Ateş çemberinin ne olduğunu bilmeyen bir kişi daha.goddied yazdı:lan gerzek gerzek konusmayın hatalı bı skıll ıste ates cemberı bı 5k bı 25k vuran baska skıll varmı..
Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Ateş Çemberi (Hasar dengesizliği) DÜZELTİLMEYECEK Mİ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Demirci Çırağı
Hatalı bir yetenek değil.goddied yazdı:lan gerzek gerzek konusmayın hatalı bı skıll ıste ates cemberı bı 5k bı 25k vuran baska skıll varmı..
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
kusura bakmayın aklıma geldıkçe yazıyorum..
bide şu var madem 3 kat krıtık felan fıstan dıyorsunuz neden bu elektırık hasarında mevcut degıl aynısı yapılabılırdı ?
sonucta 3 kat krıtık elektırık hasarıda gormussunuzdur..
bide şu var madem 3 kat krıtık felan fıstan dıyorsunuz neden bu elektırık hasarında mevcut degıl aynısı yapılabılırdı ?
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
-
- Demirci Çırağı
Elektrik uzak menzil,Ateş Çemberi yakın menzil.Sana uzaktan biri 23,000 vurursa hoşuna gider mi?goddied yazdı:kusura bakmayın aklıma geldıkçe yazıyorum..
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
yahu anlatmak ıstedıgımı anlamadınız heralde bı boosa aynı anda bu yetenekle dalamazsınız hangı buyuye hs atacaksınız
(2 buyu gıttınız farzedın ve boss 'un etkılendıgı tek yetenek Ates cemberı)
(2 buyu gıttınız farzedın ve boss 'un etkılendıgı tek yetenek Ates cemberı)
herseye cevap buldunuz bunada bulun gorelım
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Elektrik normal kritik örneğin 8.000 vuruyorum yaratığa , normal vuruş 6.000 . ama 3 kat en fazla 15.000- 16.000 vuruyor. Bu da 3 kat olmamış oluyor 

BunudaBanlayin yazdı:Elektrik normal kritik örneğin 8.000 vuruyorum yaratığa , normal vuruş 6.000 . ama 3 kat en fazla 15.000- 16.000 vuruyor. Bu da 3 kat olmamış oluyor
kardeş biz oyunun daha duzenlı olması ıcın ıkv ye onerı sunuyoruz bunlar hala yok hata degıl yok bu boyle yok şu şöyle derler
bu ıkv yı hatasız sananlar şimdi Çırak'ın örsteki bı charı vurmasınada normal derler
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Ya İfliss'in Grupta olan bir kişi domuzda olsa bile öldürebileceğini ? Ben bizzat kendim yaşadım bunugoddied yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Elektrik normal kritik örneğin 8.000 vuruyorum yaratığa , normal vuruş 6.000 . ama 3 kat en fazla 15.000- 16.000 vuruyor. Bu da 3 kat olmamış oluyor
kardeş biz oyunun daha duzenlı olması ıcın ıkv ye onerı sunuyoruz bunlar hala yok hata degıl yok bu boyle yok şu şöyle derler
bu ıkv yı hatasız sananlar şimdi Çırak'ın örsteki bı charı vurmasınada normal derler)

ya Cehennem tazılarıBunudaBanlayin yazdı:Ya İfliss'in Grupta olan bir kişi domuzda olsa bile öldürebileceğini ? Ben bizzat kendim yaşadım bunugoddied yazdı:BunudaBanlayin yazdı:Elektrik normal kritik örneğin 8.000 vuruyorum yaratığa , normal vuruş 6.000 . ama 3 kat en fazla 15.000- 16.000 vuruyor. Bu da 3 kat olmamış oluyor
bu ıkv yı hatasız sananlar şimdi Çırak'ın örsteki bı charı vurmasınada normal derler)