Hanedan Loncası

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Platon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hanedan Loncası Kurulmuştur

Mesaj gönderen Platon »

lonca konunuzu daha fazla mesgul etmeyecegim sadece 69. sayfada yazılan son mesajın kim tarafından yazıldıgına bakman konusunda uyarayım seni. konum kısmında da exkalbre yazıyodu degistirilmis.. neyse iyi forumlar .
Kendini bil..
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

lonca arasında olan bitenden haberin olmaksızın neden böyle bir yorum yapma geregi duydun anlamadım ama gencligine veriyorum kardeşim sorun deil bizden cıkmis bi kardeşimiz hala kardeşimdir

iyi forumlar
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
bilginbicer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bilginbicer »

GÜNCEL
BAZI AMAÇLAR O KADAR DEĞERLİDİR Kİ, O YOLDA MAĞLUP OLMAK BİLE ZAFER SAYILIR...

BİLGİ SINIRI OLMAYAN BİR DENİZDİR,BİLGİ DİLEYENSE DENİZE DALAN BİR DALGIÇDIR...

BİLGİNXŞİFA BİLGİNXBÜYÜ BİLGİNBİÇER
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ ?

• Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…
• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…
• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…
• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..
• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…
• Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

•Ayrıca insan kalp krizi geçirdiğinde sağ tarafı üzerine düştüğünü, bu yüzden;banyo ve tuvalete girerken sol ayakla , camiye girerken sağ ayakla girilmesi gerektiğini.
• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…
• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…
• Bütün bunların, 1400 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu...
BİLİYORMUYDUNUZ......!!!!!!
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

YAŞANMIŞ,GERÇEK BİR HİKAYE

Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.

Ailesi için para kazanma çabasında olduğu bir gün, yakındaki bataklıktan gelen , yardım isteyen bir ağlama duydu. Aletlerini yere düşürdü ve bataklığa koştu. Orada, beline kadar ıslak ve siyah hayvan dışkıları içinde batmakta olan bir çocuk buldu, ağlıyordu ve kurtulmak için çaba sarfediyordu. Çiftçi Fleming , yavaş ve korkunç bir ölüme gitmekte olan çocuğu bataklıktan kurtardı. Ertesi gün çiftliğe çok güzel bir araba geldi. Seçkin bir şekilde giyinmiş soylu bir kişi arabadan çıktı ve kendisini,çiftçi Fleming’in yardım etmiş olduğu çocuğun babası olarak tanıttı. Soylu adam “Ben bunun karşılığını vermek istiyorum," dedi. “Siz benim oğlumun hayatını kurtardınız.". Fakir çiftçi ‘Hayır, yaptığım o iş için bir ödeme kabul edemem’ diye cevap verdi. O anda , kulübenin kapısında çiftçinin oğlu göründü.
“Sizin oğlunuz mu ?" diye sordu soylu adam. Çiftçi , gururlu bir şekilde “Evet", dedi.
"Size bir anlaşma yapmayı teklif ediyorum. Oğlunuza, oğlumun yararlanacağı aynı seviyede bir eğitim sağlamama izin verin. Eğer oğlunuz babasına benziyorsa, ikimizin de gurur duyacağı bir insan oluncaya kadar gelişeceğinden şüphe duymuyorum."
Ve çiftçi kabul etti. Çiftçi Fleming’in oğlu zamanının en iyi okullarına gitti ve Londra St. Mary Hastanesi Tıp Okulunu bitirdi. Kendini dünyaca meşhur, Dr. Alexander Fleming adıyla tanıtıncaya kadar durmadı,çalıştı; Penisilinin kaşifi.

Yıllar sonra, aynı soylu adamın bataklıktan kurtarılmış oğlu, zatürre (Pnömoni) hastalığına tutuldu. Bu kez onun hayatını kim kurtardı ?... Penisilin.

Soylunun adı nedir? Sir Randolph Churchill.

Oğlunun adı nedir? ! Sir Winston Churchill.

* * * * * * * * *

Birisi bir seferinde aynen şöyle söylemişti:
Senden Çıkıp Giden,Günün Birinde Bir Şekilde Sana Döner.
Paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış.
Asla yaralı olmamışsın gibi sev.
Kimse sana bakmıyormuş gibi hopla zıpla.
Kimse dinlemiyormuş gibi şarkı söyle.
Cennet dünyadaymış gibi yaşa.
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
opasnoadem
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen opasnoadem »

Öncelerikle HanedanxAİLESİNE mrhaba yogunluktan dolayı oyuna giremiyorum ve bugun den itibaren artık oyundayım 31 lwl lık buyumu kasmaya basladım plusuda alıyorum bilgin abi oyunda goruselim
Saygılar sevgiler

HanedanxBLACK
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~

WaLKNeVeR ™ ●●●

Resim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

opasnoadem yazdı:Öncelerikle HanedanxAİLESİNE mrhaba yogunluktan dolayı oyuna giremiyorum ve bugun den itibaren artık oyundayım 31 lwl lık buyumu kasmaya basladım plusuda alıyorum bilgin abi oyunda goruselim
Saygılar sevgiler

HanedanxBLACK

HOSGELDIN
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
atmaca
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen atmaca »

yaww kardeşlerim lonca baya büyümüş helal olsun allah nazardan saklasın aman dagılmayın saygılar sevgiler arkadaşlar hanedanxatkrl
Kullanıcı avatarı
MiroslavStoch
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MiroslavStoch »

:arrow: :arrow:
yaza girdik ne ki gölge çok sıcak geçer gecesi de öle
bara girdim hani barmen bırak boşver glmesin madem
hatunu gördüm bira elinde açtı kapağı fıs dedi akabinde
buz gibi oldum kanım dondu benim biramın üzerine de kondu

DOMUZ GRİBİ OL İNŞALLAH :D
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HanedanLevni »

atmaca yazdı:yaww kardeşlerim lonca baya büyümüş helal olsun allah nazardan saklasın aman dagılmayın saygılar sevgiler arkadaşlar hanedanxatkrl

İlyas nerelerdesin uzun zamandır görüşemiyoruz. Ne zaman dönüyorsun Vatana? En kısa zamanda görüşmek üzere...
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss

“Lonca İletişim” sayfasına dön