Furkan furkan furkan dünyaya boş geldin boş gidiceksin sen bişey değilsin kimse senin etrafında dönmüyor her yorumunda sana yalvardıklarını anlatıyonda
2. si geldiğimden beri gb lik hiç sıkıntım olmadı olmaz ben gb istemem zaten çağırırlar
1 ayda 3 çar dizmiş birisiyim ve bunları babamdan para alarak değil gb e girerek dizdim
X meselesinde senin çok dedikoduların var azımı hiç açtıma x i ilk gördüğün gün cafede terden ölmüşsün şaşkın şaşkın gülmüşsün falan anlatanlar var oda bizde kalsın
Herneyse görüşürüz herkesin sana yalvarması dileğimle
Ha bu arada ben seni skypeden engellemedim engelleyen sensin o engeli aç ve beni bul sesini özledim
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde taraflara gerekli moderasyonlar uygulanıp, konu kilitlenecektir. Lütfen konu seyrini değiştirecek iletiler yazmamaya özen gösterelim.
Tartışma içerikli iletiler silinmiştir. Devamı halinde taraflara gerekli moderasyonlar uygulanıp, konu kilitlenecektir. Lütfen konu seyrini değiştirecek iletiler yazmamaya özen gösterelim.
İyi forumlar.
sen kim bu konuyu hacklemek kim 2 tane forum yetkilisi bu loncadan keserler adamı.
KEMALIZMX yazdı:Eğlence amaçlı açılan konuların bir çoğunda her bir şeye çomak sokacak insan vardır sonuçta Türklerin bir çoğunda bu akıl var ve yapmayada devam ediyorlar.
Huzur bozan arkadaş tılsım sunucusunda bulunan arkadaş büyücüler tarafından tılsım sunucunun abes olarak kaçtığı 39 seviye vssi olarak adlandırılan saçma ve bir hayli basit bir vs stili olan seviye ile ben vs felan atmıyorum. Şuanda tılsım sunucusunda karakterlerim bulunuyor buyur tılsım sunucusuna gel mebla farketmeksizin vs atarım. Tabiki inşallah eminönü sunucusunda savaşcılar ile vs atıp para ödülünü vermeden kaçacak isen hiç buraya karakterini aktarma derim. Eminönü sunucusunda bir çoğu kişiye bu haraketi sezgiledin bende buna şahit oldum. Bundan bir çok kez beni yendiğinin iddasında bulunmuşun.Her vsnin fotoğrafını alıyorsun buyur fotoğrafları farklı bir konu açarak paylaşmanı bekliyorum ve senide büyük bir merak içersinde bekliyor olacağım.
Dediğimgibi büyücü akıl işidir büyücünün zırhı aklıdır , büyünün irfanıyım diyorsan buyur bekliyorum yer belli
ustunden uzun zaman gecmis yeni gordum cevaplarini vereuim
ilk olarak seni her defasinda yendigimi herkes biliyor bi kere daha ayni olayi yasamistik forumdan ottun oyunda yendim 2. olarak bni eminonunde sorabilirsiniz sadece bi keredinde VerderVeremem ile atarken iksir ictigimi.idda etti ve bnde haksiz.yere attigi bu iftira uzerine malup durumda wsyi biraktim ama parasini sonradan verdim carimi tilsima aktaririm ama paralari hakeme verip 250 msine ws atacaz buyucunun irfaniyim diyorum ve yiyiyorsa geliyorum
(not forumda duydugun cakma sozleri burda kullanip ben iyi buyuyum ayaklari icin kendini parcalama buyucunun zirhi aklidir lafi buyulerin zirhi yokken bi arkadas tarafindan soylendi ve senin.gibi soytarilarin eline malzeme oldu malesef
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
ALKOLIZM yazdı:Bunu biri x e götürüyomuş int cafeden bebe heyecandan terliyomuş la mert
beni x e stuya.gotur diye agladiginiz zamnlari ubutuyorsunuz galiba ) nankorler gidip 2 adama (lafin gelisi) yavsayip car dizdiniz simdi abilerinize kafa tutuyorsunuz
[İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]
En son Alaimisema tarafından 02 Eki 2012 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:İletişim adresi kaldırıldı.
Sen nasıl bir kendi yalanlarına kendi inan bir kolpacısın ben sana hiçbirzaman stu götür x götür demiyodum zaten benim şuana kadar hiçbir gb sıkıntım olmadı.
Senin gibi arkadaşım dediği kişileri koparmaya çalışıp babamın parasıyla akçe alıp yada item üretip biryerlere gelmedim şu yalanlarını kendine sakla hafızanı kolla ben senden gb istemedim çünkü ben şuan bile 3 çar dizip 3 yıldız kahverengi savaşçımı savaşçısı yok diye arkadaşına vermiş oyuna değer vermeyen bir insanım yani oynadığım şeye tapmıyorum yada onu oynamak için babamın parasını kullanmıyorum.
Benimle sorunların var bi mevzu olmuştu aklımda değil ayrıca skypemi engellemişsin herdefasına söylememe rağmen bana hala enayi gibi skype adresi veriyorsun bende herdefasında engelledin yazıyorum artık engeli kaldı gel konuşalım ayıp böyle milletin içinde .
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
ALKOLIZM yazdı:Sen nasıl bir kendi yalanlarına kendi inan bir kolpacısın ben sana hiçbirzaman stu götür x götür demiyodum zaten benim şuana kadar hiçbir gb sıkıntım olmadı.
Senin gibi arkadaşım dediği kişileri koparmaya çalışıp babamın parasıyla akçe alıp yada item üretip biryerlere gelmedim şu yalanlarını kendine sakla hafızanı kolla ben senden gb istemedim çünkü ben şuan bile 3 çar dizip 3 yıldız kahverengi savaşçımı savaşçısı yok diye arkadaşına vermiş oyuna değer vermeyen bir insanım yani oynadığım şeye tapmıyorum yada onu oynamak için babamın parasını kullanmıyorum.
Benimle sorunların var bi mevzu olmuştu aklımda değil ayrıca skypemi engellemişsin herdefasına söylememe rağmen bana hala enayi gibi skype adresi veriyorsun bende herdefasında engelledin yazıyorum artık engeli kaldı gel konuşalım ayıp böyle milletin içinde .
sen arz olmadan once bana olan.muhtacligini 2mizde unutmadik ama senin.seregin bunu soyleyecek derecede degil
sen diyorsun ki itmlerini baba parasiyla dizdin
hayir ben babamin.bana verdigi harcligi senin gibi ickiye sigaraya yatirmaktansa senin gibi gururumu ayaklr altin alip millete it gibi.yalvarmamak icin ikvye yatirdim .
son olarakda sen beni 3 kisi skype alip buyuk bi erkeklik ornegi gosterdek sonra sana 2 3 defa skype attim ve acmadin sonra beni sildin arkadaslardan ha hala aksini iddaa ediyorsan ozelden at skypeini
yada tel numarani ilk musait zamanimda ariyayim bi
Bu Sabah aktardım HeeLFoRCee (Savaşçı) Şuana kadar iddalı ws de yenildiğim olmadı diğer aktardığım sunucularda Tılsım sunucusunu çok övdüler oraya aktar orda iyi vs atanlar fln var diye , Bu Günden İtibaren Savaşçı sınıfında kim olursa olsun İstediğiniz Miktarına ws lere açığım Varsa Kendine güvenen oyundan beni bulabilir .
Eski oyunculardan yazıcam yenilerini tanımam eski oyuncular varsa hala tılsımda hatırlayacaktır zaten ;
Savaşçı: Serserixzaza veya ali abi vardı nick i hatırlayamadım şimdi ama pek tanınmazdı kimseye yıkıldığını görmedim.
Büyücü: Rosafin [bu konuda tartışma söz konusu olamaz]
Şifacı: Lifetogive