörlük vericez sitenni gelişimi için çok yardımı olucaktır bize kendisi Dünürüm Olur
9-10 arası toplanma olayı olcak heralde dimi abi sonra vınn kadime :?:
Tamam, yönetim kadrosu şu şekilde sitemizde:
Kurt Reis - admin
Kurtlarxrudboy - admin
Kurtlarxejder - admin
Kurtlarxsarıyer - admin (Moderatörlükle kalması az kalacak diye düşündüm, gerçekten süpersin tebrikler )
Kurtlarxjunior - moderatör
Majeste - moderatör
Alımlar bitti, sanırım yeter bu kadar yönetici
Bu arada bu akşam 8-9'da halı sahada olacağım için oyunda olamayacağım Ama oyunda görüşme imkanımız olursa iksir bakımından destek olabilirim
Andreaswilson Kurtlarxejder
Herkese iyi forumlar....
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa