|| YİĞİTLER LONCASI ||
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Es_selamun aleyküm burak değerimiz sadece bir simgeyle değil her manada vardır verilmiş olduğun karar senin açında hayırlı olsun genede kardeşim olarak yanımızda bulunacağımızdan eminim ali ye gelince ali büyüye itaatsizlik küçüğede sevgisizlik getireceği için her ne kadar kendi kararınca loncadan ayrıldıysada loncadan ihracıda bir açıktır yolu açık olsun derim ali benim için değerliydi ama değerini kendisi bitirdi yolu açık olsun hüso sana gelince benim için vardın pozisyonu mevcuttu ama benim için yokmuşsun apaçık ortada en dar zamanımda benim yanımda olmayan beni anlamayan kişi geniş anımda benden uzak dursun en çok işi senin yapman gerektiği noktada en gevşek duran oldun ne denli beni yada yakınımdaki kişileri kaideye aldığın ortaya çıktı ilişki kopukluğu olduğu gibi birdaha birleşmeside sözkonusuda değil lonca oluşumumuz mükemel seviyede devam ediyor edecekte alp paşam ve benim can dostum yaverim hoca yanımda olduğu müdetçe kralı gelse onunda kralını çağırırım karşıma pirincin taşları ayıklanıyor süreci söz konusu ağır taşlar yerinde kalır ila etrafa savuran sadece rüzgara aldırış etmeyen içi boş çakıl taşlarıdır herzaman kimseyi kovma lüksümüz olmadı olmazda giden kendisi gider ve asla dönüş olmayacak şekilde gider ve çok takıntı yaptığım bir durum varki oda şudur vermiş olduğunuz kararı uyguladıktan sonra gündem oluşturmayın kararınıza saygı duyuyorsak değerinizde kalın bizi sıkıntıya sokarsanız sıkıntı yaşarsınız diyeyim özgürlüğün halt safası mevcuttur idealimizde kişi dilediği gibi yapar ama dilediği derecede saygısızlığın seviyesini aşamaz hepinize MEVLAM gönlünüzce versin başarılı olmanız dileğimle FERDİ
Haklısın FERDİ abicim ben loncaya girerkende ALP abiyle aramızda geçen msn konuşmasında bana kimse laf etmedikçe kimseye dokunmam ve laf etmem demiştim.Lafımın arkasındayım bugüne kadar kimseye durup dururken itici , kakıcı , argo bi laf etmedim etmemde .....Beni bilen bilir bilmeyense tanır zor değil
diyeceğim o ki ne HUN nede KURTLAR umrumda değil.Herkes işine baksın.EMRE ye gelince kendisinden böle garip tavırlar beklemezdim.ALP abiye de isim konusunda görüşlerimi sölemiştim.Şu anlık akçe almaya müsait değilim alınca isim değişikliği yapacağım herkesin içi rahat olsun ALP abi ve FERDİ abi harici kimse benle muhattap olmasın YİĞİTLER den.Onlar harici kimsenin ne selamına ne de dostluğuna ihtiyacım yok.Abileirm ellerinizden öpüyorum.Size oyunda ve hayatınızda mutluluklar ve huzur diliyorum.Kendinize iyi bakmanız dileğiyle .ALLAH a emanet olun
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Selamun Aleyküm.
Öncelikle Loncamızı Kutlayan arkadaşlara Teşekkür ederim.
Olayları uzaktan izliyorum ve anlam veremiyorum.
Buranın bir sanal alem olduğunu unutmayalım.
Loncada ki Herkes hürdür. İster Yanımızda olur, İsterse ayrılır tek başına hareket eder.
Buna biz değil kişi karar verir.
Burak ve Ali ; Kardeşlerim Oyun hayatınızda başarılar dilerim.
İsimlerinizi ne zaman isterseniz değiştirebilirsiniz. :idea:
Artık en ufak bir olaydan büyük sorunlar çıkmasını istemiyorum.
Herhangi bir sorunu olan gelip derdini bana anlatsın. Çözüm bulalım.
Ve Bundan sonra forum sayfamızda Tartışma içerici mesajlar atılmayacak. :idea:
Emre, ortalığı çok karıştırıyorsun. Kimseyi sorgulayamazsın.
Bana msn ile ulaş bir konuşalım.
Hayırlı Akşamlar.
Öncelikle Loncamızı Kutlayan arkadaşlara Teşekkür ederim.
Olayları uzaktan izliyorum ve anlam veremiyorum.
Buranın bir sanal alem olduğunu unutmayalım.
Loncada ki Herkes hürdür. İster Yanımızda olur, İsterse ayrılır tek başına hareket eder.
Buna biz değil kişi karar verir.
Burak ve Ali ; Kardeşlerim Oyun hayatınızda başarılar dilerim.
İsimlerinizi ne zaman isterseniz değiştirebilirsiniz. :idea:
Artık en ufak bir olaydan büyük sorunlar çıkmasını istemiyorum.
Herhangi bir sorunu olan gelip derdini bana anlatsın. Çözüm bulalım.
Ve Bundan sonra forum sayfamızda Tartışma içerici mesajlar atılmayacak. :idea:
Emre, ortalığı çok karıştırıyorsun. Kimseyi sorgulayamazsın.
Bana msn ile ulaş bir konuşalım.
Hayırlı Akşamlar.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Aleyküm Selam , Selamlar ;Fatih İyi Dileklerin İçin Teşekkür Ederim,Eskiden beridir bu yana gelen eski bir dostluğumuz vardı Aynı Şekilde Alp abimlede öyleydi.Tartışma Vs yapmıcam içeriği bilen biliyor artık pek önemide yok , Ferdi Abi'ye Gelince Benim Hakkımda Bilhassa kötü yorumlar yapma abi 1 aydır tanıyorum kimin ne olduğunu bilemem sende bilemezsin onun için benim adımı kullanıp birşeyler dile getirme , beni de arama telefonum kapalı sana ...
Veda Edenler Sayfasında Belirttiğim gibi ;
YiğitlerDOYLAİON bana Ait Değildir. Mesuliyet Kabul Etmiyorum , Bu Arada Fuara Katılıcam Tanışmak görüşmek Anlamında Tekrar İyi Oyunlar Görüşmek Dileğiyle ...
Veda Edenler Sayfasında Belirttiğim gibi ;
YiğitlerDOYLAİON bana Ait Değildir. Mesuliyet Kabul Etmiyorum , Bu Arada Fuara Katılıcam Tanışmak görüşmek Anlamında Tekrar İyi Oyunlar Görüşmek Dileğiyle ...

YASIN BENIM ISMIMIDE SIL UYE LISTESINDEN EN YAKIN ZAMANDA ISMIMI DEISTIRECEGIM KALIN SAGLICAKLA.
Selametle Hüseyin, Oyun hayatında başarılar.snigers yazdı:YASIN BENIM ISMIMIDE SIL UYE LISTESINDEN EN YAKIN ZAMANDA ISMIMI DEISTIRECEGIM KALIN SAGLICAKLA.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Hüso artık sen bilirsinden başka birşey demiyorum. Uzun uzun yazılar yazılır oldu sayfamıza daha yeni bir loncayız ayrılmak isteyen bizi yıpratmadan ayrılıyorum desin ve ayrılsın. Babamınoğlu da olsa tek bir laf etmeyeceğim. Kimse de ayrılan veya ayrılmış kişiyle bir tartışmaya vs. girmesin.
Ali inşallah GameX'de görüşürüz, tanışırız.
Hüso sana seviyorum dostum.
Facebook'Tan muhabbetimize bakarız biz yine.
Toplantıya ben katılamadım sebebi çok barizdi aslında. Daha önceden haberim olsada ben derdim o saatte o gün katılamam diye. Nedenini sana yazacağım Alp abi.
Duyurusunu şimdiden yapıyorum. O güne kendinizi ayarlamanız açısından. Çarşamba günü saat 21:00'da SOLUCAN için yola çıkılacaktır. Buna bakarak herkesin saat 20:30 itibariyle MSN'de olmasını rica ediyorum. Haftasonu da Yeşil/Kadim yaparız, o zamana kadar son son çarları olanlar 47'ye tamamlasın. Saatini ve gününü haftaiçi bir gün duyuracağım.
Herkese iyi geceler, bol eğlenceler...
Ali inşallah GameX'de görüşürüz, tanışırız.
Hüso sana seviyorum dostum.
Toplantıya ben katılamadım sebebi çok barizdi aslında. Daha önceden haberim olsada ben derdim o saatte o gün katılamam diye. Nedenini sana yazacağım Alp abi.
Duyurusunu şimdiden yapıyorum. O güne kendinizi ayarlamanız açısından. Çarşamba günü saat 21:00'da SOLUCAN için yola çıkılacaktır. Buna bakarak herkesin saat 20:30 itibariyle MSN'de olmasını rica ediyorum. Haftasonu da Yeşil/Kadim yaparız, o zamana kadar son son çarları olanlar 47'ye tamamlasın. Saatini ve gününü haftaiçi bir gün duyuracağım.
Herkese iyi geceler, bol eğlenceler...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Bir ordu'mu gidecez solucana Yasin
Gir bi şifaya gidip keselim
Gir bi şifaya gidip keselim
FATİH
NASİHAT
NASİHAT

YİĞİTLER LONCASI
Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Gizlenmiş İçerikGöster
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Forum Sözcüsü&Site Sorumlusu[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Lonca Klan Sorumlusu[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][/table][table][td]Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye(Geçici)[/td][td]Barış[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerCELİL[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Celil[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]cCcTürKeŞTİRcCc[/td][td]Üye[/td][td]Evren[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Günışığım[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Havva[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][/table]

YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerCELİL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN

Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).

Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Kod: Tümünü seç
[center][img]http://c1111.hizliresim.com/r/c/glp0.gif[/img][/center]
Güncelleme nedeni:
YiğitlerŞİFA(Hüseyin) kardeşimiz kendi isteğiyle loncamızdan ayrılmıştır. Havva(Günışığım) ablamız ve Evren(cCcTürKeŞTİRcCc) kardeşimiz aramıza katılmıştır. Yetkilerde mevcut değişimler güncellenmiştir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa