<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

ibrahimekim yazdı:
Sariyerli yazdı:Resim
Bugün okulu kırınca arkadaşlarla toplanıp Eminönü'ne kaçtık :D
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntü :D Bizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken :D Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz :D

Resim
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor :D

HA BU ARADA AGAH EFENDİNİN HEPİNİZE SELAMI VAR ARADA BEKLİYORMUŞ :D

İSTANBUL da kurtlar loncası toplantısı mı tertip ediyorsunuz bakım çogunluk istanbul da yakın cevrede galıba ıyı olur toplanın :D

DEV HASAN ne yaptın kardeşim öyle sen:D

abartmayalım kardeşim sadece 2.01 cm cik boyum var :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Resim

İŞTE BOYUMUN EN ÇOK BELLİ OLDUĞU FOTOĞRAF :D
YENİ CAMİİ NİN ANTREPOYA BAKAN KAPISINDAYKEN :D
DİKKAT EDERSENİZ 1 BASAMAK AŞAĞIDAYIM GENE UZUNUM AMA :D :D
AYAKKABILAR NIKE MAXAIR :D 49,5 NUMARA :D :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kurtreis yazdı:Kadim Hidra Görevini Cumartesi ( Yarın akşam 9-10 gibi yapmayı planlıyoruz ) bu gidişimizde organize bir şekilde gidicez ve gelen tüm grupların görevini yapıcaz sonra Organizasyonu sonlandırıcaz bir süre Kadim Organizasyonu düzenlemeyebiliriz ...
Sonlandırılacaksa biraz daha erken saatte başlamak daha iyi olmaz mı Murat abi ?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Rescuer yazdı:
kurtreis yazdı:Kadim Hidra Görevini Cumartesi ( Yarın akşam 9-10 gibi yapmayı planlıyoruz ) bu gidişimizde organize bir şekilde gidicez ve gelen tüm grupların görevini yapıcaz sonra Organizasyonu sonlandırıcaz bir süre Kadim Organizasyonu düzenlemeyebiliriz ...
Sonlandırılacaksa biraz daha erken saatte başlamak daha iyi olmaz mı Murat abi ?

Ever ama ben ancak o saatlerde oyunda olabilirim Yasin bide bu kesin karar deil sonlandırılması bizim öyle bir lüksümüz yok soonlandırmak gibi sadece ara verebiliriz çünkü Arz'ın Çocukları klanına karşı sorumluluklarımız var ve bizler her daim bu yükü seve seve taşıycaz kırılsakda incinsekte kızıp sinirlensekte bu işten vaz geçmiycez yarın yapıcağımız organizasyonda seri bir şekilde devam edersek kısa sürede birirebiliriz diye düşünüyorum zaten ...

Bide Yasin sitemize üye olan mayeste isimli arkadaşımıza sitede moderetörlük vericez sitenni gelişimi için çok yardımı olucaktır bize kendisi Dünürüm Olur :D
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

kurtreis yazdı:
Rescuer yazdı:

Ever ama ben ancak o saatlerde oyunda olabilirim Yasin bide bu kesin karar deil sonlandırılması bizim öyle bir lüksümüz yok soonlandırmak gibi sadece ara verebiliriz çünkü Arz'ın Çocukları klanına karşı sorumluluklarımız var ve bizler her daim bu yükü seve seve taşıycaz kırılsakda incinsekte kızıp sinirlensekte bu işten vaz geçmiycez yarın yapıcağımız organizasyonda seri bir şekilde devam edersek kısa sürede birirebiliriz diye düşünüyorum zaten ...

Bide Yasin sitemize üye olan mayeste isimli arkadaşımıza sitede moderetörlük vericez sitenni gelişimi için çok yardımı olucaktır bize kendisi Dünürüm Olur :D

9-10 arası toplanma olayı olcak heralde dimi abi sonra vınn kadime :?:
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

S.a. öncelikle günaydın.

Reis öncelikle sunu söleyeyim bi foto yolluyorum sana yorumu mu özelden , oyundan yaparım.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Sonuna kadar izlenecek çok güzel bir video Allah atalarımızın duasını kabul etsin inşAllah
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

sa (murat bu hafta kadim oraganizyasunu varmı )
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kurtreis yazdı:
Rescuer yazdı:

:D
Tamam, yönetim kadrosu şu şekilde sitemizde:
Kurt Reis - admin
Kurtlarxrudboy - admin
Kurtlarxejder - admin
Kurtlarxsarıyer - admin (Moderatörlükle kalması az kalacak diye düşündüm, gerçekten süpersin tebrikler :) )
Kurtlarxjunior - moderatör
Majeste - moderatör

Alımlar bitti, sanırım yeter bu kadar yönetici :)
Bu arada bu akşam 8-9'da halı sahada olacağım için oyunda olamayacağım :( Ama oyunda görüşme imkanımız olursa iksir bakımından destek olabilirim :)

Andreaswilson
Kurtlarxejder

Herkese iyi forumlar....
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Lonca üyeleri hakkında bir şikayeti olan buradan yardım alabilir:
http://kurtloncasi.forumdizini.biz/ikay ... mal-t9.htm

Herkese İyi Forumlar...
Resim
Tılmesa

“Lonca İletişim” sayfasına dön