Yol Ayrımı [45]
Agah Bey : Gelin şöyle. Pek uğramıyorsunuz bu aralar. Sizden saklamayacağım, yer altındaki bazı güçler için çalıştığınızı duymak beni çok müteessir etti. Dış şehir, yüksek kazançlı bir gelir kapısı olabilir ancak, oraya giden insanlar gittikleri gibi dönmüyorlar. Sözü dolandırmanın lüzumu yok. Size olan güvenimde bir azalma yok. Ancak geçmişte yaşadığım acı tecrübelerden ötürü, artık önemli işlerimi sezgilerime emanet ediyorum. Bu yüzden, yer üstünde yaşamaya karar verene kadar, bir süre sizinle yollarımız ayrılıyor.
Yol Ayrımı görevinin Çemberlitaş Videosundaki sözlerle ilgisi var. Herkes "Teşkilata karşı mı çıkacağız" gibi şeyler diyordu.. Ama görev de diyor ki Agah Bey ;
"Yer üstünde yaşamaya karar verene kadar, bir süre yollarımız ayrılıyor" yani geçiçi olarak Teşkilattan ayrılıyoruz.
Araştırmalara göre Çemberlitaş girişi çok yüksek ihtimalle Eminönü'nde olacak.. Bizler de yeraltından çıkıp Çemberlitaş'a geleceğiz, yani yer üstünde yaşamaya devam edeceğiz ve tekrar Teşkilatla yola devam edeceğiz..[BENCE]
Bir sürü çelişki var senin yazdığınla videoda
Harbi çok çelişkili bi araştrma olmuş jurney .)) bence de teşkilata karşı ayaklanmaz mı çok saçmaa
teşkilata ayaklanma çıksa nolcak ? agah, komutan, subay felan onlara mı saldırıcaz çok saçma diil mi :S
böyle düşünenler vardı teşkilata ayaklanma çıkcak flan diye de :arrow: SAÇMA TEK KELİMEYLE
Reymond yazdı:Aslında büyücü yetenek vururken biraz daha görkemli görsellik katabilirler ve gercekden çok güzel olur mesela buz oku atarken etrafda donma gibi şeyler olabilir hayal güçü biraz
evet hepsinde parmakla gösteriyor şöyle janjanlı bir şey olsa süper olur mesela elektrik süper
Reymond yazdı:Aslında büyücü yetenek vururken biraz daha görkemli görsellik katabilirler ve gercekden çok güzel olur mesela buz oku atarken etrafda donma gibi şeyler olabilir hayal güçü biraz
evet hepsinde parmakla gösteriyor şöyle janjanlı bir şey olsa süper olur mesela elektrik süper
Ben arkadaşıma bir aralar İkv oynatmıştım beğenmişti bayaa.. Ama grafiklerini hiç beyenmiyor.. Diyor ki ;
"Olum o büyücünün büyüler nasıl öyle ? Ciyuuvv diye parmağıyla uzun bişey atıyo" derdi hep :lol:
Haklı ama biraz efekt katılsa çok iyi olabilir
Artık Çemberlitaş'tan sonra gelecek pakette yeni seviyeler olur herhalde.. Orada güzel bir büyü olur inşallah büyücüye
Benim bir fikrim ; Asasından atsın büyüyü Mesela bir Asadan atsın bir eliyle ..
Reymond yazdı:Benim bir fikrim ; Asasından atsın büyüyü
eskiden böyleydi zaten
Eskidenn .. ? Beta'da mı ?
büyücü büyüyü elinden atıyor asa güçlendiriyor çünkü asasızda büyü atabiliyorsun
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
ßzde biLiyoRuz DikiLitaş oLduqunu Ancak Videoya iyi bakın BitkiLer faLan vaR CembeRLitaş dediqiniz O DikiLitaşa qeLmek için cok uqRasıcaz O Kuyudan iniLip SonRa Eminönüne yukaRı cıkıLabıLır Kadimde yeraLtından qeLdi
BÜYÜCÜ OYUN AÇISINDAN YARATILIŞI GEREĞİ BÜYÜ ATMA ÖZELLİĞİ VAR YANİ
ASASIZ
HANÇERSİZ DE
BÜYÜ ATIYOR ELİNDEN . . . . . :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT